2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Geçmiş olsun dış gebelik ya da gelişmeyen bebek olduğunu nasıl anladınız betada mı belli oldu

Kizlar lekelenmeniz geçince progestanı bıraktınız mı? Ay düşün düşün kafayı yicem gebeliği öğrendiğimde yani geçen hafta lekelenme vardı doktorla görüştüm progestan başladık iki gün sonra lekelenme geçti şimdi doktor kontrolüm bu cuma ve Cuma’ya kadar progestana devam etmeli miyim bilmiyorum doktora da ulaşamıyorum var mi bilginiz?

Ben ilk hamileligimde doguma 40 gun kala birakmistim ...

Aaa harikaa ne güzel yaaa maşallah sana sağlıkla bebeğini kucağına al sağlıklı ömürler yaşayın inşallah

Ben de belirtim yok diyip duruyordum bugün aynı şekilde lekelenmem oldu acile gittim. Keseyi gördüm normalmiş lekelenme olması

Benim de lekelenmelerim oldu küçük kanama alanlarım varmış kese dışında, coraspin kullanıyordum onu kesti doktorum. Şimdi de bazen geliyor bazen gelmiyor önce çok endişeleniyodum şimdi alıştım daha rahatım

Benim geçti ama 3 ay devam edicez sanırım. Doktor öyle dedi. Kullanın bir zararı olmaz.

6+4 hamileyim ama geç yumurtlama benim. Hala belirtim yok benim göğüs hassasiyeti disinda. Çok nadirde mide yanması yaşıyorum normalmidir ki
Aynı şekilde ben de 6+4 hamileyim.Asla bir belirtin yok göğsüm dışında,birde hızlı yoruluyorum.

Çin takvimine baktiniz mi cinsiyet tahmini için...
Ben erkek olucak diye rüya görmüştüm. Takvime göre erkek cıktı. Az önce yüzük testi diye bir şey yaptılar orda da erkek cıktı. Ama eşim erkek olursa sevmem bırakırız çocuk esirgemeye diyor. Almak isteyen olursa irtibat için dm

Su yaptıklarımı eşim duysa su inandiklarima var ya

Ben hiç bırakmadım canım. Bi dahaki randevum 3 hafta sonra doktorum da kontrole kadar 2 hafta günde 2 kez al sonraki 1 hafta günde 1 kez al dedi. Kontrolden sonra bıraktırır mı bilmiyorum ama Bi zararı yok diye biliyorum o yüzden bence devam edebilirsin önlem amaçlı. Çünkü benim lekelenmelerimin de bi kaç gün geçip sonra tekrarladığı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…