• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de anlıyorum aslında ama sonlara doğru. çünkü kızı olcak olanların burnu buyuyo ve tüm güzelliğini alıyor bebek annenin. Erkeğe hamile olanlar güzelleşiyor bence😂
Şey demişti kız olduğunda yanakları aşağı doğru sarkiyormus ne alakaysa artık. Ben anlamiyorum gerçekten.

Ben erkek olucak diye rüya görmüştüm. Takvime göre erkek cıktı. Az önce yüzük testi diye bir şey yaptılar orda da erkek cıktı. Ama eşim erkek olursa sevmem bırakırız çocuk esirgemeye diyor. Almak isteyen olursa irtibat için dm😂😂

Su yaptıklarımı eşim duysa su inandiklarima var ya 🤣🤣
😂😂😂

Kizlar lekelenmeniz geçince progestanı bıraktınız mı? Ay düşün düşün kafayı yicem gebeliği öğrendiğimde yani geçen hafta lekelenme vardı doktorla görüştüm progestan başladık iki gün sonra lekelenme geçti şimdi doktor kontrolüm bu cuma ve Cuma’ya kadar progestana devam etmeli miyim bilmiyorum doktora da ulaşamıyorum var mi bilginiz?
Ben ilkinde kanama olmustu. Doktor progestan vermişti ve 6.aya kadar kullanmıştım. 6.ayda artık kullanmaya gerek yok demişti. Kanamam 1 gün olmustu sadece. Ardından ne kanama., ne pıhtı nede lekelenme olmadı. Önlem amaçlı 6.aya kadar devam ettirmişti.

[

Ayy ye hepsini 😀 ben olsam kesin bitiririm. Sorma arkadaşım karnım doymak bilmiyor mümkün değil doymuyorum
🖐🖐🖐🖐 Bende. Doyamıyorum sanki midemde depo var ve yarım saat sonra dünyada kıtlık yaşanacak o depo hiç dolmuyor gibi... hep yemek istiyorum. Şimdi eve girdik çocuğu uyutuyorum aklımda dolapta neler var acaba düşüncesi 😔 ben bir diyetisyene mi gitsem yoksa işim fena...

Sezeryan mi olmuştun arkadaşım

Bana da yerleşme kanaması olabilir bu haftalarda ilişkiye biraz ara verilmesini öneririm dedi, şükür kanama vs olmadi. Kanama alanı falan da yoktu ama tedbir amaçlı mı söyledi ki ? Herhangi bi sıkıntı olsa söyler sanırım
Kızlar şimdi tvlete gittim kan geldi...

Panik yapma canım, hemen doktoruna haber ver, kirmizi kan miktarı damladan fazlaysa orkid tak ve hastaneye acile git. Kontrolde gelen kan miktarını orkid üzerinden soruyorlar ne kadar kaç ped geldi gibi. Telaş yapma. Her kan gelmesi kötüye işaret değil tedbir işareti de olabilir.

Kız bende bakıyorum da anlamıyorum ki 🤧 ne yapsam bir kac gün aynaya bakmasam sonra mı baksam aradaki farkı görürüm 🤣🤣🤣 her gün bakınca fark anlaşılmazmiş ya ..
Eee senin sonuç ne yanaklar aşağı doğru mu 🤣 yoksa yukarı doğru mu 🙄 teoriyi sende de deneyelim 😀
Asagi yukari kismini ben de cok anlayamadim. Ama daha uzun ince olan yuzum su an yusyuvarlak. Tam bir ay parcasiyim 😄

Siz asprin kullanıyordunuz sanırım. Kese altı kanama alanlari var demişti doktorunuz onlar dışarı çıkıyordur. Sakin kötü düsünmeyin. Doktorunuza ulaşabiliyorsanız ulaşın. Miktar artarsa acile gidin.

6+4 hamileyim ama geç yumurtlama benim. Hala belirtim yok benim göğüs hassasiyeti disinda. Çok nadirde mide yanması yaşıyorum normalmidir ki
Bende ayni durumdayım ya goguslerde hafif hassasiyet dışında bişey yok koekutuyor bu durum beni..

Back