2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bana öyle birşey demedi çok şükür bende coraspirin kullaniyorm ama doktor bana kese altı lekelerin olabilir demişti yerleşmeye çalışıyor fln demişti önemli olan kırmızı olmasın dedi

Bana öyle birşey demedi çok şükür bende coraspirin kullaniyorm ama doktor bana kese altı lekelerin olabilir demişti yerleşmeye çalışıyor fln demişti önemli olan kırmızı olmasın dedi
Evet canım yerleşme lekelenmesi olabilir seninki. Benim de kalbim ağzımda kırmızıya falan dönerse diye korkuyorum bi ara kahveden pembeye döndü çünkü. Çok şükür bugün hiç olmadı mesela. İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin gebeliği

Doğru söylüyorsun canım lekelenme çok büyük stres sebebi sürekli yüreğim ağzımdaydı şimdi şükürler olsun iyi ki buraya yazmışım rahatladım gerçekten

Ben de anlıyorum aslında ama sonlara doğru. çünkü kızı olcak olanların burnu buyuyo ve tüm güzelliğini alıyor bebek annenin. Erkeğe hamile olanlar güzelleşiyor bence

Çok çok geçmiş olsun canım.. En zor kısmı geçti insallah.. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle Gönlünü ferah tut

Ben de aynı valla iştahım çok açıldı, karnım doymuyor resmen.

Ayy inşallah inşallah ben de aşırı iştah açılması oldu, 9 kilo verdim diye sevinirdim ben de
İştahım açıldı hemde ne açıldı şuan bu satırları yazarken 2.porsiyon köfteyi yiyorum, gözüm hala izgaradaki yiyemediklerimde

Ben de anlıyorum aslında ama sonlara doğru. çünkü kızı olcak olanların burnu buyuyo ve tüm güzelliğini alıyor bebek annenin. Erkeğe hamile olanlar güzelleşiyor bence
Ayy sorma bugün bi nişana gittim akrabaların hepsi sana bi güzellik gelmiş kilo da almışsın hayırdır bişeyler mi var diye sıkıştırdı benimki de mi erkek acaba kesem de tam fasulye

Canım o işte başka iş vardır kesin ben ilk hamileligimde skeer ve tuzu kestim, kızımda alerji cikinca ekmek te dahil buğday ününü komple hayatımdan çıkarttım ama alıyorum. Şeker yerine elma suyu konsantresi , un yerine yulaf çavdar la her şeyi yapıp yine kilolar yine kilolar

Ayy sorma bugün bi nişana gittim akrabaların hepsi sana bi güzellik gelmiş kilo da almışsın hayırdır bişeyler mi var diye sıkıştırdı benimki de mi erkek acaba kesem de tam fasulye
Olabilir fasulye kese de erkek diye okumuştum
allahım gönlünüze göre versin. Sağlıklı salih hayirli evlatlar

[

İştahım açıldı hemde ne açıldı şuan bu satırları yazarken 2.porsiyon köfteyi yiyorum, gözüm hala izgaradaki yiyemediklerimde
Ayy ye hepsini ben olsam kesin bitiririm. Sorma arkadaşım karnım doymak bilmiyor mümkün değil doymuyorum

Ben ilk hamillgmdeki göbeğimi tasiyorum ve dogurdugum kilodaym şuan o yüzden 9 aylık diyeblrm rahatlikla
Sezeryan mi olmuştun arkadaşım
Bana da yerleşme kanaması olabilir bu haftalarda ilişkiye biraz ara verilmesini öneririm dedi, şükür kanama vs olmadi. Kanama alanı falan da yoktu ama tedbir amaçlı mı söyledi ki ? Herhangi bi sıkıntı olsa söyler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…