• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim de lekelenmelerim oldu küçük kanama alanlarım varmış kese dışında, coraspin kullanıyordum onu kesti doktorum. Şimdi de bazen geliyor bazen gelmiyor önce çok endişeleniyodum şimdi alıştım daha rahatım 😅
Bana öyle birşey demedi çok şükür bende coraspirin kullaniyorm ama doktor bana kese altı lekelerin olabilir demişti yerleşmeye çalışıyor fln demişti önemli olan kırmızı olmasın dedi

Bana öyle birşey demedi çok şükür bende coraspirin kullaniyorm ama doktor bana kese altı lekelerin olabilir demişti yerleşmeye çalışıyor fln demişti önemli olan kırmızı olmasın dedi
Evet canım yerleşme lekelenmesi olabilir seninki. Benim de kalbim ağzımda kırmızıya falan dönerse diye korkuyorum bi ara kahveden pembeye döndü çünkü. Çok şükür bugün hiç olmadı mesela. İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin gebeliği 🙏🥰

Ben hiç bırakmadım canım. Bi dahaki randevum 3 hafta sonra doktorum da kontrole kadar 2 hafta günde 2 kez al sonraki 1 hafta günde 1 kez al dedi. Kontrolden sonra bıraktırır mı bilmiyorum ama Bi zararı yok diye biliyorum o yüzden bence devam edebilirsin önlem amaçlı. Çünkü benim lekelenmelerimin de bi kaç gün geçip sonra tekrarladığı oldu
Doğru söylüyorsun canım lekelenme çok büyük stres sebebi sürekli yüreğim ağzımdaydı şimdi şükürler olsun iyi ki buraya yazmışım rahatladım gerçekten 🧡🫠

Hahah, çevresindeki hamilelik öncesi tanıdığı herkese söyledi , dedigine göre kız ve erkekte yüzdeki şekillerin değişimi farklıymış ordan anlıyormuş. Bir ben anlayamadım. Bende de dediği çıkarsa yazarım 🤣 ama inşallah çıkmaz :ukala:
Ben de anlıyorum aslında ama sonlara doğru. çünkü kızı olcak olanların burnu buyuyo ve tüm güzelliğini alıyor bebek annenin. Erkeğe hamile olanlar güzelleşiyor bence😂

Dün akşamdan beri ateşim hiç çıkmazdı inşalalh daha da çıkmaz canım çok şükür sadece kuru öksürük başladı o ara hafif sürekli değil ateşim düşsün de İnan başka bişi istemedim çok zor süreçten geçtim 2 gün 38/40 arası gidip geldim allah herkesin yardımcısı olsun ilkgün ateşini tek başına parol kesmedi o yüzden ilk gün 2 defa serum takıldı. Bir daha yaşatmasın rabbim hiç birinize de yaşatmasın ben yaşadım hem de düşük riskinin olduğu süreçte. Gerçekten de çok zor psikolojik olarak da çöktüm bedenselde. Ateş etkilememiştir inşalalh korkuyorum şimdi bi engel oluştuysa diye. Doktorum hiç bişi olmaz merak etme dedi ama elimde değil işte 😢
Çok çok geçmiş olsun canım.. En zor kısmı geçti insallah.. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle 🙏🏻 Gönlünü ferah tut🌸💫

Ben de aynı valla iştahım çok açıldı, karnım doymuyor resmen.

Ayy inşallah inşallah ben de aşırı iştah açılması oldu, 9 kilo verdim diye sevinirdim ben de 😀
İştahım açıldı hemde ne açıldı 🤧🤧🤧 şuan bu satırları yazarken 2.porsiyon köfteyi yiyorum, gözüm hala izgaradaki yiyemediklerimde 🤭🤭

Ben de anlıyorum aslında ama sonlara doğru. çünkü kızı olcak olanların burnu buyuyo ve tüm güzelliğini alıyor bebek annenin. Erkeğe hamile olanlar güzelleşiyor bence😂
Ayy sorma bugün bi nişana gittim akrabaların hepsi sana bi güzellik gelmiş kilo da almışsın hayırdır bişeyler mi var diye sıkıştırdı 🙈 benimki de mi erkek acaba kesem de tam fasulye 🤭

böyle konuşuyorum ama aslında kitle endeksine göre normal kilodayım. normalde iştahlıyım , hareket de ediyorum. şimdi çok daha iştahlıyım ve zaman geçtikçe hareketler kısıtlanacak ondan korkuyorum 😅
benim bi tanıdığım ki kendisi 40lı yaşlarında daha yeni doğum yaptı. şeker ve tansiyon riski olmasın diye gebelikte şeker , tuz ve ekmeği kesmiş. gebe kaldığı kilosu 82, doğuma girdiği kilosu da 82( muhteşem değil mi 😍).
bir diyetisyenle görüşmek bence de mantıklı olan, inşallah hedefinizi tutturursunuz 🌸🌸🌸
Canım o işte başka iş vardır kesin 🤣 ben ilk hamileligimde skeer ve tuzu kestim, kızımda alerji cikinca ekmek te dahil buğday ününü komple hayatımdan çıkarttım ama alıyorum. Şeker yerine elma suyu konsantresi , un yerine yulaf çavdar la her şeyi yapıp yine kilolar yine kilolar 😶🤧

Ayy sorma bugün bi nişana gittim akrabaların hepsi sana bi güzellik gelmiş kilo da almışsın hayırdır bişeyler mi var diye sıkıştırdı 🙈 benimki de mi erkek acaba kesem de tam fasulye 🤭
Olabilir fasulye kese de erkek diye okumuştum
allahım gönlünüze göre versin. Sağlıklı salih hayirli evlatlar🤗

Ben ilk hamillgmdeki göbeğimi tasiyorum ve dogurdugum kilodaym şuan 😢 o yüzden 9 aylık diyeblrm rahatlikla
Sezeryan mi olmuştun arkadaşım
Bana da yerleşme kanaması olabilir bu haftalarda ilişkiye biraz ara verilmesini öneririm dedi, şükür kanama vs olmadi. Kanama alanı falan da yoktu ama tedbir amaçlı mı söyledi ki ? Herhangi bi sıkıntı olsa söyler sanırım

Back