- 3 Eylül 2021
- 229
- 163
- 18
- 29
İnşallah öyledirBugün bende 6+5 im ayni şekilde belirti yok denecek kadar az normal hatta şanslı kisimdayiz sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledirBugün bende 6+5 im ayni şekilde belirti yok denecek kadar az normal hatta şanslı kisimdayiz sanirim
Duysunuz mu kalp atisini cok merak ettimMerhaba herkese , hesaplarima göre mart annesi olacağım sanırım herkese bebegini saglikla kucagina almak nasip olsun inşallah tahminlerime göre bebeğim şuan 3+5 ( tüp bebek transferden önce iki hafta sayiliyormus ona gore hesapladim) 10 haziran transfer , 6 temmuzda kese ve kalp atisi iicin gidecegiz nasipse
Merhaaba evet duyduk duydugumuzda 6+4 teydik suan 9+1 deyizDuysunuz mu kalp atisini cok merak ettim
Masallah saglikla buyusun insallah bende 5+3 um zor bekliyorum gunun gelmesiniMerhaaba evet duyduk duydugumuzda 6+4 teydik suan 9+1 deyiz
Ne guzel bende bir duysam da rahatlasam nisan da kurtaj oldum bebek gelismedi o yuzden korkuyorum şimdi kan sulandirici igne ve hap kullaniyorum insallah saglikli olsun bebisimBende ilk kez 5+3 te doktora gitmiştim hatta doktoruma benim hiç belirtim yok dedim oda ne güzel işte daha ne istiyosun dedi 2 gün sonra hepsi başladı ben ağrım olmadığı için boş gebelikten korkmuştum ama karından kese gözüktü ve aynı şekilde 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi
Kız o tarif beni saatlik tutmazben kahvaltı da yapmıyorum normalde ama bu dönemde biraz daha sağlıklı beslenmek için kayısı, muz, yulaf, yoğurt, bal, biraz da badem fındık makinede sıvı hale getirip içiyorum bayağı tok tutuyor beni bazılarının iştahı açılıyor bazılarının kapanıyor galiba inşallah benim hiç açılmaz. belki de kabızlıktan sanki gırtlağıma kadar doluymuşum gibi hissediyordum. önceden bayılarak yediğim şeyler hiç cazip gelmiyor. yani yemek istiyorum ama yer yokmuş gibi hissediyorum olsun yiyin ne zararı olacak kilolar elbet verilir ya. benim olduğum yer çok sıcak 45 derece belki de ondan iştahım yok sürekli bir şeyler içmek istiyorum
Cok teşekkür ederim sizinde öyle saglikla kucaginiza alin umarim hamilelik insana Sabri öğretiyor iyice kalp atisindan sonra da cinsiyet meraki başlıyorMasallah saglikla buyusun insallah bende 5+3 um zor bekliyorum gunun gelmesini
Bende 7+1 im korkma ne hastalıklar geçirenler var hiç bir şey olmaz. Bı kere ateslenmissin içini ferah tut burda o kadar çok okudum ki herkes sağlıklı bebekler doğurmuş. Kötüyü düşünme kötü olmasınDün saat 8 gibi ateşim çıktı yine parol aldım ama çıkarttım hemen bulantılarım da var. O saatten bu saate kadar daha da ateşim çıkmadı çok şükür ayak ve kalça ağrılarımda hafiflemiş şimdi. Biraz kuru öksürük başladı benim bugün sata göre 7+6 ama doktorumun ölçülerine göre tam 8+0 oldum bugün canım. İnşallah ateş zarar vermemiştir perşembe randevum var doktorum hiç korkmana gerek yok dedi bir sıkıntı olmaz dedi ama insan korkuyor gelişimimi etkiledi mi zekası gelişt mi bi engel oldu mu ister istemez şimdi de bu takıldı aklıma sen kaçındı haftadasın canım
İşte birbirimizi gazliycaz yaparsın edersin diye. Yoksa başka türlü olmaz aslaayyy asla veremiyorum normal halimde bile. yemek yemeden duramıyorum nasıl olacak diyet cidden hiç bilmiyorum umarım başarabilirizz
Ya cinsiyet merakı bende kalmadı hiç eşim söyledi cinsiyetini. Onun öyle bir bilmişliği var. Yıllardır hamile kadınların yüzüne bakıp cinsiyetini şu der ve gerçekten de çıkar. Kimisine 1 aylıkken söyledi kimine 3 kimine 6 felan hepsi de çıktı. Benim ilk cocugumda da çıktı bunda söyledi bakalım çıkacak mı diycem de, çıkar şimdiye kadar onlarca kişiye dedi tutmayan bir kişi bile çıkmadı. O yüzden hevesim kalmadiCok teşekkür ederim sizinde öyle saglikla kucaginiza alin umarim hamilelik insana Sabri öğretiyor iyice kalp atisindan sonra da cinsiyet meraki başlıyor
Benimde önce dış gebelik dediler ama sonra gelişmeyen bir bebek olduğu anlaşıldı. Bende mayıs sonunda kürtaj oldum. Ama ilaç kullanmıyorum gerçi daha doktora gitmedim Korkuyorum yine aynı şeyler yaşayacağım diye ama bi yanımda sabret dediği için salı gidicem :) bugün 5+3ümNe guzel bende bir duysam da rahatlasam nisan da kurtaj oldum bebek gelismedi o yuzden korkuyorum şimdi kan sulandirici igne ve hap kullaniyorum insallah saglikli olsun bebisim
Bize de söyler miYa cinsiyet merakı bende kalmadı hiç eşim söyledi cinsiyetini. Onun öyle bir bilmişliği var. Yıllardır hamile kadınların yüzüne bakıp cinsiyetini şu der ve gerçekten de çıkar. Kimisine 1 aylıkken söyledi kimine 3 kimine 6 felan hepsi de çıktı. Benim ilk cocugumda da çıktı bunda söyledi bakalım çıkacak mı diycem de, çıkar şimdiye kadar onlarca kişiye dedi tutmayan bir kişi bile çıkmadı. O yüzden hevesim kalmadi
Vay vayy maşallah ben de tam diyet sürecinde hamile kaldım 10 kilo vermeme az kalmıştı kiiii. Şimdi hedefim 3 aylık olana kadar 10 kilo daha vermek. Kilolu hamile kalinca verilebilir dedi sıkmadan bunaltmadan diyetsynm. Ki 9 ay devam edecgm kendisiyleay valla ben de en sıcak şehirlerden birinde yaşıyorum ama kendimi frenlemesem kuzu devireceğim öyle bir açlık yani. şu an öğle açlığı çekiyorum mesela gidip gelip iki fındık atıyorum ağzıma su içiyorum. başka şeylerle oyalanıyorum fakat yok . bile bile kendimi durdurmam gerek yoksa 9 ayın sonunda yuvarlanarak hastaneyi bulurum ben
kabızlık için lifli meyve + kefir öneririm herkese bu arada. kefir hem iyi bir kalsiyum kaynağı ki gebelik sonucu kadınlarda kemik erimesini aza indirmek için kalsiyum önemli hem de çok iyi bir probiyotik. bağırsak düzeninize iyi gelecektir diye umuyorum. tıkayın burnu yutun gitsin şifa niyetine
Benim de hep tersi aklımdan geciyor yıllardır sabit kendi ilk bebeğimde dahilBize de söyler mi
Benim gebeliklerimde Çin takvimi hep yanıldı o ne dediyse tersi çıktı bakalım şimdi erkek diyor ama ne çıkacak. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Benim de hep tersi aklımdan geciyor yıllardır sabit kendi ilk bebeğimde dahil
Eşiniz bu işi paraya döksün derimYa cinsiyet merakı bende kalmadı hiç eşim söyledi cinsiyetini. Onun öyle bir bilmişliği var. Yıllardır hamile kadınların yüzüne bakıp cinsiyetini şu der ve gerçekten de çıkar. Kimisine 1 aylıkken söyledi kimine 3 kimine 6 felan hepsi de çıktı. Benim ilk cocugumda da çıktı bunda söyledi bakalım çıkacak mı diycem de, çıkar şimdiye kadar onlarca kişiye dedi tutmayan bir kişi bile çıkmadı. O yüzden hevesim kalmadi
A evet birde onlar vardı hangi takvimde yaptıysam kız çıkmıştı bana da o kadar sevinmiştim ki.elbiseler almstm doktor erkek deyince hocam değişebilir dgl mi kıza dmstm. Doktor çok gülmüştüBenim gebeliklerimde Çin takvimi hep yanıldı o ne dediyse tersi çıktı bakalım şimdi erkek diyor ama ne çıkacak. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben de 6+4 doktora göre 6+6 karnımı gör 5 aylıkKızlar bugün 4+7 oldum bende ama karnım inanılmaz şiş görünüyor. Sanki 3 aylık gibi eşim bile şokta. Benimle aynı hafta olup yaşayan var mı?
Ben de aynı valla iştahım çok açıldı, karnım doymuyor resmen.kızlar hamile pilatesi yapan var mı? ben bugün başladım, hamileler için 15 dk yürüyüşü de yapıyorum, bu kilo muhabbetine çok canım sıkıldı ben de az önce tartıldım yazılanları okuyunca 1 kilo almışım 2 aylıkta bu normal mi? kafaya koydum hergün spor yapmak lazım doğuma da iyi geliyormuş pilates
Ayy inşallah inşallah ben de aşırı iştah açılması oldu, 9 kilo verdim diye sevinirdim ben deaaa 1 kilo muuuu ben şimdidem +2 yim. Elbet bir şekilde gidiyor. Kiloya çok takılmıyorum ben. Önce kiloları alcaz sonra hep beraber Mart anneleri olarak diyet grubu açıp ordan devam edeceğiz daha
Hayırlı olsun canım, salı günü mutlu haberleri bekliyorumBenimde önce dış gebelik dediler ama sonra gelişmeyen bir bebek olduğu anlaşıldı. Bende mayıs sonunda kürtaj oldum. Ama ilaç kullanmıyorum gerçi daha doktora gitmedim Korkuyorum yine aynı şeyler yaşayacağım diye ama bi yanımda sabret dediği için salı gidicem :) bugün 5+3üm
Ay bana da söyle canım ya nasıl vereceksin, ben de kilo almak istemiyorumVay vayy maşallah ben de tam diyet sürecinde hamile kaldım 10 kilo vermeme az kalmıştı kiiii. Şimdi hedefim 3 aylık olana kadar 10 kilo daha vermek. Kilolu hamile kalinca verilebilir dedi sıkmadan bunaltmadan diyetsynm. Ki 9 ay devam edecgm kendisiyle