• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benimde önce dış gebelik dediler ama sonra gelişmeyen bir bebek olduğu anlaşıldı. Bende mayıs sonunda kürtaj oldum. Ama ilaç kullanmıyorum gerçi daha doktora gitmedim ☺️ Korkuyorum yine aynı şeyler yaşayacağım diye ama bi yanımda sabret dediği için salı gidicem :) bugün 5+3üm
Geçmiş olsun dış gebelik ya da gelişmeyen bebek olduğunu nasıl anladınız betada mı belli oldu

Kizlar lekelenmeniz geçince progestanı bıraktınız mı? Ay düşün düşün kafayı yicem gebeliği öğrendiğimde yani geçen hafta lekelenme vardı doktorla görüştüm progestan başladık iki gün sonra lekelenme geçti şimdi doktor kontrolüm bu cuma ve Cuma’ya kadar progestana devam etmeli miyim bilmiyorum doktora da ulaşamıyorum var mi bilginiz?

Kizlar lekelenmeniz geçince progestanı bıraktınız mı? Ay düşün düşün kafayı yicem gebeliği öğrendiğimde yani geçen hafta lekelenme vardı doktorla görüştüm progestan başladık iki gün sonra lekelenme geçti şimdi doktor kontrolüm bu cuma ve Cuma’ya kadar progestana devam etmeli miyim bilmiyorum doktora da ulaşamıyorum var mi bilginiz?
Ben ilk hamileligimde doguma 40 gun kala birakmistim ...

Hiç korkma canım duyarsın Allahın izniyle bende boş gebelik sanmıştım oluyor öyle kötü tecrübeler olunca ☺️ bende 2020 nin sonunda düşük yaptım kürtaj oldum daha sonra kanser oldğumu öğrendim 4. Evreydi tedavi oldum ve doktorum artık çocuğun olabilir dedi bide önlem amaçlı embryo dondurulmuştu hiç gerek kalmadı inşallah ☺️ Rabbim en doğru zamanda veriyor, güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallah 🥰🥰💜
Aaa harikaa ne güzel yaaa maşallah sana sağlıkla bebeğini kucağına al sağlıklı ömürler yaşayın inşallah

Bı kaç gun önce evde biraz iş yapmıştım akşamı lekelerim gelmişti ertesi gün doktora gitmiştim kese sağlam dedi yerleşirken böyle kese altı lekeler olabilir demişti bidaha lekem olmadı çok şükür. Bugünde biraz yürüdüm yoruldum fln smdide leke yok acaba birseymi var diyorm 😁 çok garip birşey bu yaa.. olsa niye var olmasa niye yok
Ben de belirtim yok diyip duruyordum bugün aynı şekilde lekelenmem oldu acile gittim. Keseyi gördüm normalmiş lekelenme olması 😌

Bı kaç gun önce evde biraz iş yapmıştım akşamı lekelerim gelmişti ertesi gün doktora gitmiştim kese sağlam dedi yerleşirken böyle kese altı lekeler olabilir demişti bidaha lekem olmadı çok şükür. Bugünde biraz yürüdüm yoruldum fln smdide leke yok acaba birseymi var diyorm 😁 çok garip birşey bu yaa.. olsa niye var olmasa niye yok
Benim de lekelenmelerim oldu küçük kanama alanlarım varmış kese dışında, coraspin kullanıyordum onu kesti doktorum. Şimdi de bazen geliyor bazen gelmiyor önce çok endişeleniyodum şimdi alıştım daha rahatım 😅

Benim geçti ama 3 ay devam edicez sanırım. Doktor öyle dedi. Kullanın bir zararı olmaz.

Çin takvimine baktiniz mi cinsiyet tahmini için...
Ben erkek olucak diye rüya görmüştüm. Takvime göre erkek cıktı. Az önce yüzük testi diye bir şey yaptılar orda da erkek cıktı. Ama eşim erkek olursa sevmem bırakırız çocuk esirgemeye diyor. Almak isteyen olursa irtibat için dm😂😂

Su yaptıklarımı eşim duysa su inandiklarima var ya 🤣🤣

Ben hiç bırakmadım canım. Bi dahaki randevum 3 hafta sonra doktorum da kontrole kadar 2 hafta günde 2 kez al sonraki 1 hafta günde 1 kez al dedi. Kontrolden sonra bıraktırır mı bilmiyorum ama Bi zararı yok diye biliyorum o yüzden bence devam edebilirsin önlem amaçlı. Çünkü benim lekelenmelerimin de bi kaç gün geçip sonra tekrarladığı oldu

Back