2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
böyle konuşuyorum ama aslında kitle endeksine göre normal kilodayım. normalde iştahlıyım , hareket de ediyorum. şimdi çok daha iştahlıyım ve zaman geçtikçe hareketler kısıtlanacak ondan korkuyorum
benim bi tanıdığım ki kendisi 40lı yaşlarında daha yeni doğum yaptı. şeker ve tansiyon riski olmasın diye gebelikte şeker , tuz ve ekmeği kesmiş. gebe kaldığı kilosu 82, doğuma girdiği kilosu da 82( muhteşem değil mi ).
bir diyetisyenle görüşmek bence de mantıklı olan, inşallah hedefinizi tutturursunuz

Yaş 31 sat 22 Haziran
Merhaba beni ekler misiniz acaba yaş 31 sat 22 Haziran İzmir 1. Çocuk Kilo 94

Kizlar Rus takvimi diye bir şey varmış cinsiyet öğrenmek için o daha garanti diyorlar onda da kız çıktı Çin takviminde de kız çıktı benim bakalım görücez Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Ben de aynı valla iştahım çok açıldı, karnım doymuyor resmen.

Ayy inşallah inşallah ben de aşırı iştah açılması oldu, 9 kilo verdim diye sevinirdim ben de
Ayyy ben de az önce yedim kalktım şuan karnım gurulduyor hayatımda ilk kez böyle hissettim. İnşallah almam kilodan nefret ediyorum

Ne guzel bende bir duysam da rahatlasam nisan da kurtaj oldum bebek gelismedi o yuzden korkuyorum şimdi kan sulandirici igne ve hap kullaniyorum insallah saglikli olsun bebisim
Hiç korkma canım duyarsın Allahın izniyle bende boş gebelik sanmıştım oluyor öyle kötü tecrübeler olunca bende 2020 nin sonunda düşük yaptım kürtaj oldum daha sonra kanser oldğumu öğrendim 4. Evreydi tedavi oldum ve doktorum artık çocuğun olabilir dedi bide önlem amaçlı embryo dondurulmuştu hiç gerek kalmadı inşallah Rabbim en doğru zamanda veriyor, güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallah

Ay ayni gundeyiz insallah rabbim bu sefer saglikla kucagimiza qlmak nasip etsin bebislerimizi haberini bekliyorum

Masallah sabrina rabbim evladina bagislasin insallah saglikla gelsin bebisler

Canım benim çok geçmiş olsun o günleri unutturacak çok güzel günler yaşa bebişinle inşallah

Canım benim çok geçmiş olsun o günleri unutturacak çok güzel günler yaşa bebişinle inşallah
Allah razı olsun çok sağolun Çok zordu şu son 2 yılım yumurta toplamaya ağlaya ağlaya girmiştim hiç unutmuyorum ama hepsi geçti Sonu güzel oldu ya o herşeye değer Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

6+4 hamileyim ama geç yumurtlama benim. Hala belirtim yok benim göğüs hassasiyeti disinda. Çok nadirde mide yanması yaşıyorum normalmidir ki
Normal canım endişelenme her hamilelik farklı. Belirtinin olmaması kötü bişeye alamet değil. Benim de bi geliyo bi gidiyo

Benim normalde metabolizmam iyi çalışıyor hamile kaldığından beridir hep kabızım ama. Bulantılarım 5.haftanın ortalarında başladı 6.haftanın ortalarında resmen tavan yaptı daha devam ediyor 8+0 oldum midem kazınıyor yanıyor bulanıyor hepte aç gibiyim hep

Ayran kefir içemem mide bulantılarım çok gazla ilaçlarımı zoraki içiyorum. Ama geceden ıslatıp abana yetim içerim aç karınla artık 6 gün olacak 3 yalım gözükmem normal

Teşekkür ederim bitanem çok şükür dün akşamdan beri ateşim çıkmıyor artık kurtuldummateşten rabbim bir daha göstermesin inşalah

Bana da her ikisin de de erkek çıktı bakalım ne olacak .)

Normal canım endişelenme her hamilelik farklı. Belirtinin olmaması kötü bişeye alamet değil. Benim de bi geliyo bi gidiyo
Bı kaç gun önce evde biraz iş yapmıştım akşamı lekelerim gelmişti ertesi gün doktora gitmiştim kese sağlam dedi yerleşirken böyle kese altı lekeler olabilir demişti bidaha lekem olmadı çok şükür. Bugünde biraz yürüdüm yoruldum fln smdide leke yok acaba birseymi var diyorm çok garip birşey bu yaa.. olsa niye var olmasa niye yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…