2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Duysunuz mu kalp atisini cok merak ettim

Ne guzel bende bir duysam da rahatlasam nisan da kurtaj oldum bebek gelismedi o yuzden korkuyorum şimdi kan sulandirici igne ve hap kullaniyorum insallah saglikli olsun bebisim

Kız o tarif beni saatlik tutmaz
Burası da çok sıcak ama hiç iştahımı etkilemedi valla. Hem yiyorum bir o kadarda içiyorum resmen. Şu içiyorum sonra icim böyle sulu sulu olunca midem daha bir kaziniyor.

Bende 7+1 im korkma ne hastalıklar geçirenler var hiç bir şey olmaz. Bı kere ateslenmissin içini ferah tut burda o kadar çok okudum ki herkes sağlıklı bebekler doğurmuş. Kötüyü düşünme kötü olmasın

Cok teşekkür ederim sizinde öyle saglikla kucaginiza alin umarim hamilelik insana Sabri öğretiyor iyice kalp atisindan sonra da cinsiyet meraki başlıyor
Ya cinsiyet merakı bende kalmadı hiç eşim söyledi cinsiyetini. Onun öyle bir bilmişliği var. Yıllardır hamile kadınların yüzüne bakıp cinsiyetini şu der ve gerçekten de çıkar. Kimisine 1 aylıkken söyledi kimine 3 kimine 6 felan hepsi de çıktı. Benim ilk cocugumda da çıktı bunda söyledi bakalım çıkacak mı diycem de, çıkar şimdiye kadar onlarca kişiye dedi tutmayan bir kişi bile çıkmadı. O yüzden hevesim kalmadi

Ne guzel bende bir duysam da rahatlasam nisan da kurtaj oldum bebek gelismedi o yuzden korkuyorum şimdi kan sulandirici igne ve hap kullaniyorum insallah saglikli olsun bebisim
Benimde önce dış gebelik dediler ama sonra gelişmeyen bir bebek olduğu anlaşıldı. Bende mayıs sonunda kürtaj oldum. Ama ilaç kullanmıyorum gerçi daha doktora gitmedim Korkuyorum yine aynı şeyler yaşayacağım diye ama bi yanımda sabret dediği için salı gidicem :) bugün 5+3üm

Bize de söyler mi

Vay vayy maşallah ben de tam diyet sürecinde hamile kaldım 10 kilo vermeme az kalmıştı kiiii. Şimdi hedefim 3 aylık olana kadar 10 kilo daha vermek. Kilolu hamile kalinca verilebilir dedi sıkmadan bunaltmadan diyetsynm. Ki 9 ay devam edecgm kendisiyle

Eşiniz bu işi paraya döksün derim

Benim gebeliklerimde Çin takvimi hep yanıldı o ne dediyse tersi çıktı bakalım şimdi erkek diyor ama ne çıkacak. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
A evet birde onlar vardı hangi takvimde yaptıysam kız çıkmıştı bana da o kadar sevinmiştim ki.elbiseler almstm doktor erkek deyince hocam değişebilir dgl mi kıza dmstm. Doktor çok gülmüştü

Ben de aynı valla iştahım çok açıldı, karnım doymuyor resmen.
aaa 1 kilo muuuu ben şimdidem +2 yim. Elbet bir şekilde gidiyor. Kiloya çok takılmıyorum ben. Önce kiloları alcaz sonra hep beraber Mart anneleri olarak diyet grubu açıp ordan devam edeceğiz daha
Ayy inşallah inşallah ben de aşırı iştah açılması oldu, 9 kilo verdim diye sevinirdim ben de

Hayırlı olsun canım, salı günü mutlu haberleri bekliyorum
Ay bana da söyle canım ya nasıl vereceksin, ben de kilo almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…