2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben spor için erken olduğunü düşünüyorum canım. Hemşireym zaten az çok işin içindeyim aktivite çok iyi ama yavaş yürüyüşler bu zamanlarda önerilen

Şişlik sindirim sistemimiz yavaşlıyor adapte olmaya çalışıyor ondan benim de öyle:)

ben de hamile pilatesi için yer araştırmaya başladım karın çalıştırmaması gerekiyormuş mesela , ayrı eğitimi varmış. yalnız doktorum 12. haftadan sonra dediği için henüz başlamadım. sadece bazı akşamlar yürüyüş yapıyorum.

Kızlar bugün 4+7 oldum bende ama karnım inanılmaz şiş görünüyor. Sanki 3 aylık gibi eşim bile şokta. Benimle aynı hafta olup yaşayan var mı?
4+2 de aynı durumdayım. Kimseye bişey söylemiyorum ama gittiğim her yerde hamile misin diye soruyorlar

valla ben taze kayısı aldım dün yedim hatta 3 kere tuvalete çıkardı, sonunda işe yarayan bir şey buldum şuan da kayısı yiyorum bayağı işe yaradı herkese teşekkürler
Bende kayısı yiyorum ama yine de çıkamadım ilk zamanlar çıkabiliyordum şimdi 5 günde 1 Ama ağrı sancı yapmıyor çok şükür doktora söyledim duphalac kullan dedi günde 3 ölçek. Benim zaten bulantılarım var nasıl içeceğim bilmiyorum

Bana doktor olabilir dedi zaten kan sulandırıcı kullanırken lekelenme başladı sonra kalp atışı durdu. bunda sadece ecopirin olarak devam edeceğiz iğnesiz bakalım
Bende cospirin kullanıyorum da kalp atışı alamadık lekelenmemde yok önlem amaçlı progestan alıyordum onuda kendimce kestim Sağlıkla alın bebeginizi kucaginiza

Ben spor için erken olduğunü düşünüyorum canım. Hemşireym zaten az çok işin içindeyim aktivite çok iyi ama yavaş yürüyüşler bu zamanlarda önerilen
zaten tam spor sayılmaz hafif hareketler, pilates daha sakin kalıyor, hoplamalı zıplamalı olmadığı için. daha çok esneme nefes alıp verme tarzında.

aaa 1 kilo muuuu ben şimdidem +2 yim. Elbet bir şekilde gidiyor. Kiloya çok takılmıyorum ben. Önce kiloları alcaz sonra hep beraber Mart anneleri olarak diyet grubu açıp ordan devam edeceğiz daha

ben evde yapıyorum 0-3 aylık dönem için youtubeda birisini buldum boş boş oturmak yerine onunla yapmaya başladım

aaa 1 kilo muuuu ben şimdidem +2 yim. Elbet bir şekilde gidiyor. Kiloya çok takılmıyorum ben. Önce kiloları alcaz sonra hep beraber Mart anneleri olarak diyet grubu açıp ordan devam edeceğiz daha
ayyy asla veremiyorum normal halimde bile. yemek yemeden duramıyorum nasıl olacak diyet cidden hiç bilmiyorum umarım başarabilirizz

sizin kaç haftalık bulantılar başladı. ben kayısı yedim ama çok kolay olmadı. bilmiyorum üzüm, nektari, kayısı karışık tüketmiştim, kayısı işe yaradı diye düşünüyorum ben. belki de size etki etmiyordur ben hamile olmadığım dönem 1 tane yesem tuvaletten çıkamazdım.

ayyy asla veremiyorum normal halimde bile. yemek yemeden duramıyorum nasıl olacak diyet cidden hiç bilmiyorum umarım başarabilirizz
ah ah.. şu boğazım bir dursa süper olacak. Akşam gece yazlıktan döndüm evime. Sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz adamın kahvaltısı bitti beni izliyor, dünyayı yedin daha yiyecekmisin dedi bana dedim kızdırma beni seni bile yiyebilirim o derece açım

Merhaba ben kullanıyorum 20 gündür herhangi bir burun kanaması yaşamadım

ben kahvaltı da yapmıyorum normalde ama bu dönemde biraz daha sağlıklı beslenmek için kayısı, muz, yulaf, yoğurt, bal, biraz da badem fındık makinede sıvı hale getirip içiyorum bayağı tok tutuyor beni bazılarının iştahı açılıyor bazılarının kapanıyor galiba inşallah benim hiç açılmaz. belki de kabızlıktan sanki gırtlağıma kadar doluymuşum gibi hissediyordum. önceden bayılarak yediğim şeyler hiç cazip gelmiyor. yani yemek istiyorum ama yer yokmuş gibi hissediyorum olsun yiyin ne zararı olacak kilolar elbet verilir ya. benim olduğum yer çok sıcak 45 derece belki de ondan iştahım yok sürekli bir şeyler içmek istiyorum

Kuru kayısıyı geceden 1 bardak suya koy sabah kayısıyı ye sonra da suyu iç ayrıca gün içinde 2 adet kayısı yedikten sonra 1 bardak ayran iç ve akşam 2 bardak kefir iç bende hamilelikten önce inanılmaz kabızlık sorunları yaşadım diyetisyene gittim karbonhidrat azalttım ve bu yazdıklarımı yaptım inan o kadar işe yaradı ki şu an yapmıyorum ama maşallah bagirsaklarim çok iyi

ay valla ben de en sıcak şehirlerden birinde yaşıyorum ama kendimi frenlemesem kuzu devireceğim öyle bir açlık yani. şu an öğle açlığı çekiyorum mesela gidip gelip iki fındık atıyorum ağzıma su içiyorum. başka şeylerle oyalanıyorum fakat yok . bile bile kendimi durdurmam gerek yoksa 9 ayın sonunda yuvarlanarak hastaneyi bulurum ben
kabızlık için lifli meyve + kefir öneririm herkese bu arada. kefir hem iyi bir kalsiyum kaynağı ki gebelik sonucu kadınlarda kemik erimesini aza indirmek için kalsiyum önemli hem de çok iyi bir probiyotik. bağırsak düzeninize iyi gelecektir diye umuyorum. tıkayın burnu yutun gitsin şifa niyetine

çok güldüm valla yazdığına yuvarlanarak hastaneye gitme fikri çok iyi evet doğru kefir çok faydalı meyveliden çok sadesi çünkü meyvelide zararlı bir sürü şey var ve kalorisi daha yüksek. alışınca güzel oluyor valla kefir iyi hatırlattın ben de kendime kefir alayım
ben günde 1 öğün yiyorum sabah içtiğim de eklendi ama fazla hareket etmiyordum sıcakta dışarı çıkınca bayılacak gibi hissediyorum kendimi hemen yere oturuyorum eziyet oluyor. en iyisi evde yürüyüş pilates yapmak. bugün tartıya çıkınca tüm moralim bozuldu direkt tvden açtım youtubeu başladım hareketlere arada bol bol meyve yiyorum beni kesiyor. böyle yazıyorum sonra en çok kiloyu ben alırsam şaşırmicam

Bende cospirin kullanıyorum da kalp atışı alamadık lekelenmemde yok önlem amaçlı progestan alıyordum onuda kendimce kestim Sağlıkla alın bebeginizi kucaginiza
Haftası ne kadar bebekte gelişme var mı, hepimiz inşallah hayırlıca kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…