• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Benimde 16.12 beta kaçtı canım ben randevu bulamıyorum daha gitmedim hastaneye bugün kan verdim artışa bakmak için
Ben 20sinde verdim en son kan 1356 çıkmıştı. Keseyi vajinal gördü tekrar beta istemedi. Bebek ve kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı kağıda baktım şimdi 5+1 olarak gözüküyor

Merhaba arkadaşlar yumurtlamadan 11 12 gün geçti dün lavaboya gittim kendimi temizlerken selpağa 2 damla nokta şeklinde kan vardı ama küçüktü ondan önce miğde yanması vardı ne yesem yanıyordu bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı lütfen bilgi verirmisiniz acaba erken mi yaptım bilmiyorum lütfen bir destek olurmusun net cevap alamadım kimseden

Merhaba arkadaşlar yumurtlamadan 11 12 gün geçti dün lavaboya gittim kendimi temizlerken selpağa 2 damla nokta şeklinde kan vardı ama küçüktü ondan önce miğde yanması vardı ne yesem yanıyordu bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı lütfen bilgi verirmisiniz acaba erken mi yaptım bilmiyorum lütfen bir destek olurmusun net cevap alamadım kimseden
canım son ilişkiden kaç gün geçti? idrar testine devam et bence

Yumurtalamadan sonra ilişkiye girdim 2 günde bir fln bilmiyorum aklım cok karışık test bugün yaptım ama çıkmadı

Ben 20sinde verdim en son kan 1356 çıkmıştı. Keseyi vajinal gördü tekrar beta istemedi. Bebek ve kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı kağıda baktım şimdi 5+1 olarak gözüküyor
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah canım

Kizlar, adet olacakmis gibi agrilar, normalde adet haftasi gelince mi oluyor acaba, cunku normalde bugun benim adet gunumdu. 8. hafta icindeyim ve o tarz agrilarim var

Kızlar merhaba sat 08.12.2024 18/01 itibariyle betam 47.19 sanırım geç döllenme oldu. Hayırlısıyla inşallah. Ama sabah lekelenmem ve kasıklarımda ağrı oldu. Akşam doktora gideceğim inşallah bir şey olmamıştır.

Back