• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    29
Kabız olunca ağrılar oluyor ilk ağlıma bu geldi
Kabız değilim ağrı da tam vajinanjn bittiği yerden göbeğe kadar olan kısım ne deniyor oraya bilmiyorum zaten pazartesi kontrolüm var bekleyeyim diyorum gidersem acilde 5,6 saat bebekle süründürüyorlar ya… o yüzden evde yatıyorum inşallah sadece büyüme ağrısıdır

Kızlar ben bugün bisey farkettim, bu ilk sağlıklı gebeligim. Tam sezeryan için açılan yer var ya orada bi kabartı, yatay bir çizgi gibi oluşmuş, boğum gibi bisey. sizde de var mı böyle bişey, yoksa karnım mı büyümeye başladı
Büyüyor artık canım artık orası iyice genişleyecek 😍😍 benim de öyle

Kabız değilim ağrı da tam vajinanjn bittiği yerden göbeğe kadar olan kısım ne deniyor oraya bilmiyorum zaten pazartesi kontrolüm var bekleyeyim diyorum gidersem acilde 5,6 saat bebekle süründürüyorlar ya… o yüzden evde yatıyorum inşallah sadece büyüme ağrısıdır
Anladım canım İn şa Allah büyüyor bebek ondandır ağrıların

Canlar ben normalde hamile olduğumu öğrenmeden önce Evde lazer yapıyordum doktora sormayı unuttum lazer cihazını hamilelikte kullanmakta bi zarar varmi?

kızlar benim doktorum 2li tarama testi yapacak. Fatal dna ilk defa duydum. Doktorunuz mu önerdi yoksa kendi isteğinizle mi?
Şöyle fetal dna %99 kesin sonuç veriyor diyorlar. Fetal yaptırınca ikili üçlü dörtlü teste gerek kalmıyor. Benim doktorumda fetal önerdi. Ama ben önce ikili yaptırıcam hayırlı sonuçlar çıkarsa başka bi şey yaptırmıcam. Hatta ikili bile yaptırmasam olur ama işte

kızlar benim doktorum 2li tarama testi yapacak. Fatal dna ilk defa duydum. Doktorunuz mu önerdi yoksa kendi isteğinizle mi?
Burada yaş unsuru çok önemli kaç yaşındasınız? İkili taramada özellikle yaş unsuru verilen oranı çok etkiliyomuş. Doktorum bana fetal dna’yı önerdi. Yaş 34 benim 35’e gidiyorum. 30 üzeri zaten otomatik olarak yaş skalasından oranlar riskli moduna düşüyo. Fetüs sağlıklı olsa da risk veriyor dedi. Bu da ister istemez kaygı stres yaratıyor, genç bireylerde ikili sonrası duruma göre öneriyoruz ama 30 üzeri olunda direkt fetal dna yaptır %99 doğruluk oranı var için rahat olsun 2li 3lü 4lü ye gerek kalmaz dedi.
Bana genoks’u söyledi. Her şehirde varmış neredeyse ve eve gelip kan alıp gidiyolarmış çok kolaymış. Fetal yaptıran çok arkadaşım var inşallah ben de düşünüyorum 😍🌸🙏

Kızlar aile hekimliğinde d vitamini testi yaptıra oldu mu? Özelde sigorta karşılamıyo ve devlete gittim yapmıyolar aile hekimliği yapıyo dediler devletin labın da ama emin de olamadım. Yaptıran var mı?
Ona göre özelde yaptırıp geçicem.

Back
X