• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Karından görmemesi normal zaten canım, vajinal baksa kesin görürdü hayırlı, sağlıklı bebiş olsun 🐣

Cok normal canım rahim büyüdüğü için oluyor, hafta ilerleyince ağrı değil ben de iğne batması tarzında olmaya başladı

Benim de bazen sıfır belirti, bazen her yerimden belirti çıkıyo. Gün gün değişiyor canım. Hareketlerini duymaya bı başlasak rahatlarız Allah'ın izniyle
İnşallah kalp atışı duysam içim rahat edecek korku içinde hep günlerim.

Günkurusu kuru kayısı yiyin ve her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı zeytinyağı için
valla ben taze kayısı aldım dün yedim hatta 3 kere tuvalete çıkardı, sonunda işe yarayan bir şey buldum :D şuan da kayısı yiyorum bayağı işe yaradı herkese teşekkürler

Merhaba kızlar ne soracağım çatlak kremi kullanmaya başlayan oldu mu son bir ayda 3 kilo aldım hayatımda hiç olmadığım kilodayım en acilinden kullanmam lazım sanırım. Kullanıp memnun kaldım diyen varsa önerilere açığım.
Ben başlamadım benimde göbeğim şişti sanki 8 haftalık değilde 16 haftalık gibi oldum ama daha erken 4. Veya 5. Ayımda kullanırım Allah o günleri gösterirse inşallah erkenden kullanmak diyemiyorum canım. Gerçi krem kullanmadım bebek yapı kullandım kızımda hiç çatlağım olmadı banyodan banyoya kullanıyordum çöm iyi geliyordu

Benim de hep bişeyler yedikten sonra oluyor. Midem boşken bulanmıyor. Acıkıyorum ama yemek yiyesim gelmiyo sırf bu yüzden 🙄
6+4 hamileyim ama geç yumurtlama benim. Hala belirtim yok benim göğüs hassasiyeti disinda. Çok nadirde mide yanması yaşıyorum normalmidir ki

Merhaba benim de mthrf 677 homozigot ve 4 tane kadın doğum doktoruna gittiğimde hepsi iğne kullanacaksın hamile kalırsan dedi hatta bir de coraspirin kullaniyorum
Ben sonuncusunda hem iğne hem ecopirin kullandım kalbi durdu. Daha önceki 2 sinde yine kullandım düşük oldu. Bazı doktorlar sorun diyor bazıları bu önemli değil diyor. Bir doktorda gereksiz kullanılan kan sulandırıcılarda düşüğe sebep olur dedi. Kafam baya karışık

Kizlar 5 haftalık gebeyim ama bu sabah sol kasık ağrısı ile uyandim biraz fazla ve bacağa doğru vuruyor. Bu şekilde olması normal mi
Bazen bende de oluyordu canım. Şuan yok ama ilk gebeligimde oluyordu. Sanki böyle bacagimdan damar çekmiş gibi. İlerleyen aylarda çok daha yoğun oluyordu. Bacağıma kramp giriyordu. Dayanılmaz bir anlık ağrı. Doktor ilk aylarda olan ufak ağrılara normal demisti. İlerleyen zamandaki kramplara magnezyum eksikliği kramp yapar deyip ilaç vermişti. Yine de kontrolde doktorunuza bir sorun bence 🙂

Selam kizlar bejde 5+3 oldum bazen hic belirtim olmuyor korkuyorum acikcasi arada karnim agriyor bazen sabahlari midem bulanıyor gun icinde de devam ediyor ama siddetli degil goguslerim aciyordu hafifledi kalp atisi 2 hafta sonraya dedi dr zamqn gecmiyor sizde durumlar nasil
Bende hiç belirti yok canim ne bulanti ne kusma ne baş ağrısı ne mide ağrısı kas ağrısı bayılma öğürme tiksinme iştahsızlık hiç hemde hiç bir şey. Sadece göğüs hassasiyetim çok fazla onunda sebebi halen kızımı emziriyorum. Göğüs ağrısı değil göğüs ucunda hassasiyetten bahsediyorum. Bende kalp atışını daha duymadım hafta içi gideceğim. Yani bu kadar endiseliyseniz doktorunuzla iletisime geçin erken ek randevu talep edin, içiniz rahat eder.

Bazen bende de oluyordu canım. Şuan yok ama ilk gebeligimde oluyordu. Sanki böyle bacagimdan damar çekmiş gibi. İlerleyen aylarda çok daha yoğun oluyordu. Bacağıma kramp giriyordu. Dayanılmaz bir anlık ağrı. Doktor ilk aylarda olan ufak ağrılara normal demisti. İlerleyen zamandaki kramplara magnezyum eksikliği kramp yapar deyip ilaç vermişti. Yine de kontrolde doktorunuza bir sorun bence 🙂
Evet ya sanki damar çekiliyor ama tek taraflı kasik ağrısı korktum dış gebelik vs ihtimaline karşı. Gece usuttum de galiba sabaha karşı üşüyerek uyandım onun da etkisi var çünkü çok gazım var afedersin karnim gurul gurul

Hosgeldiniz,
Yaşınızı, sat, şehir, kaçıncı çocuk ve kilo bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Yaş 34
Sat 17 Mayıs ama pko olduğu için tarih tutmuyor
Diyarbakır
2.Çocuk.İlki 11 Yaşında.
kilom ise 96 ile başladım. Kısa süre önce kilo verdim 13 kilo kadar sonra kendinden hamile kaldım. Başarısız tüp bebek aşılama ve klomen tedavileri den sonra

Kizlar 5 haftalık gebeyim ama bu sabah sol kasık ağrısı ile uyandim biraz fazla ve bacağa doğru vuruyor. Bu şekilde olması normal mi
Evet normal endişelenme bende de hem haftalarda kasık ağrısı oluyordu adet oldum olacağım ya da düşürüyorum galiba diyordum şimdi daha az oluyor. Ağrıdan dolayı dış gebelik olabilir belki diye 2 günde bir doktorum çağırdı muayene olmaya gittim. Çok şükür öyle bir durum olmadı.

Ben sonuncusunda hem iğne hem ecopirin kullandım kalbi durdu. Daha önceki 2 sinde yine kullandım düşük oldu. Bazı doktorlar sorun diyor bazıları bu önemli değil diyor. Bir doktorda gereksiz kullanılan kan sulandırıcılarda düşüğe sebep olur dedi. Kafam baya karışık
Acaba olabilir mi benimde kalp atışı yok aspirinden mi acaba bende gerek yok tu

Evet normal endişelenme bende de hem haftalarda kasık ağrısı oluyordu adet oldum olacağım ya da düşürüyorum galiba diyordum şimdi daha az oluyor. Ağrıdan dolayı dış gebelik olabilir belki diye 2 günde bir doktorum çağırdı muayene olmaya gittim. Çok şükür öyle bir durum olmadı.
Kadın doğum acile gitsem bakarlar mi çok arttı eşim gelsin gitcem gaz sancısı mı başka bir şey mi hepsi karıştı midem bulanıyor şimdi de stresten galiba

Acaba olabilir mi benimde kalp atışı yok aspirinden mi acaba bende gerek yok tu
Bana doktor olabilir dedi zaten kan sulandırıcı kullanırken lekelenme başladı sonra kalp atışı durdu. bunda sadece ecopirin olarak devam edeceğiz iğnesiz bakalım

Kızlar merhaba ben şu an 6+ 4 oldum. Karnım çok şiş normalde göbeği olan biri de değilim var mı benim gibi 4 aylık görünen?? Bir de sabah inanılmaz bir burun kanaması oldu oskpar kullanıyorum onla alakası olabilir mi,kan sulandırıcı iğne kullanılma bunu yaşayan arkadaş var mı 🌸

kızlar hamile pilatesi yapan var mı? ben bugün başladım, hamileler için 15 dk yürüyüşü de yapıyorum, bu kilo muhabbetine çok canım sıkıldı ben de az önce tartıldım yazılanları okuyunca 1 kilo almışım 2 aylıkta bu normal mi? :D kafaya koydum hergün spor yapmak lazım doğuma da iyi geliyormuş pilates

Selam kizlar bejde 5+3 oldum bazen hic belirtim olmuyor korkuyorum acikcasi arada karnim agriyor bazen sabahlari midem bulanıyor gun icinde de devam ediyor ama siddetli degil goguslerim aciyordu hafifledi kalp atisi 2 hafta sonraya dedi dr zamqn gecmiyor sizde durumlar nasil
Bende ilk kez 5+3 te doktora gitmiştim hatta doktoruma benim hiç belirtim yok dedim oda ne güzel işte daha ne istiyosun dedi 😅 2 gün sonra hepsi başladı 😅 ben ağrım olmadığı için boş gebelikten korkmuştum ama karından kese gözüktü ve aynı şekilde 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi 🤭

Back