2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allah'ın izniyle bişe olmaz bebek sağlıkla sana tutunsun gerisi gelip geçer sağlıkla al bebeğini kucağına insallah

Kızlar bir buçuk saatlik uçak yolcuğu yapmam gerek ailemle birlikte gidicem ama ailem hamile olduğumu bilmiyor x-ray cihazından geçsem sıkıntı olurmu üç gün kalıp doncem
Ben asla geçmem biz de yola çıkıcaz. Xraydan geçmeniz aileye söylemenizden daha tehlikeli. Söylememe nedeninizi öğrenebilirmiyim

Kızlar 4+0 479 4+1 1446 Allah’a binlerce kez şükürler olsun duygularımı tarif edemiyorum listeye beni ekler misiniz
Ne güzel Sağlıkla büyüsün inşallah
Gözün aydın canım Darısı tüm bekleyenlere inşallah
Sağlığına kavuşacaksın bir an önce inşallah Güzel düşün.. Hamile olup da sağlıkla atlatıyorlar.. çok duydum. Hatta kuzenim de olmuştu. Yavrusuna kavuştu. Geçecek bu zor günler, unutacaksın bile Allah'ın izniyle.. Çok geçmiş olsun..
Canm aynı gün renkli ultrasonda kalp atışını duydum çok şükür
Çok şükür

canım teşekkür ederim

Kese gelişmiş ama tutunma için hala bı kanama yaratır mı bilemiyorum canm

Geçmiş olsun benim kahverengiydi bı kere silince geldi bdaha gelmedi ama ondan beri sol kasığımda arada batma hissediyorum hissettiriyr kendini. Bugün öğlenden sonra kontrole gidicem inşallah
Batma normal kese gelisiyorsa bağlar geriliyordur canm lekelenmeyi de takma kahverengine takılmıyor doktorlar belki biraz yorulduysan ondan olmuştur

Geçmiş olsun canım inşallah bebişine de snaa da bir zararı olmaz kolayca atlatırsın bol su tuket dinlen covitte kan sulandırıcı iğne veriyorlar sen kullaniyordun galiba zaten

Ben asla geçmem biz de yola çıkıcaz. Xraydan geçmeniz aileye söylemenizden daha tehlikeli. Söylememe nedeninizi öğrenebilirmiyim
Canm benm iki kaybım var çok yıprandım psikolojik yardım aldım hem benm ailem hemde eşimin ailesi hamile kalmamı istemiyor çok sıkıntılı geçtiği için bizde eşimle 3 aylık olana kadar kimseye söylememe kararı aldık bide yolcuklukta kesinlikle duymasını istemediğim bı akrabam da olcak ondan yani

Kızlar bir buçuk saatlik uçak yolcuğu yapmam gerek ailemle birlikte gidicem ama ailem hamile olduğumu bilmiyor x-ray cihazından geçsem sıkıntı olurmu üç gün kalıp doncem
Ben geçen hafta memlekete gittim uçakla, hamileyim elle arar mısınız de arıyorlar. Xray den geçme canım

Tuvalete falan girin önden onlar gitsin sonrasinda gorevlilere soylersiniz en azından bir tanesinden yırtarsınız
Ama daha once düşük dozlar olduğu için sorun olmayacağını söylemişti doktor bana.

Hmmm anladım çok geçmiş olsun umarım bu bebeği kucağınıza sağlıkla alırsınız. Onlardan çok erken veya geç gitmeniz çözüm olabilir Riske atmayın bebişi yaaa

Herkes geçsin siz wcye sıkıştım felan diyip sıyrılın eşinizle çözmeye çalışın bence

cnm, eşime şimdi sordum da la roche posay yoğun nemlendirici olanı kullanıyorum. 400lük büyük basmalı şişe beyaz kapakli. Kızımda da egzama çıktı vücudunda doğduğundan beri var onda da kullanıyorum. Yatıştırma özelliği var kasintiyi kuruluğu kizarikliği bastırıyor.

canım ben prifemyn dr kullanıyorum özellikle gebelik bulantısı için olan bir ilaç çok rahatsızsan araştır bir istersen .
ben diofol kullanıyorum canım hamilelikte iyot alımı da önemliymiş bir de mthlyflot formunda olması folik asitin önemli dedi ikisini de içeriyor bu folik asit
çok geçmiş olsun bence test yaptır emin olur gerekirse takviye alırsın riske atma derim. inşallah sıkıntısız atlatırsın :)
canım aynı durumları 1 haftadır yaşıyorum dr um prifemyn dr adında bir bulantı hapı verdi hamileler içinmiş bana bayağı iyi geldi rahatlattı beni
inşallah herşey yolundadır bebeğin sağlıkla gelişiyordur canım.

Ya kızlar benim sag kasıklarımda adet olucakmışım gibi sancım var kahverengi lekelenme olmuş ama azcık şimdi gördüm bu sancı bu lekelenme 8 haftada normal mi

Canım çok sevindim güzel haberlerine hep böyle güzel haberler verelim birbirimize nacizane bir sey söyleyeceğim ufak kanama alanların varsa çok dikkatli ol. Alan büyümesi ve aktif kanamaya dönmemesi için en çok ev temizliginde süpürge kanamayı arttırıyor benden demesi( kotü tecrübeyle sabit) karın kaslarini çok zorlamamaya çalış. Bol bol dinlen , uzun süre ayakta olma ufak molalar ver hemen, birde ağırlık kaldırma, ufak ağırlıklarda da belden değil dizden güç alıp poşet felan kaldır. Yani yerdeki bir şeyi eğilerek belden değil, dizlerini kırıp egilip o şekilde al benim 4 tane en küçüğü kesenin x2 boyutunda aktif kanama alanım vardı doktorum bunları söylemişti...

Ikinci iyi haber ayy su fasulye kese hikayesi doğru çıkacak mi acaba sizler cinsiyeti öğrenince bize de söylersiniz erkek olursa inanacağım bu söylentiye Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim
Listemizde cinsiyet bölümü var ilerleyen zamanda onları da dolduracağınız kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…