Allah'ın izniyle bişe olmaz bebek sağlıkla sana tutunsun gerisi gelip geçer sağlıkla al bebeğini kucağına insallahSorma canım ya hep bi aksilikler beni buluyor iyi ki bu sefer gebelik iyi gidiyor dedi doktor mutlak bi şey çıkacaktı. Zaten bulantı baş ağrısı dayanamıyorum bildiğin yatalak gibi oldum Allahım sen hepimize sağlık sıhhat ver yarabbim
Ben asla geçmem biz de yola çıkıcaz. Xraydan geçmeniz aileye söylemenizden daha tehlikeli. Söylememe nedeninizi öğrenebilirmiyimKızlar bir buçuk saatlik uçak yolcuğu yapmam gerek ailemle birlikte gidicem ama ailem hamile olduğumu bilmiyor x-ray cihazından geçsem sıkıntı olurmu üç gün kalıp doncem
Ne güzelKızlar 4+0 479 4+1 1446 Allah’a binlerce kez şükürler olsun duygularımı tarif edemiyorum listeye beni ekler misiniz
Gözün aydın canımKızlar çıktım kontrolden. Çok şükür bi problem yok kalp atışı gayet iyi, bebiş de haftasıyla uyumluymuş. D vitamini verdi. Ufak kanama alanlarım varmış o lekelenme yapıyormuş coraspinden kaynaklı dedi. İğneyi 6000e çıkardı coraspini keselim dedi. Ultrasona göre 8+1 şuan baya da büyümüş12 Ağustosa ikili tarama için randevu verdi. Bu arada kesem tam fasulye şeklinde O kadar endişeliydim ki çok şükür sevinçten ağlayacağım..
Sağlığına kavuşacaksın bir an önce inşallahGittim canım sabaha karşı ateşim çıktı doktoruma gittim 38,2 sadece parol kullanabilir miyim pcr testi verdim 3 te çıkacak. Kalp atışlarına keseye baktık herşeu çok güzel doktor merak etme dedi paroladan başka ilaç alamazmışım o yüzden günde 3 tane al dedi. Az önce yine ateşim çıktı parol aldım Sirkeli suyla sildi annem beni sabah ılık duş almıştım zaten doktora gitmeden akşamda alırım dua edin kızlar ateş çok zararlı doktorum da öyle söyledi ateşini kontrol altında tutmak lazım direk keseye bebeğe zarar verirmiş vücut onu atmaya çalışır dedi. Napıvam bilmiyorum kızlar moralim çok bozuldu
Çok şükürCanm aynı gün renkli ultrasonda kalp atışını duydum çok şükür
Ne güzelSağlıkla büyüsün inşallah
Gözün aydın canımDarısı tüm bekleyenlere inşallah
Sağlığına kavuşacaksın bir an önce inşallahGüzel düşün.. Hamile olup da sağlıkla anlatıyorlar.. çok duydum. Hatta kuzenim de olmuştu. Yavrusuna kavuştu. Geçecek bu zor günler, unutacaksın bire Allah'ın izniyle.. Çok geçmiş olsun..
Çok şükür
Kese gelişmiş ama tutunma için hala bı kanama yaratır mı bilemiyorum canmEvet ya içim rahatladı biraz daha. Rüyalarımda bile kese ölçümü yapar olmuştum
Rahim içinde kanama alanı olmaması çok iyi o zaman canım muhtemelen bebek tutunurken bazen damarada denk getirebiliyormuş ondanda kanama olmuş olabilir
Batma normal kese gelisiyorsa bağlar geriliyordur canm lekelenmeyi de takma kahverengine takılmıyor doktorlar belki biraz yorulduysan ondan olmuşturGeçmiş olsun benim kahverengiydi bı kere silince geldi bdaha gelmedi ama ondan beri sol kasığımda arada batma hissediyorum hissettiriyr kendini. Bugün öğlenden sonra kontrole gidicem inşallah
İnşallah öyledir kuzum. Daha önceden de kayiplarim olduğu için korkuyorum. Birazdan doktora gidicem inşallah güzel şeyler söylerBatma normal kese gelisiyorsa bağlar geriliyordur canm lekelenmeyi de takma kahverengine takılmıyor doktorlar belki biraz yorulduysan ondan olmuştur
Geçmiş olsun canım inşallah bebişine de snaa da bir zararı olmaz kolayca atlatırsın bol su tuket dinlen covitte kan sulandırıcı iğne veriyorlar sen kullaniyordun galiba zatenGittim canım sabaha karşı ateşim çıktı doktoruma gittim 38,2 sadece parol kullanabilir miyim pcr testi verdim 3 te çıkacak. Kalp atışlarına keseye baktık herşeu çok güzel doktor merak etme dedi paroladan başka ilaç alamazmışım o yüzden günde 3 tane al dedi. Az önce yine ateşim çıktı parol aldım Sirkeli suyla sildi annem beni sabah ılık duş almıştım zaten doktora gitmeden akşamda alırım dua edin kızlar ateş çok zararlı doktorum da öyle söyledi ateşini kontrol altında tutmak lazım direk keseye bebeğe zarar verirmiş vücut onu atmaya çalışır dedi. Napıvam bilmiyorum kızlar moralim çok bozuldu
Canm benm iki kaybım var çok yıprandım psikolojik yardım aldım hem benm ailem hemde eşimin ailesi hamile kalmamı istemiyor çok sıkıntılı geçtiği için bizde eşimle 3 aylık olana kadar kimseye söylememe kararı aldık bide yolcuklukta kesinlikle duymasını istemediğim bı akrabam da olcak ondan yaniBen asla geçmem biz de yola çıkıcaz. Xraydan geçmeniz aileye söylemenizden daha tehlikeli. Söylememe nedeninizi öğrenebilirmiyim
Ben geçen hafta memlekete gittim uçakla, hamileyim elle arar mısınız de arıyorlar. Xray den geçme canımKızlar bir buçuk saatlik uçak yolcuğu yapmam gerek ailemle birlikte gidicem ama ailem hamile olduğumu bilmiyor x-ray cihazından geçsem sıkıntı olurmu üç gün kalıp doncem
Tuvalete falan girin önden onlar gitsin sonrasinda gorevlilere soylersiniz en azından bir tanesinden yırtarsınızKızlar bir buçuk saatlik uçak yolcuğu yapmam gerek ailemle birlikte gidicem ama ailem hamile olduğumu bilmiyor x-ray cihazından geçsem sıkıntı olurmu üç gün kalıp doncem
Hmmm anladım çok geçmiş olsun umarım bu bebeği kucağınıza sağlıkla alırsınız. Onlardan çok erken veya geç gitmeniz çözüm olabilir Riske atmayın bebişi yaaaCanm benm iki kaybım var çok yıprandım psikolojik yardım aldım hem benm ailem hemde eşimin ailesi hamile kalmamı istemiyor çok sıkıntılı geçtiği için bizde eşimle 3 aylık olana kadar kimseye söylememe kararı aldık bide yolcuklukta kesinlikle duymasını istemediğim bı akrabam da olcak ondan yani
Herkes geçsin siz wcye sıkıştım felan diyip sıyrılın eşinizle çözmeye çalışın benceCanm benm iki kaybım var çok yıprandım psikolojik yardım aldım hem benm ailem hemde eşimin ailesi hamile kalmamı istemiyor çok sıkıntılı geçtiği için bizde eşimle 3 aylık olana kadar kimseye söylememe kararı aldık bide yolcuklukta kesinlikle duymasını istemediğim bı akrabam da olcak ondan yani
cnm, eşime şimdi sordum daSaol canım ya... ne sürüyorsun peki..? Bepanthol sensiderm varmış. Yeni çıktı galiba. Kaşıntı ve egzama için diyor. Eczacı onu önerince onu aldım. Benim hamilelikte aniden başladıAcaba ilerleyen zamanda geçer mi ya?
canım ben prifemyn dr kullanıyorum özellikle gebelik bulantısı için olan bir ilaç çok rahatsızsan araştır bir istersen .Evet danıştım Zofer hap kullanabilirsin sabahları aç karınla dedi ama başka bşr doktor arkadaşıma danıştım evdesin zaten içme zararı yok ama çok ağır ilaç biz kemoterapi hastalarına veriyoruz bulantıları azalsın diye. Çok ağır dedi o yğzeen almadım bende doktorun verdikleri prilam a ve dramamine devam ediyorum yapacak bişey yok gidebildiği yere kadar gideceğiz artık canım sağlıklı olsunlarda yeter bize
ben diofol kullanıyorum canım hamilelikte iyot alımı da önemliymiş bir de mthlyflot formunda olması folik asitin önemli dedi ikisini de içeriyor bu folik asitBen de bir şey sorayım. Folik asit ne alıyorsunuz? Daha doktora gitmediğim için net bir bilgim yok. Hamilelik öncesi Inofolic vermişti. Onda 0,2 mg folik asit varmış. Folbiol almaya başladım, eski tecrübelerden, ama onun da tanesinde 5mg folik asit varmış, çok mu? Unutmuşum valla.
çok geçmiş olsun bence test yaptır emin olur gerekirse takviye alırsın riske atma derim. inşallah sıkıntısız atlatırsın :)Kızlar ablamın korona testi pozitif çıktı. 2 gün önce o da anneme geldi beraberdik kahvaltı falan yaptık. Bugün sabahtan beri bebim boğazım gıcıklanıyordu kuru öksürük yapıyor sanırım hasta oluyorum aslında pek umursamadım ama ablam pozitif çıkınca panik yaptım daha önce hiç covit olmadım ben. Napıyım belliyim mi boğazımın geçmesini geçmezse mi doktora gideyim. Zaten gebelere ilaç vermiyorlar sanırım sadece parol alıyor herkes ateşim falan yok sadece boğazım gıcıklanıyor kurumuş gibi yutkunurken hafif ağrıyor öksürük yapıyor offf gerçekten durdum durdum şimdi mi covit oldum ben ya
canım aynı durumları 1 haftadır yaşıyorum dr um prifemyn dr adında bir bulantı hapı verdi hamileler içinmiş bana bayağı iyi geldi rahatlattı beniArkadaşlar, bir şey soracağım… Bende bulantı yoktu ama 2 gündür bulantı var. Kusmuyorum ama her an kusmak ister gibi bir his, bıkkınlık ve yorgunluk. Bu şekilde olan var mı başka? İştahım da birazcık kapandı.
inşallah herşey yolundadır bebeğin sağlıkla gelişiyordur canım.Merhaba kizlar bende insallah bebisim olusursa mart annesi olacm. Son adet tarihim 7 haziran. Ben bu ay femera kullanmistm doktora ilac bittikten sonra gittim yumurtalarin istenilen kadar buyumemis dedi bende uzuldm daha gitmedim kontrole.pcos oldgm icinde hic umudum yoktu sonra test yaptm pozitif cikti.doktora gittim doktor kese olusmus ama bebek yok icinde 1 hafta bekleyecez dedi.insallah bebegim hayirlisiyla olusur. Strese girmek istemiyirm ama aklimadan da cikmiyorkurtaj olmaktanda korkuyorm
Bende de bir rahatlık var ki sorma gitsinÖyle valla. 2. değil 5. hamilelik olsa yine öyle olacak herhalde :)) Amin...
Canım çok sevindim güzel haberlerineKızlar çıktım kontrolden. Çok şükür bi problem yok kalp atışı gayet iyi, bebiş de haftasıyla uyumluymuş. D vitamini verdi. Ufak kanama alanlarım varmış o lekelenme yapıyormuş coraspinden kaynaklı dedi. İğneyi 6000e çıkardı coraspini keselim dedi. Ultrasona göre 8+1 şuan baya da büyümüş12 Ağustosa ikili tarama için randevu verdi. Bu arada kesem tam fasulye şeklinde O kadar endişeliydim ki çok şükür sevinçten ağlayacağım..
Listemizde cinsiyet bölümü var ilerleyen zamanda onları da dolduracağınız kısmetseIkinci iyi haberayy su fasulye kese hikayesi doğru çıkacak mi acaba sizler cinsiyeti öğrenince bize de söylersiniz erkek olursa inanacağım bu söylentiye Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim
10. Haftaya kadar tutunma devam ediyor demişlerdi banaKese gelişmiş ama tutunma için hala bı kanama yaratır mı bilemiyorum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?