- 2 Temmuz 2011
- 756
- 303
- 323
İyi maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağol canım ayın 14ünde duymuştuk ilk kalp atışını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağol canım ayın 14ünde duymuştuk ilk kalp atışını
Öksürük yok şimdilik gıcık öksürüğü var o da dün akşam üzeri oldu bir de sabaha karşı daha da olmadım bakalım sonucumu bekliyorum. Hastanede bayılacaktım az kalsın titreme geldi üşümeye başladım mide bulantılarım zaten tavan şuanŞimdi gördüm. Çok geçmiş olsun.. İnşallah değilsindir Covid olmasa bile inşallah ilerlemez. Tam gebeliği öğrendiğim günlerde öksürük boğaz ağrısı vardı.. Gargara parol vs idare ettim. Şimdi daha iyiyim şükür ama gece hala öksürüyorum bazen. İlaç da sıkıntı olunca, bütün hastalıklar uzak olsun.. Ablana da çok geçmiş olsun.
Yaş, şehir, kilo, sat, kaçıncı çocuk olduğunu paylaşırsanız hemen listede eksikleri dolduralım.Kızlar 4+0 479 4+1 1446 Allah’a binlerce kez şükürler olsun duygularımı tarif edemiyorum listeye beni ekler misiniz
Ne mide bulantısı, ne baş ağrısı dönmesi kusma, kasık ağrısı, hiçbiri yok sadece göğüs hassasiyetim çok fazla bununda emzirmeye devam etmemle alakalı olduğunu dusunuyorumsizde mide bulantısı var mı? aramızda 1 gün varmış bende hiç yok merak ettim siz neler yaşıyorsunuz
bende de hiçbirisi yok inşallah böyle şanslı devam ederiz ya benim de gögüslerimde hassasiyet var onun dışında hiçbir şey yok. ben en son ayın 9unda doktora gitmiştim, annem ayda 1 kere gitmemin yeterli olacağını söyledi. ama sadece keseyi gördüm sizce ne kadar aralıklarla gidilmeli. sizin gibi 7. hafta olacak görebilir miyiz bebeği acaba veya kalp sesi duyulur mu? bazen çok acele ettiğimi düşünüyorum akışına bırakıyorum ama belirti de yaşamayınca acaba bir sorun mu var diyorumNe mide bulantısı, ne baş ağrısı dönmesi kusma, kasık ağrısı, hiçbiri yok sadece göğüs hassasiyetim çok fazla bununda emzirmeye devam etmemle alakalı olduğunu dusunuyorum
Canımm çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkarsın eğer pozitif çıkarsan da hafif atlatırsın inşallah hep üst üste gelmiş valla Allah şifa versinÖksürük yok şimdilik gıcık öksürüğü var o da dün akşam üzeri oldu bir de sabaha karşı daha da olmadım bakalım sonucumu bekliyorum. Hastanede bayılacaktım az kalsın titreme geldi üşümeye başladım mide bulantılarım zaten tavan şuan
Nasıl içiyorsun 2 tane aynı anda ben hemen çıkarıyorum midem çok kötü sabah akşam içiyorum bir de sabah akşm dramamın de alıyorum onlarda fayda etmedi zofer yazdı doktor en güçlüsüymüş mecbur sabahları alacağım aç karınla ne zaman geçecek şu süreç bilmiyorum her şey üst üste geldi yaCanım prilam iyi geldi bana gece 2 tane sabah 1 tane
Sorma canım ya hep bi aksilikler beni buluyor iyi ki bu sefer gebelik iyi gidiyor dedi doktor mutlak bi şey çıkacaktı. Zaten bulantı baş ağrısı dayanamıyorum bildiğin yatalak gibi oldum Allahım sen hepimize sağlık sıhhat ver yarabbimCanımm çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkarsın eğer pozitif çıkarsan da hafif atlatırsın inşallah hep üst üste gelmiş valla Allah şifa versin
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallahSorma canım ya hep bi aksilikler beni buluyor iyi ki bu sefer gebelik iyi gidiyor dedi doktor mutlak bi şey çıkacaktı. Zaten bulantı baş ağrısı dayanamıyorum bildiğin yatalak gibi oldum Allahım sen hepimize sağlık sıhhat ver yarabbim
Canm aynı gün renkli ultrasonda kalp atışını duydum çok şükürBenimde öyle oldu varmı bir gelişme beklediniz dimi kaç haftalik
Benim de bulantılarım başladı yine bugün cidden çok zormuş bu süreç Allah yardımcımız olsun canım benimSorma canım ya hep bi aksilikler beni buluyor iyi ki bu sefer gebelik iyi gidiyor dedi doktor mutlak bi şey çıkacaktı. Zaten bulantı baş ağrısı dayanamıyorum bildiğin yatalak gibi oldum Allahım sen hepimize sağlık sıhhat ver yarabbim
Çok saol canım. O şekilde söylerim ben de. İnşallah iyi gelir.Canım valla adını hatırlamıyorum doğrusu. Yazliktayim bir süredir evde kaldı kutusu falan. Eczanede cilt analizi yapılıyordu gitmiştim bende bir türlü iyi gelen nemlendirici bulamıyordum yüzüm için,, su bazlı yoğun nemlendirici kullanacaksin egzama için demisti. O bir krem vermişti o baya iyi geldi. Ama kutusu evde kaldı dediğim gibi.
Tabikii Yaş 27 şehir Karabük kilo 55 sat 22 Haziran ilk çocukYaş, şehir, kilo, sat, kaçıncı çocuk olduğunu paylaşırsanız hemen listede eksikleri dolduralım.
Sorma canım ya hep bi aksilikler beni buluyor iyi ki bu sefer gebelik iyi gidiyor dedi doktor mutlak bi şey çıkacaktı. Zaten bulantı baş ağrısı dayanamıyorum bildiğin yatalak gibi oldum Allahım sen hepimize sağlık sıhhat ver yarabbim
Bu sağlıkla olsun. Benim de son inşallahAmin Allah dualarımızı kabul etsin
Aynen 10 kere bile gebe olsam bu stresi yaşarım sanirim ama tabi bir kerede üç tane doğuracağım hali hazırda da bir çocuğum olduğu düşünülürse daha gebelik dusunmem sanirim bu son olur
Kolestaz kabartısız olur ama ona da bakardım 36. Haftada olsaydık dedi 1 haftaya doğacak gerek yok dedi doktorum
Ben bu seferde olunca korktum yalan yok daha gebeliğin başı dedim ama geçti umarım senin de geçer
Ahahhaha Mantıklı.. Ağustos'ta gitmek istiyoruz inşallah ama umarım o zamana kadar geçerCanım tuzlu su iyi gelir bu bahaneyle eşine de ki bebeğinin canı deniz istiyor böyle yüzmek istiyor deyip kendine güzel bir deniz tatili hediye ettir
Tüm fırsatları değerlendirin hanımlar
Çok sevindim hep böyle sağlıklı ilerlesin inşallahKızlar çıktım kontrolden. Çok şükür bi problem yok kalp atışı gayet iyi, bebiş de haftasıyla uyumluymuş. D vitamini verdi. Ufak kanama alanlarım varmış o lekelenme yapıyormuş coraspinden kaynaklı dedi. İğneyi 6000e çıkardı coraspini keselim dedi. Ultrasona göre 8+1 şuan baya da büyümüş 12 Ağustosa ikili tarama için randevu verdi. Bu arada kesem tam fasulye şeklinde O kadar endişeliydim ki çok şükür sevinçten ağlayacağım..
Çok geçmiş olsun yaa.. Covid değildir inşallah. Öyleyse de değilse de bir an önce bulantilarla beraber geçsin gitsin Sonrası da rahat geçsin inşallah canım..Öksürük yok şimdilik gıcık öksürüğü var o da dün akşam üzeri oldu bir de sabaha karşı daha da olmadım bakalım sonucumu bekliyorum. Hastanede bayılacaktım az kalsın titreme geldi üşümeye başladım mide bulantılarım zaten tavan şuan
Allah tez zamanda şifa versin. İyi ki anneniz yanınızda şükür ne güzel. Aşılısınız geçecek bu günler bebişiniz hep iyi olacakGittim canım sabaha karşı ateşim çıktı doktoruma gittim 38,2 sadece parol kullanabilir miyim pcr testi verdim 3 te çıkacak. Kalp atışlarına keseye baktık herşeu çok güzel doktor merak etme dedi paroladan başka ilaç alamazmışım o yüzden günde 3 tane al dedi. Az önce yine ateşim çıktı parol aldım Sirkeli suyla sildi annem beni sabah ılık duş almıştım zaten doktora gitmeden akşamda alırım dua edin kızlar ateş çok zararlı doktorum da öyle söyledi ateşini kontrol altında tutmak lazım direk keseye bebeğe zarar verirmiş vücut onu atmaya çalışır dedi. Napıvam bilmiyorum kızlar moralim çok bozuldu