• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok teşekkür ederim canım :) Fiyarı biraz tuzlu olabilir :KK45: ama sorayım bakayım :))
Evet canm la roche biraz fiyatları yüksek. Ben önceden kendim için başka bir marka kullanıyordum. Sonra kızımda egzama çıktı vücudunda doktor birkaç ürün verdi denedik düzelmedi bu markada sakinledi cildi, yatisti kaşınma felan geçti. Bende kendi kremimi bıraktım bundan sürmeye başladım kendime. Ayrı ayrı para vermeyeyim diye. Bana da iyi geldi.
Benim çocuğum zaten sosyetik kızan ya. Nerde uygun birsey var ona kesin alerji pişik yapar kullanamayiz yani. O yüzden el mecbur alıyorum.

Merhaba embriyoyu ne zaman gördünüz ? 2 gün önce gittim 5+3 tü kese küçük dedi. Şimdi yorumlarda okudum boş gebelik de varmış . Bunu yaşayan ya da sonradan gözüken var mı ?
Boş gebelikte sanıyorum beta hcg düşüyor canım bebek olmadığı için.
Tam günü gününe de tutmamış olabilir bebek. Geç döllenme olabilir vs. Bebek sanırım 6. haftalarda net görülüyor. Kese göründükten 1 hafta 10 gün sonra.. Üzülme. Görünür Allah'ın izniyle :dua:

Evet canm la roche biraz fiyatları yüksek. Ben önceden kendim için başka bir marka kullanıyordum. Sonra kızımda egzama çıktı vücudunda doktor birkaç ürün verdi denedik düzelmedi bu markada sakinledi cildi, yatisti kaşınma felan geçti. Bende kendi kremimi bıraktım bundan sürmeye başladım kendime. Ayrı ayrı para vermeyeyim diye. Bana da iyi geldi.
Benim çocuğum zaten sosyetik kızan ya. Nerde uygun birsey var ona kesin alerji pişik yapar kullanamayiz yani. O yüzden el mecbur alıyorum.
Çocuk için olunca akan sular durur :)) İyi geliyorsa ne güzel.. Prenses işte :)

Ne güzelll... Keşke ben de öyle olsam ama hiç rahat olamadım yaa :))
Rahat olmak gerekiyor aslında, yapabilen ne mutlu , ben mesela yani herseye dikkat ediyorum artık ona ragmen olursa kötü bir durum elimden gelmeyen bir şey olacak. Evham yapsam ne olacak bana ne faydası var, daha da panik oluyorum mesela.
İlk cocugumda çok paniktim aman allahim yani.. kafayı yiyecek raddeye geldim birde pandeminin başında hamileydim, sürekli korku dogumum pandeminin en yoğun zamanına geldi felan iyice depresyona girdim gibi oldu.
Bu çocukta saldım çayıra mevlam kayıra modu resmen. Kız ilk hamileligimde elime 2 kg poşet almazdım bir şey olacak diye ona ragmen aktif kanamam olmustu bir sürü risk. Bu gebeligimde kızım maşallahı var kucagimdan inmiyor kendi de 12 kilo birsey. Yolda denizde evde merdivende bulduğu heryerde kendini taşıtıyor. Diyeceğim o ki olacağı varsa her türlü oluyor zaten....

Çocuk için olunca akan sular durur :)) İyi geliyorsa ne güzel.. Prenses işte :)
Evet canım, hiç anasına babasına cekmemis 🤣🤣
Ay inşallah ikincisi birinciye bu konuda benzemez yoksa cokkkk çekeceğim var cokkk.... ne para yeter bunlara ne sabır ne vakit.

Boş gebelikte sanıyorum beta hcg düşüyor canım bebek olmadığı için.
Tam günü gününe de tutmamış olabilir bebek. Geç döllenme olabilir vs. Bebek sanırım 6. haftalarda net görülüyor. Kese göründükten 1 hafta 10 gün sonra.. Üzülme. Görünür Allah'ın izniyle :dua:
Benim gibi 1 defa kan baktırip hamile olduğunu ogrenen biri hcg düşüyormu bilmez ki 😁 neyse o kadar bekledim bekledim pazartesiyi de bekleyeyim, doktor baksın. Zaten iğneyi hiç sevmem boşuna kanım gitmesin 🤭🤭🤭
Ama öyle deyince merak ta ettim şimdi 🙄

Yaaa kıyamam 😁
Canım şöyle muzun bir andikapi vardı yanlış olmasın ama muz yiyip su içince ve su içip muz yiyince ikisinden birinde kabız birinde ishal yapıyor ama hangisi hangisi hatırlamıyorum ama en mantıklısı muzu az tüket 🤣🤣
Kpss ye en son 2 sene önce karnım burnumda girmiştim, gözetmen burda doğurmazsin dimi demisti, dedim kısmet 🤣🤣🤣 37.haftadayi geçmiştim.
Cok mide bulantısı vs varsa yanına poşet al , sınav salonundaki görevliye durumu açıkla sınav başlamadan daha bir yardımcı oluyorlar bilgin olsun. Diş teli genel olarak seni zorlayabilir canım gebelikte çünkü ağrı-sızı felan yapıyor 🙂
Kızlar arwengsd arwengsd muzun yesil olanı tuvalete çıkarır olgun olanları kabız yapar bilginiz olsun.
Bende kabızlık için taze kayısı ise yarıyor, yedikten birkac saat sonra ya da ertesi sabah mutlaka tuvalete çıkıyorum

Merhaba bende 2023 mart annesi olup olmayacağını bilemiyorum.son adet tarihine göre 5 haftalık hamile olmalıyım ama pazartesi doktora gittim kese goremedi daha erken olabilir dedi o akşam beta hcg 968 çıktı. çarşamba günü sabah verdiğim kanda 1160 çıktı.Bugun doktora sonucu gonderdigimde iki gunde sonucun iki katına çıkması gerektiğini sağlıklı bir gebelik olamayabilir tekrar testle izleyelim bakalım dedi. Geçen senede düşük yapmıştım çok korkuyorum başına gelen var mı acaba birden normale döner yükselir mı diye umut ediyorum.

canım ben prifemyn dr kullanıyorum özellikle gebelik bulantısı için olan bir ilaç çok rahatsızsan araştır bir istersen .

ben diofol kullanıyorum canım hamilelikte iyot alımı da önemliymiş bir de mthlyflot formunda olması folik asitin önemli dedi ikisini de içeriyor bu folik asit

çok geçmiş olsun bence test yaptır emin olur gerekirse takviye alırsın riske atma derim. inşallah sıkıntısız atlatırsın :)

canım aynı durumları 1 haftadır yaşıyorum dr um prifemyn dr adında bir bulantı hapı verdi hamileler içinmiş bana bayağı iyi geldi rahatlattı beni

inşallah herşey yolundadır bebeğin sağlıkla gelişiyordur canım.
Insallah cnm insallah cok saol 🤲

Merhabalar. Polikistik overim. Adetlerim düzensiz erken ya da geç olurum. Benim sat 17 Mayıs .24 Haziran'da test yaptım 19 çıktı değerim hcg.duzenli bir şekilde ikiye katlan. Temmuzda gittim kese çok yeni oluşmuş dedi Dr . Bayramdan sonra tekrar gel dedi. Bugün gittim. Son adete göre en az 8 hafta olm.gerekirkn 6+2 çıktı ama kese bebek yolk sac olusmus dedi. Haftaya gel kalp atışı için dedi. .ben bugün kalp atışını duyarız diye düşünmüştüm. . geç döllenme dedi .satı baz almıyoruz. Içini ferah tut dedi. Ama içim hiç rahat değil. 11 yaşında oğlum var. Kaç kez tedavi tüp bebek vs negatif oldu hep. Sağ tüpüm tikaliydi. Zaten pko vardı . Üstelik bel fitig Meliyatu oldum bu süreçte yani hiç aklımda yokken geldi bebek müjdesi ama tam sevinemiyirum. .

Kızlar doktordan geliyorum 4 günde kese 5 mm'den 8 mm ye yükselmiş. Doktor kahverengiler normal dedi büyümüş kese dedi. Ama şuan tüpün hemen ucunda dedi biz bunun biraz daha assagida ortalarda olmasını istiyoruz dedi. 2 hafta sonra gel bakalım yerine hemde canlanmismi diye bakalım dedi.. böyle olup kesenin yeri değişen oldumu ? Doktor büyüdükçe kayması lazım dedi. Eğer burda büyürse parçalar burayı o zmn seni üniversiteye göndermem gerekir dedi 2 hfta snra belli olucak yani herşey... Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi

Merhaba kızlar benim gibi olup da forum forum gezenler için yaziyorum en son 6haftalik gittigimde kese 15 mmidi. Ancak yolk kesesi de bebek de alttan da karindan da gorunmemisti. bos gebelikten suphelenildi. Bugun 7+2de bebegi de gördüm kalbini de duydum ancak 6+3 muş. Muhtemelen geç döllenme dedi doktorm. İnşallah sağlikla doğar ama bu iki hafta boş gebelik mi diye içim içimi yedi. Erken gitmemek lazimmiş gitseniz de içinizi ferah tutun. Hiç bir şeyin garantisi yok gene tabi. Rabbim isteyen herkese sağlikli hayirli evlatlar nasip etsin. Hepimizin yüzünü güldürsün.

Canım ben de 8. Haftadayım. İlk önce kahverengi sonra pembeye dönen lekelenmelerim oldu çok endişelendim kesin bişey oldu dedim kendimi yedim resmen 1 hafta boyunca. Bugün kontrolde çok şükür bir şey olmadığını öğrendim her şey yolunda sadece ufak kanama alanlarım var kan sulandırıcı kullanmadan kaynaklı dedi doktorum. İçini ferah tut allahın izniyle sağlıklıdır. Kontrolün ne zaman?
Sagol canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum demek ki bu yüzden üstüne sancı da tetikleyince korktum dogrusu ☺️🤲

Canım olabiliyor, yani 8.ayda da olabiliyor bazen lekelenme. Ama içiniz rahat etmeyecek yinede bir doktorunuza danışın 🙂
Sancım biranda bastırdı canım adet sancısı gibiydi lekelenmeyidee görünce dogrusu çok korktum ama şükür şimdi iyiyim

Merhaba kızlar benim gibi olup da forum forum gezenler için yaziyorum en son 6haftalik gittigimde kese 15 mmidi. Ancak yolk kesesi de bebek de alttan da karindan da gorunmemisti. bos gebelikten suphelenildi. Bugun 7+2de bebegi de gördüm kalbini de duydum ancak 6+3 muş. Muhtemelen geç döllenme dedi doktorm. İnşallah sağlikla doğar ama bu iki hafta boş gebelik mi diye içim içimi yedi. Erken gitmemek lazimmiş gitseniz de içinizi ferah tutun. Hiç bir şeyin garantisi yok gene tabi. Rabbim isteyen herkese sağlikli hayirli evlatlar nasip etsin. Hepimizin yüzünü güldürsün.
Canım benim inşallah bundan sonra daha güzel olur herşey şu geçen on gün benimde ömrümden ömür götürdü inşallah herşey daha da iyi olcak Rabbimin izniyle 🙏

sevgili arkadaşlarım bugün doktora gittim uygulamaya göre 7+2 ama ultrasona göre 6+4 çıktım Allah'a şükür bebeğim ve kalp atışı duyuldu doktorum lekelenme yaşamıştım bunun için haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi progeston iğne yazdı bir tane daha bide on gün kadar fitile devam et haftaya görüşelim dedi destekleriniz den dolayı çok teşekkür ederim tek duam hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah ❤️
Çok çok sevindim canım, Rabbim kucağına almayı da nasıp etsin 🧿🐣

Ben de bir şey sorayım. Folik asit ne alıyorsunuz? Daha doktora gitmediğim için net bir bilgim yok. Hamilelik öncesi Inofolic vermişti. Onda 0,2 mg folik asit varmış. Folbiol almaya başladım, eski tecrübelerden, ama onun da tanesinde 5mg folik asit varmış, çok mu? Unutmuşum valla.
Canım ben ocean mummy kullanıyorum, içinde günlük almamız gereken folik asit miktarı ve bir çok vitamin var. Doktorum da devam edebilirsin cok iyi dedi

Back