Bendeki istahin yarısını sana vereyimbenim hiç iştahım da yok normalde yemek yemeyi severim ama sanki sürekli tokmuşum gibi hissediyorum. günde 1 öğün zorla yiyorum sanırım kabızlıktan oluyor bu. daha çok meyve ve sıvı tüketiyorum. ama bugün dediğinizi yapayım kendime yulafla yoğurt meyveyle smoothie yapıp içeyim. kayısı da denicem zaten normal hayatta da 1 tane tüketsem direkt tuvalete çıkarıyordu korkudan yiyemiyordum. kesin işe yarayacak kayısı.
yesek ayrı dert yemesek ayrı dert gerçektenBendeki istahin yarısını sana vereyimvalla çok var. Dünyayı yesem softa daha toplanmadan yeniden acıkıyorum hatta al hepsi senin olsun canım bu arada şekerde bazı bunyelerde kabız yapar, bilgin olsun. Meyve şekeri de dahil. takip et ama yine de sen kendini. Yediklerini fela bir kaç gün gozlemle. Ne yedikten sonra kabızlık artıyor veya azalıyor veya gaz problemi oluyor ona göre rutin ayarlarsın kendine. Aynı günde karışık meyve yeme tek meyve ye takip et bakalım.
Canım benim ilk gebeligimde de hiç belirtim yoktu. Tek aşırı iştah dışında diyimbende de hiçbirisi yok inşallah böyle şanslı devam ederiz yabenim de gögüslerimde hassasiyet var onun dışında hiçbir şey yok. ben en son ayın 9unda doktora gitmiştim, annem ayda 1 kere gitmemin yeterli olacağını söyledi. ama sadece keseyi gördüm sizce ne kadar aralıklarla gidilmeli. sizin gibi 7. hafta olacak görebilir miyiz bebeği acaba veya kalp sesi duyulur mu? bazen çok acele ettiğimi düşünüyorum akışına bırakıyorum ama belirti de yaşamayınca acaba bir sorun mu var diyorum
Çok geçmiş olsun ateş çıkınca herkesin bildiği sirkeli su ama sirkeli su iç ateşe döndürüyor diye biliyorum isterseniz yine de araştırın sizGittim canım sabaha karşı ateşim çıktı doktoruma gittim 38,2 sadece parol kullanabilir miyim pcr testi verdim 3 te çıkacak. Kalp atışlarına keseye baktık herşeu çok güzel doktor merak etme dedi paroladan başka ilaç alamazmışım o yüzden günde 3 tane al dedi. Az önce yine ateşim çıktı parol aldım Sirkeli suyla sildi annem beni sabah ılık duş almıştım zaten doktora gitmeden akşamda alırım dua edin kızlar ateş çok zararlı doktorum da öyle söyledi ateşini kontrol altında tutmak lazım direk keseye bebeğe zarar verirmiş vücut onu atmaya çalışır dedi. Napıvam bilmiyorum kızlar moralim çok bozuldu
Çok teşekkür ederim canım söylediklerine dikkat edeceğimCanım çok sevindim güzel haberlerinehep böyle güzel haberler verelim birbirimize nacizane bir sey söyleyeceğim ufak kanama alanların varsa çok dikkatli ol. Alan büyümesi ve aktif kanamaya dönmemesi için en çok ev temizliginde süpürge kanamayı arttırıyor benden demesi( kotü tecrübeyle sabit) karın kaslarini çok zorlamamaya çalış. Bol bol dinlen , uzun süre ayakta olma ufak molalar ver hemen, birde ağırlık kaldırma, ufak ağırlıklarda da belden değil dizden güç alıp poşet felan kaldır. Yani yerdeki bir şeyi eğilerek belden değil, dizlerini kırıp egilip o şekilde al benim 4 tane en küçüğü kesenin x2 boyutunda aktif kanama alanım vardı doktorum bunları söylemişti...
6+6da gördüm canımMerhaba embriyoyu ne zaman gördünüz ? 2 gün önce gittim 5+3 tü kese küçük dedi. Şimdi yorumlarda okudum boş gebelik de varmış . Bunu yaşayan ya da sonradan gözüken var mı ?
Canım ben de 8. Haftadayım. İlk önce kahverengi sonra pembeye dönen lekelenmelerim oldu çok endişelendim kesin bişey oldu dedim kendimi yedim resmen 1 hafta boyunca. Bugün kontrolde çok şükür bir şey olmadığını öğrendim her şey yolunda sadece ufak kanama alanlarım var kan sulandırıcı kullanmadan kaynaklı dedi doktorum. İçini ferah tut allahın izniyle sağlıklıdır. Kontrolün ne zaman?Ya kızlar benim sag kasıklarımda adet olucakmışım gibi sancım var kahverengi lekelenme olmuş ama azcık şimdi gördüm bu sancı bu lekelenme 8 haftada normal mi
Valla sonuna kadar kullanın kızlarAhahhahaMantıklı.. Ağustos'ta gitmek istiyoruz inşallah ama umarım o zamana kadar geçer
gebelik ihtimalim var diye güvenliğe ayrıca belirtin ya da eşiniz önden gidip güvenlikle konuşsun.Kızlar bir buçuk saatlik uçak yolcuğu yapmam gerek ailemle birlikte gidicem ama ailem hamile olduğumu bilmiyor x-ray cihazından geçsem sıkıntı olurmu üç gün kalıp doncem
Bu bahsettiğin mthlyflot form nedir ?ben diofol kullanıyorum canım hamilelikte iyot alımı da önemliymiş bir de mthlyflot formunda olması folik asitin önemli dedi ikisini de içeriyor bu folik asit
Canım olabiliyor, yani 8.ayda da olabiliyor bazen lekelenme. Ama içiniz rahat etmeyecek yinede bir doktorunuza danışınYa kızlar benim sag kasıklarımda adet olucakmışım gibi sancım var kahverengi lekelenme olmuş ama azcık şimdi gördüm bu sancı bu lekelenme 8 haftada normal mi
Öncesinde ne zaman gitmiştiniz ? Ben pazartesi gideceğim tam 6 olacağım görünür mü ki :/6+6da gördüm canım
Yaaa kıyamamyesek ayrı dert yemesek ayrı dert gerçektenbol bol karpuz yiyordum ve muz sanırım muzda hata yaptım o kabız yapıyormuş yarına onun yerine kayısı ve kuruyemişe başlicam of valla neyi düşüneceğimi şaşırdım bir yandan buna kafa yoruyorum bir yandan 9 gün sonra kpss var kusacak mıyım ne olacak insan stresten kafayı yiyor. tekrar doktora gidip bunun için ilaç yazdırılır mı acaba bak hamileyim üstüne diş teli taktırıcam kusma da olursa ortalık festival alanına dönecek herhalde
30 haziranda gittim keseyi görmüştük canım. 14 temmuzda da kalp atışını duyduk ve embriyoyu gördük. Belki görürsün aslında cihaz da önemli görmesen bile yolk kesesi görünür belki en azındanÖncesinde ne zaman gitmiştiniz ? Ben pazartesi gideceğim tam 6 olacağım görünür mü ki :/
benim lekelenmem kesildi ama progesteron değeri hamilelikte belirli bir seviyede olması gerekiyor diye biliyorum dr um devam edelim dedi sadece akşamları alıyorum.Kizlar bu progestanı kahverengi akıntı geçince de kullanmaya devam edicez mi datçadayım ben kadın doğum uzmanı yok kendi doktoruma da ulaşamıyorum :d
canım folik asitin dogal formu diye biliyorum yani dr um bu formunu kullan demişti.mthlyflot
Cnm ben keseyi gördüğümde embriyo görülmedi. Haftaya gidip göreceğim kalp atımı için. Atim varsa embriyo var yoksa boş gebeliktir diye düşünüyorum.Merhaba embriyoyu ne zaman gördünüz ? 2 gün önce gittim 5+3 tü kese küçük dedi. Şimdi yorumlarda okudum boş gebelik de varmış . Bunu yaşayan ya da sonradan gözüken var mı ?
Eşim gelmiyor malesef ama WC bahanesiyle sona girebilirim zaten kalabalığiz inşallah farketmezlergebelik ihtimalim var diye güvenliğe ayrıca belirtin ya da eşiniz önden gidip güvenlikle konuşsun.
sorarlarsa önceki düşükler nedeniyle bi tedavi bi ilaç vs ya da doktor mümkün mertebe geçmememi söyledi diyin ama bence de geçmeyen xrayden.
Çok teşekkür ederim canım :) Fiyarı biraz tuzlu olabilircnm, eşime şimdi sordum dala roche posay yoğun nemlendirici olanı kullanıyorum. 400lük büyük basmalı şişe beyaz kapakli. Kızımda da egzama çıktı vücudunda doğduğundan beri var onda da kullanıyorum. Yatıştırma özelliği var kasintiyi kuruluğu kizarikliği bastırıyor.
Ne güzelll... Keşke ben de öyle olsam ama hiç rahat olamadım yaa :))Bende de bir rahatlık var ki sorma gitsinnasip olursa 2. Olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?