Valla bakalım canım
bizde de durum şuan bilirkişide zaten. Dün bilir kişi kendi hesaplaması yapmış ama ona da itiraz edeceğiz şimdi
çünkü benim eli bol patron (!) Dediğim gibi asgari yatırıp, geri kalan maaşı elden verdi yıllarca. Pandemi sürecinde evden çalıştık bir iki ay o zaman o ara farkı bankadan yatirmisti onları sunduk bakalım itiraz ise yarayacak mı.. canım işveren de çoğu şeyi çok güzel çeviriyor ya yalancı tanıklarla vs. Beni 2021 ağustosta işten çıkarttı mesela. Tazminati vericem dedi yarısını yatırdı (kac ay sonra ) gerisini yatirmadi. Kçödenegi aldınız onlara say dedi resmen. Bende mahkemeye verdim. 1 yıl oluyor süreç. Adam ne yapmis
tüm çalışanlardan imza toplamış ben ise gelmemisim o yüzden çıkartmış bunu sundu belge olarak. Ama öyle bir şey yok. Gerçeği doğumdan sonra ücretsiz izin aldım, (dilekce verdim isleme koymamis) ağustos başında ise başlayacaktım, ise baslamama 1 hafta kalmış eşimi arıyor biz işten çıkartıyoruz deyip aynı gün işten çıkartıyor. Sanki çalışan eşim, ne ihbar var ne birsey kaç yıl çalıştım 1 defa yıllık izin kullanmadım, birde onları kullandım diye göstermiş
yani işlerine nasılsın geliyorsa öyle davranıyorlar. Bakalım bizim son durum ne olacak gerçekten işçiden mi yana göreceğiz