2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim senin park besigin var mi normalde.onlarin da yan tarafinda alt degsitirme yeri var,islak mendil yeri falan. O yoksa tabi.ki bu da kullanisli bir sey alabilirsin ihtiyacin varsa. Boyuna falan bak kac cm ona gore alirsin
Yok park beşik almadım, anne yanı minik bişey aldım şimdilik o yüzden ihtiyacım var bu veya benzer bir şeye. Ölçüleri iyi mi çok kestiremiyorum deneyim olmayınca :KK64:
canım bizde park yatak var ama onlardaki alt değiştirme yeri cok emniyetsiz gelmişti bana hiç kullanmadım, bir de küçük oluyor en fazla 2 aylıga kadar kullanılır onu bile taşır mı emin değilim.
Deisa Deisa ben cok begendim paylastıgın ürünü, aynı şekilde belinden sorun yaşayan biri olarak :) ama şu var bebek hareketlendiği ayaklandıgı zaman onun üzerinden atlamaya calısabilir dikkatli kullanmak lazım, bir süre sonra alt değiştirirken resmen bebekle savaşıyorsun :)
Evet bir elimiz hep bebeğin üstünde olmalıymış bunları kullanırken, beğenmenize sevindim, kaç aya kadar idare eder beni bilemiyorum tabi. ü
Bu çok güzel bende beğeniyorum bütün odayı ikeadan aldık ama bunu almaya yerim kalmadı senin yerin varsa alabilirsin bence🌸
Var yerim neyse ki, teşekkürler alayım o zaman :KK73:

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-17-22-54-57-557_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-01-17-22-54-57-557_trendyol.com.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 62
Valla bakalım canım 😁 bizde de durum şuan bilirkişide zaten. Dün bilir kişi kendi hesaplaması yapmış ama ona da itiraz edeceğiz şimdi 🤣çünkü benim eli bol patron (!) Dediğim gibi asgari yatırıp, geri kalan maaşı elden verdi yıllarca. Pandemi sürecinde evden çalıştık bir iki ay o zaman o ara farkı bankadan yatirmisti onları sunduk bakalım itiraz ise yarayacak mı.. canım işveren de çoğu şeyi çok güzel çeviriyor ya yalancı tanıklarla vs. Beni 2021 ağustosta işten çıkarttı mesela. Tazminati vericem dedi yarısını yatırdı (kac ay sonra ) gerisini yatirmadi. Kçödenegi aldınız onlara say dedi resmen. Bende mahkemeye verdim. 1 yıl oluyor süreç. Adam ne yapmis 🤣 tüm çalışanlardan imza toplamış ben ise gelmemisim o yüzden çıkartmış bunu sundu belge olarak. Ama öyle bir şey yok. Gerçeği doğumdan sonra ücretsiz izin aldım, (dilekce verdim isleme koymamis) ağustos başında ise başlayacaktım, ise baslamama 1 hafta kalmış eşimi arıyor biz işten çıkartıyoruz deyip aynı gün işten çıkartıyor. Sanki çalışan eşim, ne ihbar var ne birsey kaç yıl çalıştım 1 defa yıllık izin kullanmadım, birde onları kullandım diye göstermiş 🤭yani işlerine nasılsın geliyorsa öyle davranıyorlar. Bakalım bizim son durum ne olacak gerçekten işçiden mi yana göreceğiz 😁
Hiç bişi olmaz merak etme. Patrona yaranmak için yalan imza toplatıyorlar her şey olabilir onlar senin tazminatını vermek zorundalar. Kanunlar diyor ki işçinin hakkını ver eğer mahkemeye verirse elinde belgeler imzalar olsa dahi işçisinin çalıştığı süreçteki tazminatını vermek zorundasın diyor. O yüzden kazanırsın merak etme. Bebişin sana şansıyla gelecek emin ol kuzm. 🥰

Midem çok yanıyor uyku uyuyamıyorum gün içinde bile hic rahat değilim baharatli falan da yemiyorum rennie çiğneme tableti işe yarıyor ama belli bir süre sadece soda falan da 1 tane içiyorum günde asla rahatlamiyor cozumu bulan var mi
Aynı durumdayım rennie kullandım hep ama gaviscon şurup daha iyi geliyor 1 haftadır onu kullanıyorum hatta gece de kalkıp içiyorum öyle yanıyor ki affedersin ağzıma acı su bile geliyor kusacak gibi oluyorum. Rennie de yatarken emiyorum. Akşam üzerinde ve kahvaltıdan sonea gaviscon içiyorum inanılmaz rahatlatıyor dene kesinlikle canım.

Benim hastane 16 binlik sezeyanı 20 yapmıs🙊 2500 spinal + 250 zorunlu covid. Fotoğraf çekimi için daha fiyat alamadım dışardan yasak dendi.💔 bakalım ne kadara çıkıcaz 🫠
Ben burada bir hastaneyle anlaştım bir yakınım var orada indirim yaptı süit odalı 7000 TL +Covit. Yoksa kendş doktorumun ayarladığı yer 25 bindi canım İnan kş değmez ben yıllardır bu işin içindeyim 10 bin üstü bile gereksiz fazla. 1 gün kakıyorsun sadece. O 1 günde hastanenin aylık elektirik faturasını çıkartıyorlar 2 hasta yatsa o gün çıktı işte 😂

Kızlar kontrolden çıktım. Nst sıkıntısız. 34+4üz ama 36-37 uyumlu dedi doktor. Kilomuz 2750 gr olmuş. Suyum hala fazla ve başı sol kasığımda. Hala pozisyonda değil ve girmesi zor gibi dedi dr. Normal olması zor duruyormuş. Normal için 38+3e kadar bekleriz en fazla sonrası riskli olur dedi. Su fazlalığı şekerle ilgili olabilirmiş şekerli her şeyi kes dedi. Bizde haberler böyle şimdilik🙏🌸 Haftaya tekrar çağırdı
Maşallah kuzuya benim 34+0 dayken 2445 kg dı bana da doktor 15 ya da 16 da sezaryen yapacağız dedi. Sen de herhalde 12şubatta Falan olursun sezaryen için 14 Şubat sevgililer gününde bile olabilir :)))

kızlar grubun ilk doğumu yarın oluyor, bugün ve yarın dualarımız Q qizemli için :KK68: yavru kuşlarının iyi haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma olur mu :KK68:
Yaaaa evet ya gerçekten ben de onu düşünmüştüm bugün yarın doğum olavak Kızcağız belki de yazamayacak uzun bir süre. Hem küçük çocuğu var hemde 3 üzlerş geliyor. Rabbim yardımcısı olsun yükünü hafifletsin inşallah 🙏 dualarımız onunla Q qizemli

Kızlar daha önce deneyen mutlaka olmuştur. Difrizde sarma sakladınız mı hiç ? Pişirince dağılıp pirinçleri kırılıyor mu ? Biz hep taze taze yapar yeriz difrizde hiç denemedim ama doğum için yapmak istiyorum biraz elimin altında dursun diye. Fikirlere açığım :dondurma:
KV ve annem sarıp difrize koymuşlar canım daha önceden de annemle kv yapınca bana veriyorlardı çalıştığım için pratik olsun diye difrize koyuyordum orda alıp pişiriyordum çokta güzel oluyordu. Hiç difrizde bekletilmiş gibi olmuyor merak etme kuzum.

Ben korse şeklinde değil de korseli tayt alıcam canım
Ben kızımda taktım 1 hafta 10 gün kadar daha da takmadım ama ameliyattan hemen sonra mı taktım yoksa bir kaç gün sonra mı taktım İnan hiç hatırlamıyorum kaç gün sonra takabilirim doktoruma soracağım. Buna benzer takmıştım gayet güzel toparlandım sarkmam olmadı çok şükür biraz buruşuk duruyor ama 40 ona kadar geçiyor o kalıcı olmuyor.

Eklentiler

• 4F823C99-8038-436C-A961-6487611332A2.jpeg
    4F823C99-8038-436C-A961-6487611332A2.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 56
Maşallah kuzuya benim 34+0 dayken 2445 kg dı bana da doktor 15 ya da 16 da sezaryen yapacağız dedi. Sen de herhalde 12şubatta Falan olursun sezaryen için 14 Şubat sevgililer gününde bile olabilir :)))
Bakalım canım suyum normal seviyeye gelirse bebiş kanala girer belki normal doğum da olabilir tam kesin değil ama evet 38+3e kadar bekleriz dedi o da 12-13 şubat civarı oluyor :)

Kızlar merhaba,

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Yarın inşallah bebislerini kucağıma alacağım 🐣🐣🐣
Maalesef çoğul gebelikte çocukların anesteziden etkilenme ihtimali fazla olduğu için spinal anestezi olmam gerekiyormuş yani en korktuğum şey olacak ne yazıkki 🙈 neyse ki kendimi biraz sakinlestiriyorum kesikten korkarım ben ama düşünmeyeceğim 🙈 bana cok dua edin ben de size cok dua ediyorum 🥰🤲🤲🤲
Canım sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini inşallah.Dualarımız seninle,hayırlı haberlerini bekliyoruz 😘

Bakalım canım suyum normal seviyeye gelirse bebiş kanala girer belki normal doğum da olabilir tam kesin değil ama evet 38+3e kadar bekleriz dedi o da 12-13 şubat civarı oluyor :)
Hakkında Hayırlsıı olsun canım sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin kuzucuk 🧿🥰😍

Kızlar daha önce deneyen mutlaka olmuştur. Difrizde sarma sakladınız mı hiç ? Pişirince dağılıp pirinçleri kırılıyor mu ? Biz hep taze taze yapar yeriz difrizde hiç denemedim ama doğum için yapmak istiyorum biraz elimin altında dursun diye. Fikirlere açığım :dondurma:
tabii ki ben bir buzluk stokçusuyum 😅 teyzemler falan da çok yapar. paketlerken düzenli paketleyip tencereye de düzenli bırakırsan bir de pişirirken üstüne zeytinyağı gezdirip limon damlatırsan 👌🏼👌🏼👌🏼 5 dk önce sarıp da pişirmişsin gibi oluyor.

Ben burada bir hastaneyle anlaştım bir yakınım var orada indirim yaptı süit odalı 7000 TL +Covit. Yoksa kendş doktorumun ayarladığı yer 25 bindi canım İnan kş değmez ben yıllardır bu işin içindeyim 10 bin üstü bile gereksiz fazla. 1 gün kakıyorsun sadece. O 1 günde hastanenin aylık elektirik faturasını çıkartıyorlar 2 hasta yatsa o gün çıktı işte 😂
Öyle canım valla bende istemiyorum hiç ama hep böyle fiyatlar. Hatta bazıları daha da yüksek 🫠 Normal doğum tabi daha uygun ama sezeryan istiyorum.
Sen iyi bulmuşsun ya 7000 çok iyi🙈🙈

Öyle canım valla bende istemiyorum hiç ama hep böyle fiyatlar. Hatta bazıları daha da yüksek 🫠 Normal doğum tabi daha uygun ama sezeryan istiyorum.
Sen iyi bulmuşsun ya 7000 çok iyi🙈🙈
Yani insan yıllarca sağlık sektörünün içinde olunca o kadar fazla ödeme yapmak zoruna gidiyor. Neredeyse 3 katını istediler bebeğin başka ihtiyaçlarını karşılarım o parayla :))) Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum 🥰😍🙏🙏🙏

Günaydın kızlar. Sabahın köründe baldırıma giren kramplar yüzünden uyandım ve tabiki de açlıktan da 😒 Kahvaltı mı yaptım sayılır:))) sona yaklaştıkça şikayetler artıyor. Bebek hiç uyumuyor sanki. Karnımın her yerinde kıpırdıyor. O ayaklarını belime kadar götürüyor sanki. 🙃😀😀😏😏😏

Günaydın kızlar. Sabahın köründe baldırıma giren kramplar yüzünden uyandım ve tabiki de açlıktan da 😒 Kahvaltı mı yaptım sayılır:))) sona yaklaştıkça şikayetler artıyor. Bebek hiç uyumuyor sanki. Karnımın her yerinde kıpırdıyor. O ayaklarını belime kadar götürüyor sanki. 🙃😀😀😏😏😏
Günaydın, yaklaşık 3 gecedir ben de uyumuyorum desem yeridir. Karnım inanılmaz ağırlaştı. Sağa sola dönmem o kadar zor ki. Bir de gece kalkliyorum elim uyuşmuş. Yaşım geçtikçe hamilelik daha zor oluyor sanırım. Oğlanın tekmeleri hiç saymıyorum bile kavurgami tekmeliyor bazen 😔

X