Tam 5 yılımı aldı
hemde hiç vazgeçmeden, gece gündüz aklımda olan tek şey buydu, bazı günler araştırmaktan gözlerim kan çanağına dönüyordu. Piskolojik olarak çökmüştüm. Etrafımda bana "daha çocuk yapmadınız mı" gibi soru soran insanları bir çırpıda silip atabilecek kapasiteye gelmiştim (niyetleri iyi bile olsa benim ruhum Piskolojim bu soruyu kaldırmıyordu).
Gitmediğim doktor kalmadı, çoğundan aldığım cevap "sana panodol bile vermem ben hormonların saat gibi çalışıyor-yapabilecek bir müdahalede gözükmüyor- çok sağlıklısınız zamana bırakın v.s" oldu.
Bunlara rağmen doktorların gerek görmediği halde kendi isteğimle histeroskopi bile oldum, bir sorun bulunamadı.
En son rutin yaptığım smear testi için sıradan bir doktora gitmiştim, prof doçent değildi, ona bahsettiğimde geçmiş hormon tahlillerimi istedi, ve şöyle dedi "prolaktin değerin sınırı geçmiyor evet normalde biz buna ilaç vermeyiz ama ya tedavi tutarsa bir deneyelim zararı olmaz diyerek (espri gibi) doxtinex hap vermişti. Hapı haftada 1 içiyordum ve 2. İçtiğimde hamile kalmıştım.
Velhasıl kelam çocuk yapmak benim için öyle zordu ki, Allahım bundan sonrasını kolay eylesin inşallah
Hayatımdaki en büyük tecrübelerimi bu yolda kazandım, bu çaba bu koca 5 yıl beni öyle büyüttü ki... Allahım düşmanıma yaşatmasın.
Biraz iç döküş gibi oldu kızlar, hüzünlendim kusura bakmayın uzun oldu.
Sizleri Seviyorum