2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba kızlar nasılsınız hepiniz. Bugün doktor kontrolüm vardı 34+0
2445 kg 47cm olmuş bizimki:))
Doktor doğum için dün verdi 16 Şubatta sezaryen olacağım erken gelmezse tabi o zamana kadar. Nstm de öyle doğum olacak bir sancın yok hafif dedi. Zaten bu saatten sonra da korkma dedi gelse de sezaryenle doğumunu yaparız dedi.her gafta nst ye gireceğim artık. Bi tuhaf hissettim 1 ay sonra 4 kişi olacağız artık. O an hala hazır değilmişim gibi hissettim kendimi. Bilmem ki.
minseo minseo sen nasıl oldun kuzum yazamadım hiç.
İnşallah sağlıkla vaktiyle doğsun canım benim 😌🌸

Tam 5 yılımı aldı😥😥😥 hemde hiç vazgeçmeden, gece gündüz aklımda olan tek şey buydu, bazı günler araştırmaktan gözlerim kan çanağına dönüyordu. Piskolojik olarak çökmüştüm. Etrafımda bana "daha çocuk yapmadınız mı" gibi soru soran insanları bir çırpıda silip atabilecek kapasiteye gelmiştim (niyetleri iyi bile olsa benim ruhum Piskolojim bu soruyu kaldırmıyordu).
Gitmediğim doktor kalmadı, çoğundan aldığım cevap "sana panodol bile vermem ben hormonların saat gibi çalışıyor-yapabilecek bir müdahalede gözükmüyor- çok sağlıklısınız zamana bırakın v.s" oldu.
Bunlara rağmen doktorların gerek görmediği halde kendi isteğimle histeroskopi bile oldum, bir sorun bulunamadı.
En son rutin yaptığım smear testi için sıradan bir doktora gitmiştim, prof doçent değildi, ona bahsettiğimde geçmiş hormon tahlillerimi istedi, ve şöyle dedi "prolaktin değerin sınırı geçmiyor evet normalde biz buna ilaç vermeyiz ama ya tedavi tutarsa bir deneyelim zararı olmaz diyerek (espri gibi) doxtinex hap vermişti. Hapı haftada 1 içiyordum ve 2. İçtiğimde hamile kalmıştım.
Velhasıl kelam çocuk yapmak benim için öyle zordu ki, Allahım bundan sonrasını kolay eylesin inşallah 🙏🙏🙏
Hayatımdaki en büyük tecrübelerimi bu yolda kazandım, bu çaba bu koca 5 yıl beni öyle büyüttü ki... Allahım düşmanıma yaşatmasın.
Biraz iç döküş gibi oldu kızlar, hüzünlendim kusura bakmayın uzun oldu.
Sizleri Seviyorum 🌷
Aslında bazı şeyler doğru kişiyle doğru zamanda karşılaşmaktan geçiyor canım .... o sıradan doktorun ufak bir müdahalesiyle gerçekleşmiş

Yaa cok heyecanli Rabbim yardimcisi olsun insallah. Acaba spinal mi olacak genel mi soyledi de kacirdim mi

Bence çoğul olacağı için genel anestezi ile olur diye düşünüyorum.
Allah yardımcısı olsun sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğum yapsın inşallah🌸
onunla ilgili bir şey dememiş kızlar ama bana da genel olur gibi geliyor :)

Kızlar daha önce deneyen mutlaka olmuştur. Difrizde sarma sakladınız mı hiç ? Pişirince dağılıp pirinçleri kırılıyor mu ? Biz hep taze taze yapar yeriz difrizde hiç denemedim ama doğum için yapmak istiyorum biraz elimin altında dursun diye. Fikirlere açığım :dondurma:

Kızlar daha önce deneyen mutlaka olmuştur. Difrizde sarma sakladınız mı hiç ? Pişirince dağılıp pirinçleri kırılıyor mu ? Biz hep taze taze yapar yeriz difrizde hiç denemedim ama doğum için yapmak istiyorum biraz elimin altında dursun diye. Fikirlere açığım :dondurma:
Eger difrize atacaksan iç harcini az biraz pisirenler.oluyor ya oyle yapsan pirincler daha gyzel kaliyor. Diger turlu kiriliyor. Ben de yapmam da bir kac defa yapmisligim var zor zamanlarda da hazir da olunca da iyi oluyor

Eger difrize atacaksan iç harcini az biraz pisirenler.oluyor ya oyle yapsan pirincler daha gyzel kaliyor. Diger turlu kiriliyor. Ben de yapmam da bir kac defa yapmisligim var zor zamanlarda da hazir da olunca da iyi oluyor
evet youtubedan biraz kurcaladım iç harcı kavurup hafif suyla pişirip öyle sarmışlar deneyesim var ama cesaret edemedim :KK70:

şeker yüklemesi yapılmamış mıydı o kadar konuştuk burada ama hatırlamadım ben. Yeni mi fark edildi suyun fazlalığı zaten baya ilerlemiş gebelik. Hayırlısıyla gelsin bebiktooo :*
Yok canım dr gerek görmedi şeker yüklemesine. Su fazlalığı 32.haftaya kadar yoktu 32.haftadaki kontrolde çıktı. Amin inşallah 🙏

Annemin misafiri çok olur, sarıp pişirmeden difrizde saklıyor canım, annem herşeyi bol yapıp difrizde saklar zaten huyudur 😅 pişirince de normal taze gibi oluyor.

içini nasıl hazırlıyor canım peki kavurarak mı ?
Arayıp sordum canım😊 normal kavurmadan hazırlayıp difrize koyuyormuş. Az birşekilde kavrulabilirde sorun değil iki şekilde de olur dedi, kavrulursa sonrasında pişme süresi daha kısa olur ama o zahmete girmeye hiç gerek yok dedi🤷🏻‍♀️

kızlar grubun ilk doğumu yarın oluyor, bugün ve yarın dualarımız Q qizemli için :KK68: yavru kuşlarının iyi haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma olur mu :KK68:

Yaa cok heyecanli Rabbim yardimcisi olsun insallah. Acaba spinal mi olacak genel mi soyledi de kacirdim mi

Bence çoğul olacağı için genel anestezi ile olur diye düşünüyorum.
Allah yardımcısı olsun sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğum yapsın inşallah🌸

onunla ilgili bir şey dememiş kızlar ama bana da genel olur gibi geliyor :)

Bence de oyle olur. Amin insallah. Hepimizden zordu durumu 3 bebek tasimak ne demek

Kızlar merhaba,

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Yarın inşallah bebislerini kucağıma alacağım 🐣🐣🐣
Maalesef çoğul gebelikte çocukların anesteziden etkilenme ihtimali fazla olduğu için spinal anestezi olmam gerekiyormuş yani en korktuğum şey olacak ne yazıkki 🙈 neyse ki kendimi biraz sakinlestiriyorum kesikten korkarım ben ama düşünmeyeceğim 🙈 bana cok dua edin ben de size cok dua ediyorum 🥰🤲🤲🤲

Selam güzel anneler umarım herkes iyidir evimin tadilatı bitti ve taşındım sonunda, hamileyken taşınmak akıl işi değilmiş, köle gibi çalıştı annem ve eşim buna rağmen ben de yorgunluktan geberdim.
Şimdi bebek ihtiyaçlarını almaya daha yeni başlayabiliyorum malum evsizdim yerim yoktu :KK48:
Beli sakat birisi olarak alt açma üniteleri bana mantıklı geliyor koltuğa yatağa eğilmeden halledebilirim böylece, mesela bu ikeadaki mantıklı mıdır deneyimli anneler bir fikir verirse çok sevinirim.:KK200: SNIGLAR kayın görünümlü 72x53 cm alt değiştirme masası | IKEA
PE693283.jpg
PE864073.jpg
PH157791.jpg

Kızlar merhaba,

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Yarın inşallah bebislerini kucağıma alacağım 🐣🐣🐣
Maalesef çoğul gebelikte çocukların anesteziden etkilenme ihtimali fazla olduğu için spinal anestezi olmam gerekiyormuş yani en korktuğum şey olacak ne yazıkki 🙈 neyse ki kendimi biraz sakinlestiriyorum kesikten korkarım ben ama düşünmeyeceğim 🙈 bana cok dua edin ben de size cok dua ediyorum 🥰🤲🤲🤲
ay ne güzel bir haber bu , üç civciv sağlıkla gelsinler, lütfen korkma hiç o konuları düşünme araştırma, hiçbirimiz bizi neyin beklediğini bilmiyoruz doktorlarımıza güveneceğiz sağlıkla gelecekler bebişler de :KK39:dualarım seninle her şey güzel olacak.

Arayıp sordum canım😊 normal kavurmadan hazırlayıp difrize koyuyormuş. Az birşekilde kavrulabilirde sorun değil iki şekilde de olur dedi, kavrulursa sonrasında pişme süresi daha kısa olur ama o zahmete girmeye hiç gerek yok dedi🤷🏻‍♀️
Çok sağol canım 🤍 Deneyeceğim bakalim haber ederim sana pişirince 😌

Kızlar merhaba,

Allahım sağlıkla 3ünü de kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 biz bile buradan nasıl heyecanlıyız, sizi düşünemiyorum Rabbim yardımcınız olsun 🧿🙏🏼

anesteziyi unutun, siz sakin olmaya ve bebeklerinizin yanağınıza sıcacık değeceği anı düşünmeye çalışın 🥹

hoş gelsinler , sağlıkla gelsinler 3 civciv 🐣🐣🐣

Kızlar merhaba,

Canim bana da bebek ilacin etkisini.almasin ondan spinal yapmami onerdiler hic korkma tamamen bayiltmali ben sevmiyorum ya. Spinalde de yasadigin o anlari hep guzel hatirliyorsun. Tamamen bayiltmalida hic bir seye katilmamis oluyorsun. Ve uyaninca daha agrili oluyor.Ablam ikisini de deneyimledi benden sonra cesaret gelip spinal yaptirmisti gercekten daha rahatmis demisti.Getirip teker.teker bebislerini sana gosterecekler o an ki heyecanini unutamayacaksin😍Bol nescafe icmeyi ihmal etme sakin. Tekrardan Allah yardimcin olsun.

X