• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam kızlar nasılsınız? Bebelerle hayat nasıl gidiyor? Epeydir giremiyorum yoğunluktan.bu aralar İnfluenza salgını var. Alya ‘da oldu 2 gün hastaned kaldık ateş en düşük 38 oluyordu 40.4 E çıktı en fazla be inatçı düşmüyordu. Neyse ki ateş bitti çok şükür şimdi de öksürüğü devam ediyor. Koca insan gibi öksürüyor gece uyutmuyor mecbur yanıma aldım. Çünkü elimi tutunca uyuyor. Uykusu gelince tutunacak el arıyor 😃 ablasının benim babasının farketmiyor el olsun yeter oynaya oynaya uykuya dalıyor. Umarım kendi yatağını unutmaz 1 haftadır yanıma alıyorum çok uyanıyor çünkü öksürürken bir den öksürük krizine giriyor. Tetkiklerin hepsi temiz çıktı. Umarım öksürük geçince rahat ederiz. Çocuklar hasta olunca çok huysuz oluyor bilmiyorum sürekli ağlamaklı memnuniyetsiz her şeyden sıkılıyor. 2.yaş sendromu mu yoksa hastalıktan mı anlayamadım. Sizinkiler hasta olduğunda nasıl oluyorlar. Çok huysuz paçama yapışıyor kendi kendine oynamıyor iştahsız🥹beni de bi salmıyor rahat edeyim nefes alayım biraz. Bunu yazarken bile elimi tutmaya çalışıyor 🥹 Tv de açmıyoruz evde izlemiyor hiç biz de izlemiyoruz o yüzden bana kitleniyor. Benden de sıkılıyor sonra. Bu sefer ağlıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ama çok huysuz ve huzursuz. İnşallah hastalıktandır yoksa 2 yaş sendromu çok uzun sürebiliyormuş.🥹
2 yaş sendromu dolu dizgin orası ayrı konu ama hastalık dönemleri de huzursuzluğa neden oluyor. Çabucak geçer umarım 🙏🏻
Siyah turp - bal karışımı var onu biliyor musun canım? Öksürüğe birebir, biz de covid zamanı uygulamıştık. Hemen kesiyor.

Kızlar 2 yılın sonunda sanırım biz de antibiyotik kullanmak durumunda kaldık. Kızımın haftasonu burnu aktı, 1 gün sonra hemen göğüste hırıltı başladı. Bir de özellikle geceleri baya hızlı nefes alıp veriyordu. Ama hiç ateşi yok. Dün sırtına iyot kafesi yaptım öksürüğü ve hırıltısı daha iyi. Bugün doktora götürdük akciğerlerde tutulum var dedi. Antibiyotik ve hava için ilaçlar verdi. Klamer adında antibiyotik; kullananlar herhangi bir sıkıntı yaşadı mı? Bir yandan da keyfi yerinde ateşi yok, biraz daha beklesem mi diyorum😌

Merhaba kızlar size bir sorum olacak benim bebeğim 7,5 aylık vücudunun bazı kısımlarında beyaz noktalar oluştu birkaç gündür çok fark ediyorum cildiyeden randevu aldım ama içim hiç rahat değil acaba böyle olan var mı aranızda böyle bir şey yaşayan sen bir akıl verin vertigol diye bir hastalık varmış o diye çok korkuyorum ödüm kopuyor

Merhaba kızlar size bir sorum olacak benim bebeğim 7,5 aylık vücudunun bazı kısımlarında beyaz noktalar oluştu birkaç gündür çok fark ediyorum cildiyeden randevu aldım ama içim hiç rahat değil acaba böyle olan var mı aranızda böyle bir şey yaşayan sen bir akıl verin vertigol diye bir hastalık varmış o diye çok korkuyorum ödüm kopuyor
Vitiligo mu demek istediniz? Fotoğraf atabilir misiniz

Benim kizimin da dizden asagi iki bacaginda var,yazdan doneminde vucudu kararinca fark ettim beyazliklari,kendi coxuk doktorumuz onemli bir sey degil dedi.Bizim baska yerde yok ama sadece alt bacaklarda var.

Vitiligo mu demek istediniz? Fotoğraf atabilir misiniz
1000029593.jpg

Back