- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Ben de baby turco aldımKızlar baby turco bezlerde kampanya var ben aldım sizede atıyorum ilgilenen varsa bakabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de baby turco aldımKızlar baby turco bezlerde kampanya var ben aldım sizede atıyorum ilgilenen varsa bakabilir
kullanıyorum canım ama artık sabit yatamıyorum sürekli dönme isteği oluyor sağ sol yapıyorum. eşime yaslanarak asla uyuyamam biri bana dokundu mu uyuyamıyorum ben aklım sürekli orda oluyor bi de eşim yüzüstü uyuyor bana yaslan desem o uyuyamaz sabaha kadar hepsi sorun anlıcağınYastık kullanıyo muydun canım ? ben sanırım alıştım genelde kalktığımda sol omzumun ağrısıyla uyanıyorum nadir sırt üstü kalkıyorum. Gerçi ben eşime söylemiştim beni sırtüstü görürsen çevir diye o da uyanırım korkusuyla çevirmiyo sırtını bana yaslıyo ki dönmeyeyim bi nevi yastık görevi :) Eğer yastık kullanmıyosan onu bi dene .
Hadi hayırlısıyla minik sancıları bekle cidden düşündükçe heyecanlanıyorum bende :) ben 34. haftada işten çıkıp her gün düzenli yürüyüşümü yapıp egzersizle desteklicem . Çalışırken imkanı yok olmuyor. Umarım bir sorun çıkmadan en doğal şekilde kavuşuruz bebklerimizeKızlar sabah doktorumla konuştuk sonuçlar için aradı çıktı mı diye, ben de geçen gittiğimizde unuttum doğum olayını konuşmayı onu da sordum. Sen nasıl istiyorsan doğum şekli öyle olacak dedi. Yani nasipse bir aksilik, sağlık problemi, zaruri bir sebep olmazsa kendi sancılarımı bekleyeceğim artık gerisi nasıl ilerleyecek biraz şansa kalıyor Hastane için de okeyleştik 3. basamak yenidoğan yoğunbakımı olan bir hastanede olacak doğum. Çok heyecanlı bunları konuşuyor olmak baya az kaldı kızlar
ayy bende tam temas bağımlısıyım çift yön yastık kullan desek yatağa anca sığarsınız :)kullanıyorum canım ama artık sabit yatamıyorum sürekli dönme isteği oluyor sağ sol yapıyorum. eşime yaslanarak asla uyuyamam biri bana dokundu mu uyuyamıyorum ben aklım sürekli orda oluyor bi de eşim yüzüstü uyuyor bana yaslan desem o uyuyamaz sabaha kadar hepsi sorun anlıcağın
amin canım inşallah ben de nasipse 13 şubatta başlatıcam raporumu. Çalışırken yürüyüş falan olmuyor malesef zaten 7 de evde oluyorum yemek falan derken o saatten sonra çıkta yürüHadi hayırlısıyla minik sancıları bekle cidden düşündükçe heyecanlanıyorum bende :) ben 34. haftada işten çıkıp her gün düzenli yürüyüşümü yapıp egzersizle desteklicem . Çalışırken imkanı yok olmuyor. Umarım bir sorun çıkmadan en doğal şekilde kavuşuruz bebklerimize
Ben de sıkıntili olan bir ben miyim diyordumYatagin en kenarina gecip arkami donup.yatmayi seviyorum. Eşim bana arkadan sarildiginda falan sesimi de cikarmiyorum ama bir sure uyuyamiyorum kaşinti tututuyor ama nasil kasiniyorum psikolojikSonra dayanamayip kolunu uzerimden atiyorum.kullanıyorum canım ama artık sabit yatamıyorum sürekli dönme isteği oluyor sağ sol yapıyorum. eşime yaslanarak asla uyuyamam biri bana dokundu mu uyuyamıyorum ben aklım sürekli orda oluyor bi de eşim yüzüstü uyuyor bana yaslan desem o uyuyamaz sabaha kadar hepsi sorun anlıcağın
ben de öyleyim acaba ne zaman elini çekecek diye kara kara düşünüyorum uyurken çok rahat olmam lazımBen de sıkıntili olan bir ben miyim diyordumYatagin en kenarina gecip arkami donup.yatmayi seviyorum. Eşim bana arkadan sarildiginda falan sesimi de cikarmiyorum ama bir sure uyuyamiyorum kaşinti tututuyor ama nasil kasiniyorum psikolojikSonra dayanamayip kolunu uzerimden atiyorum.
inşallah canım ben de çok merak ediyorum valla
Off aynı şeyi yaşıyorum 3 gündür sağ baldırıma giriyor hep aynı yere. Doktora söyledim dün magnezyumu günde 2ye çıkarttı. Bir de gerinme dedi gerçekten farkettim sabah yatakta gerinince girdi kramp farkında olmadan yaptım sonrası pişmanlıkGünaydın kızlar. Sabahın köründe baldırıma giren kramplar yüzünden uyandım ve tabiki de açlıktan da Kahvaltı mı yaptım sayılır:))) sona yaklaştıkça şikayetler artıyor. Bebek hiç uyumuyor sanki. Karnımın her yerinde kıpırdıyor. O ayaklarını belime kadar götürüyor sanki.
Kramp girdiği an hemen ayağınızı dikin gerdirerek sancı geçiyor direk ama gerdirmeniz lazım bacağıOff aynı şeyi yaşıyorum 3 gündür sağ baldırıma giriyor hep aynı yere. Doktora söyledim dün magnezyumu günde 2ye çıkarttı. Bir de gerinme dedi gerçekten farkettim sabah yatakta gerinince girdi kramp farkında olmadan yaptım sonrası pişmanlık
Sağol canım tekrar olursa bunu deneyeyim dayanılmaz bir acı oluyor yaKramp girdiği an hemen ayağınızı dikin gerdirerek sancı geçiyor direk ama gerdirmeniz lazım bacağı
Aynen kurşun yemiş gibi oluyor resmenSağol canım tekrar olursa bunu deneyeyim dayanılmaz bir acı oluyor ya
Ben sleepy ve baby pure, baby turcoda aldım hangisi iyi gelirse artık bebitoya onu kullancam canımBen de baby turco aldım
aynen öyle çalışırken çok zor anca işten ayrılınca başlarız hayırlısıylaamin canım inşallah ben de nasipse 13 şubatta başlatıcam raporumu. Çalışırken yürüyüş falan olmuyor malesef zaten 7 de evde oluyorum yemek falan derken o saatten sonra çıkta yürü
Canım biz ailecek öyle yapıyoruz Bi oturuşta bir bidon yaprağı sarar buzluğa atarız hiçte birşey olmuyor şimdi yine o şekilde yaptık bana. Buzdolabı poşetine güzelce dizip sıra sıra koyunca pişirirken de güzelce dizilince hiçte birşey olmuyor dene benceKızlar daha önce deneyen mutlaka olmuştur. Difrizde sarma sakladınız mı hiç ? Pişirince dağılıp pirinçleri kırılıyor mu ? Biz hep taze taze yapar yeriz difrizde hiç denemedim ama doğum için yapmak istiyorum biraz elimin altında dursun diye. Fikirlere açığım
Güzel haberlerini bekliyoruz canım, bebislerini doğar doğmaz hemen göreceksin o güzel kavuşma anini dusun birde ufak bir tavsiye yanına hastaneye bol bol nescafe al sutsuz. Bir iki saatte bir iç, spinal epidural sonradan çok baş ağrısı yapabiliyor. Ben o şekilde hiç baş ağrısı yaşamadımKızlar merhaba,
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Yarın inşallah bebislerini kucağıma alacağım
Maalesef çoğul gebelikte çocukların anesteziden etkilenme ihtimali fazla olduğu için spinal anestezi olmam gerekiyormuş yani en korktuğum şey olacak ne yazıkki neyse ki kendimi biraz sakinlestiriyorum kesikten korkarım ben ama düşünmeyeceğim bana cok dua edin ben de size cok dua ediyorum ❤
Dualarımız seninle canım benim rabbim evlatlarına kavuştursun seni sağlıkla sıhhatle inşallahKızlar merhaba,
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Yarın inşallah bebislerini kucağıma alacağım
Maalesef çoğul gebelikte çocukların anesteziden etkilenme ihtimali fazla olduğu için spinal anestezi olmam gerekiyormuş yani en korktuğum şey olacak ne yazıkki neyse ki kendimi biraz sakinlestiriyorum kesikten korkarım ben ama düşünmeyeceğim bana cok dua edin ben de size cok dua ediyorum ❤
Bence cok uzun kullanamazsiniz çünkü boyutu 72×53. 72 cm e cok kısa sürede ulasiyorlar 4-5 ay için o ücreti vermek sonra kullanamamak mantıklı mı onun kararını siz vermelisiniz. Birde yüksek yerlerde hareketli olduklarında zaptetmek cok zor. Dönmeye ve emeklemeye başlayınca daha büyük tehlike.Selam güzel anneler umarım herkes iyidir evimin tadilatı bitti ve taşındım sonunda, hamileyken taşınmak akıl işi değilmiş, köle gibi çalıştı annem ve eşim buna rağmen ben de yorgunluktan geberdim.
Şimdi bebek ihtiyaçlarını almaya daha yeni başlayabiliyorum malum evsizdim yerim yoktu
Beli sakat birisi olarak alt açma üniteleri bana mantıklı geliyor koltuğa yatağa eğilmeden halledebilirim böylece, mesela bu ikeadaki mantıklı mıdır deneyimli anneler bir fikir verirse çok sevinirim. SNIGLAR kayın görünümlü 72x53 cm alt değiştirme masası | IKEAEki Görüntüle 3193073 Eki Görüntüle 3193074 Eki Görüntüle 3193075
Deniycem canım mutlaka difrizde taze yaprak var yazın almıştım hepsini saricaz annemle ctsiCanım biz ailecek öyle yapıyoruz Bi oturuşta bir bidon yaprağı sarar buzluğa atarız hiçte birşey olmuyor şimdi yine o şekilde yaptık bana. Buzdolabı poşetine güzelce dizip sıra sıra koyunca pişirirken de güzelce dizilince hiçte birşey olmuyor dene bence