canım benim de öyle gece yersem kötü oluyorum, ama yiyecek vakitn çok sıkntılı bende...7.15Ten önce eve giremiyorum, yemek yeme bazen 9a kalıyor oğlanın ödevleri onun yemeği kendime vakit bulamıyorum ya, ya da çok alel acele yiyorum ne yediğimi de anlamıyorum....sen yeme işini kaçta bitiriyorsun kaç kaç arası açlık durumndasın ?
canım ben de yarın gidiyorum inşallah. demiri falan belki benim de 2 ye çıkarır, ben de 31e giriyorum nerdeyse ama çok yorgun hissetmeye başladım kendimi, yarım saat yürüsem oturma ihtiyacı hissediyorum, arada içim geçiyor gibi oluyor....ilkinde hiç böyle değildim, daha çok kilo aldım diye mi oldu yaştan mı bilemiyorum.
ben genetik yatkınlığa da çok inanıyorum canım,, benim oğlum kadar gezen bebek yoktur belki...3 günlükten başladı, 1 haftalıkken okyanusa gittik düşün,
kışın bile astronot montu ile bebek arabası ile hergün gezdiriyorduk, doktorumuz da yurt dışında hergün dışarı çıkacak diye yönlendirmişti.... çocuğun ömrü hep dışarda geçti...akrabalık ilişkilerimiz de iyidir hep insanlarla iç içeydi sevgi dolu büyüdü, bu yaşında daha bir sürü ülke şehir gördü ama gel gör ki çok geç konuştu, cümle kurması ciddi gecikti, konuşma terapisi vb. aldık ve hala 8 yaşında böyle akıcı bir şekilde anlatamıyor derdini....bu kadar uyarana bu kadar konuşmaya bu çocuk nasıl bu kadar geç konuştu, emekleyemedi normal mesela hiç anlamlandıramadım, bunu da kendimce bir tek genetik yatkınlıkla açıklayabiliyorum...
ben kullanmıştım canım ilk bebekte iyiydi ama bu sefer görümcemin de tavsiyesi ile oyuncaklı ana kucağı aldım fisher price...dolaptan aldım 2. el ama temiz, onu kullanacağım...
ben de senin gibi düşünüyorum canım ama şu anda sanki ara öğünsüz ben de dayanamıyorum....dün hatta şöyle birşey oldu bağlantılı mı bilmiyorum öğlen de çok az yemiştim, akşam da 8e kadar birşey yemedim böyle kan şekerim düşer gibi bir garip hissettim kendimi....bir anda çok yemeye de kendimi alıştırmışım eskiden ifte falan..... hala ara öğün işi olmuyor, bu mideyle tek seferde çokta yenmiyor....ne yapacağımı bilemedim.