2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Mide bulantılarım covitten beter. Bulantı baş ağrısı yapıyor bu saatte vurdu başıma sanki açlıktan ölecek gibiyim ama ayağa kalksam kusacağım. Napıvam bilmiyorum bir tek gece rahat ediyordum şimdi 3 gündür geceleri daha kötü tutuyor. 2 saattir yatağın içinde bi sağa bi sola dönüyorum kıvranıyorum resmen. Allah yardımcımız olsun en ağır şuan ben mi geçiriyorum bilmiyorum ki

Evet yarın yaptıracağım bulantılardan ilaçlarımı zor içiyorum gece gündüz sitemden atak yaşıyorum uyuyamadım mide bulantısından başıma vuruyor benim. Bu saatte bulantıyla uyandım çok perişanım ya ben

Zaten oksapar iğne ve corasprin kullanıyorum canım. Ateşim yok çok şükür belkide ben evham yaptım bilmiyorum. Mide bulantısı baş dönmesi bu saatte vurdu çok moralim bozuk ya uyuyamıyorum önceden sadece gündüzdü 2/3 gündür gece de başladı. Uyurken mide bulanır mı ya ağlamak istiyorum … günde 4 tane bulantı ilacı kullanıyorum onları kullanmasam ne olacak acaba

Reactions: Cmz
Aşınız var mıydı ? Varsa hangi aşı kaç doz ne zaman ? Geçmiş olsun
Aşım var 3 doz oldum sağlıkçıyım zaten hatta ilk aşı olanlardanız. Şimdilik kendimi iyi hissediyorum ateşim de hiç çıkmadı. Boğazım daha iyi sabaha nazaran. Benim en büyük sorunum bulantılar gece gündüz perişan oldum. Başıma vuruyor artık.

Kizlar peceteye gelen az bı kan var tam kırmızı değil pembeden de koyu ama dünde yine bu saatlerde olmuştu bugün ignede oldum ama ne yapsam acile mı gitsen doktorum olursa yine acile dogumhaneye gel ebe baksın dedi
Canım geçmiş olsun ama ebe baksın denildiğinde ben rahatsız olurum. Sonuçta usgden bakılması gerekiyor. Ebe ne kadar anlayabilir bakma yetkisi varmıki? Doktor rahatsız edilmesin diye bungibi durumları ebeye paslamış. Yerinde olsam başka bir doktor bulurdum kendime ona devam ederdim. Ben kendi doktorumu şimdi arasan dönüş yapar. Benim takibimi sonuçta doktor yapıyor ebe değil. İşin uzmanı da doktor sonuçta. Ne demek gel ebe baksın. Bende ebelerle çalıştım hiç birisinin de muayene etme yetkilisi yok olamazda. Çünkü keseye bakmaları lazım canım.

Yaşa maşallah ucuz muuuu

Teşekkür ederiz evet üçüzler

Ay masallah ya ne güzel Benim 4+0 da 479 çıktı acaba dördüz falan mi diye düşünmeden edemedim su an

Valla ben biraz düzensiz adet olan biriyim ondan 4+0da normalde test yaptırmazdım bile ama catlatma iğnesi olduğu için yaptır dedi doktor yaptırdım direkt cıktı 5 yaşında kızım var onu 5+3te kaset testle öğrenmiş, 5+5te test yaptırmıştım 6binlerde bir sonuç çıkmıştı açıkçası ondan dolayı bu değerleri de tam anlamıyorum bana kalsa 1 hafta sonra yaptırırdım test hala cok erken ogrenmisim gibi geliyor ama normal adet duzeni olanlar icin cok dogal bir seymis burada ogrendim onu da

İnşallah ama şimdiden zorlamaya başladılar sırtım sürekli ağrıyor hayır ağır da değiller henüz ve kilo da almadım hiç yarim kilo bile almadım nasıl sırtım ağrır nasıl bu kadar yorgun olabilirim aklım almıyor valla doktorum da ikinci gebelik olduğu için şanslısın dedi sen bu çocukları 35 36 hafta civarında rahat taşırsın diye düşünüyorum ki bu oldukça yeterli fazlası zor çok ender 37 gören oluyor belki onlardan biri bile olabilirsin dedi. Kilo almadım ama karnım aşırı şişti bu da çocuklar rahat etsin diye verdiğim bir tepkiymis buna da normal dedi bakalım şimdi devlet hastanesinde randevum var onlar ne diyecek
Folik asit isini hiç bilmiyorum yalan yok kızıma hamileyken bir tane vardı içinde 90 adet vardı doktor onu al bitir yeter demişti onu almıştım o zaman folidocedan devam edeyim bende

Kızlar eğer alabilirseniz folikasiti “metilfolat” olanını tercih edin. Hem daha hızlı yükseltir hem de doğal formu.

Bu bilgi için de teşekkür ederiz valla bakıp araştıracağım bunu ben açıkçası folik asit isini hiç düşünmedim nedense şuan çok utandım yalan yok normalde gerekli gereksiz her konuyu araştırır bilgi sahibi olurum çok gerekli bu konuda hiçbir araştırma yapmadım çok kızdım kendime

maşallah mart ayının ilk üçüzlerisiniz , Allah sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.

Teşekkür ederiz gerçi son duruma göre ben mart ayında doğum yapma ihtimalini kaybettim muhtemelen şubatta olur doğumum o da iyi ihtimalle belki de ocak sonu da olabilir Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben tüm hepimiz için dua ediyorum her gece

Merhaba durumunuz nedir bende bugün 6+1 oldum evde biraz iş yaptım gezindim kahverengi leke geldi silince korktum yarın bende doktra gdicem bı muayne olucam inşallah kötü birşey yoktur
Kahverengi lekelenme normal diyor doktorlar benim bı kere pembe hafif kanama oldu bı kerede peceteye bı miktar açık mat kanama geldi şuan siyah leke leke geliyor neden olduğunu bilmiyorum dikkat edin yormayın kendinizi

Ebe ultrasonda baktı canım sonrada doktoruma Bilgi verdi oda kan ve idrar tahlili istemiş temiz çıktı serumlar aldım rahim ağzının açılmasını önleyecek iğne oldum. Doktor no paylaşmak yerine acil durumda acildeki dogumhaneye gönderiyor orda ebe ultrasonda bakıp doktorla görüşüyor gelmesi gereken durum varsa da geliyormuş canım en iyi hastane bu sen düşün elden ne gelir

Parol ilacı hiç masum değilmiş bu sene açıklandı canim araştır. Geçmiş olsun

Acaba kese mm leri cihaza göre değişiyor mu beni. 14 mm Ken doktor 5+2 uyumlu demişti 18 Ken 5+6-6 gibi demişti o yüzden 6+4 olmam gerekirken geri çıkıyordu hatta
O geri olayına çok takilmayn altında sorun yoksa. Bana hep 2 hafta ilerde deniyordu 37+5de 2660gr doğdu

Şimdi nasılsınız? Sağlıkçısınız hastaneye gidin belki yatışı uygun görürler Çok geçmiş olsun

Şu anda ben de hastaneye gidiyorum, HCG yi tekrarlayacağım, umarım güzel artmıştır, hayırlı haberlerimiz olsun

Günaydın kızlar sabah fitil yaptıktan yarım saat sonra wc girdiğimde peçeteye çok açık kahverengi leke geldi şu an 6+3 gözüküyorum 6+0 dan beri kasık ağrılarım olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…