Bende çok rahatsız edici mide bulantısı daha yok ara ara oluyor sadece ama 3 gündür kasık ağrım var doktorum normal dediGünaydın bende ilk gebeligimde çok ağlardım reklamlarda bile ağlardım bunda çok arada ağlıyorum hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inşallah
Ben 8+2den bildiriyorum aşırı kaşık agrım var bugün benim de normal herhalde kızımda hiç bunları düşünememiştim kusmaktan bunda bulantılar şimdilik daha hafif inşallah böyle devam etsin de pimpirik başladı bu sefer de bende
Ayyy senden de hayırlı haberler bekliyoruz ben bugün doktora giden test veren herkese dua ediyorum mesajınızı okuyunca Allah bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Vallahi sağlıklı olsunlar da idare ediyoruz bir şekilde ama korku oluyor bende mesela takıyorum kafama neden sırtım agridi neden kaşığın ağrıdı diye
Benim de çok başım ağrıyor sürekli uyumak istiyorum karanlık bir odada ama ben günde 3 progestan içtiğim için böyle sanıyordum herkes ondan olur dedi tüm doktorlar fitil olarak vermiş benimki iç diyor hem basım donuyor hem aşırı ağrıyor kafamı kaldıramıyorum bütün gün aşırı baş agrım da oluyor ana acaba hamilelikten de bas ağrısı oluyor mu hiç böyle düşünmedim onu doktoruma sorarım ben bunu
İnşallah sende sağ salim kucağına alırsın artık hemen hemen her gebede ufak veya büyük kanamalar oluyor doktorlar da normal diyorlar genelde inşallah Allah korusun hepimizin bebeklerini