Benim de oğlumda 4+1'de 1880'di :) Evet çok da çoğul gebelikle alakalı değilmiş o durum.Ya demek ki kişiden kişiye çok değişiyor panige gerek yok o zaman
Tamam canım saol :)Folbiol gebelik öncesi kullanıyordum ben doktorum değiştirdi hemen. İsmi farklı birsey. Şuan sahildeyim eve geçince bakıp yazarım
37 olsun bizim olsunTeşekkür ederiz evet üçüzler
İnşallah ama şimdiden zorlamaya başladılar sırtım sürekli ağrıyor hayır ağır da değiller henüz ve kilo da almadım hiç yarim kilo bile almadım nasıl sırtım ağrır nasıl bu kadar yorgun olabilirim aklım almıyor valladoktorum da ikinci gebelik olduğu için şanslısın dedi sen bu çocukları 35 36 hafta civarında rahat taşırsın diye düşünüyorum ki bu oldukça yeterli fazlası zor çok ender 37 gören oluyor belki onlardan biri bile olabilirsin dedi. Kilo almadım ama karnım aşırı şişti bu da çocuklar rahat etsin diye verdiğim bir tepkiymis buna da normal dedi bakalım şimdi devlet hastanesinde randevum var onlar ne diyecek
Folik asit isini hiç bilmiyorum yalan yok kızıma hamileyken bir tane vardı içinde 90 adet vardı doktor onu al bitir yeter demişti onu almıştımo zaman folidocedan devam edeyim bende
İnşallah güzelce devam eder canım.. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursunAy sevindim canım temiz çıkmasına sonuçlarınumarım tekrarı olmaz
Şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun.. İnşallah değilsindirKızlar ablamın korona testi pozitif çıktı. 2 gün önce o da anneme geldi beraberdik kahvaltı falan yaptık. Bugün sabahtan beri bebim boğazım gıcıklanıyordu kuru öksürük yapıyor sanırım hasta oluyorum aslında pek umursamadım ama ablam pozitif çıkınca panik yaptım daha önce hiç covit olmadım ben. Napıyım belliyim mi boğazımın geçmesini geçmezse mi doktora gideyim. Zaten gebelere ilaç vermiyorlar sanırım sadece parol alıyor herkes ateşim falan yok sadece boğazım gıcıklanıyor kurumuş gibi yutkunurken hafif ağrıyor öksürük yapıyor offf gerçekten durdum durdum şimdi mi covit oldum ben ya
Ben de bu akşam tekrarlayacağım.. Hayırlı haberlerle inşallahŞu anda ben de hastaneye gidiyorum, HCG yi tekrarlayacağım, umarım güzel artmıştır, hayırlı haberlerimiz olsun
Tam tersi benim de sanki adet olacakmış gibi hafif ağrım var.. Ben de ondan korkuyorum. Moralim bozuldu bugün biraz mutsuzum.. Ağrı olmaması daha güzel bence yaa.. İnşallah hepimiz için iyi olur.. Güzel haberleri bekliyorumKızlar 11:45te kontrolüm var. Son 2 gündür hiç lekelenmem olmadı ama sanki belirtilerimde azalma hissediyorum. Her şey 2 saat sonra belli olacak artık. O kapıdan ya gülerek çıkacağım ya ağlayarak. Allah rızası için hepinizden dua bekliyorum
Evet. Bende de migren var. Çok geçmiş olsun yaa.. Çeken bilir.. Geçen hamileliğimde 3 ay çektim ama sonra bıçak gibi kesildi. Doğumdan sonra adet olana kadar hiç olmadı. Benimki hormonlarla alakalı. Adet başlarken ve biterken olur hep. Direk östrojenle falan alakalı yani..kızlar benim başım felaket ya ben anlamadım. migrenim vardı zaten ama o ilaçları kullanamıyorum sadece parasetamol kullanılıyor hamilelikte. sizden birisi var mı nasıl baş ediyorsunuz. başıma bir çeki bağladım öyle geziyorum evde
İnşallah sağlıkla devam eder sağlıkla kavuşursunuzŞu anda benimde aynı 7+4 olmam gerekirken 6+4 ve kalp atışı yoktu bugun bekleyecegim iki Dr gitim hem devlet hem özel devlet sonraki salı gel dedi 10 gün sonra özel kesin kürtaj büyümez atmaz olmuş falan dedi hiç inanmadım bekliycem
Canım kaçıncı haftadasın? 6.haftaya kadar benim de çok kasık ağrım vardı embriyo tutunmaya çalışıyormuş. Şuan 8.haftadayım, 7.haftadan sonra ağrılarım azaldı tutunduktan sonra azalma oluyor. Ama sonra yine artacakmış galiba çünkü rahim genişliyor sürekli bu da ağrı yapıyormuşTam tersi benim de sanki adet olacakmış gibi hafif ağrım var.. Ben de ondan korkuyorum. Moralim bozuldu bugün biraz mutsuzum.. Ağrı olmaması daha güzel bence yaa.. İnşallah hepimiz için iyi olur.. Güzel haberleri bekliyorum
Daha çok yeni. 4+5. Akşam yine beta vereceğim bakalım.. Benim 2. hamileliğim aslında ama ilkinden hiç hatırlamıyorum böyle ağrılar, çok da zaman geçti. Her hamilelik farklı tabi ama.. Kese için haftaya gidicem bakalım. Saol canım.Canım kaçıncı haftadasın? 6.haftaya kadar benim de çok kasık ağrım vardı embriyo tutunmaya çalışıyormuş. Şuan 8.haftadayım, 7.haftadan sonra ağrılarım azaldı tutunduktan sonra azalma oluyor. Ama sonra yine artacakmış galiba çünkü rahim genişliyor sürekli bu da ağrı yapıyormuş
Evet ya içim rahatladı biraz daha. Rüyalarımda bile kese ölçümü yapar olmuştumO geri olayına çok takilmayn altında sorun yoksa. Bana hep 2 hafta ilerde deniyordu 37+5de 2660gr doğdu
Rahim içinde kanama alanı olmaması çok iyi o zaman canım muhtemelen bebek tutunurken bazen damarada denk getirebiliyormuş ondanda kanama olmuş olabilirYok canm ikimizde pozitifiz herhangi bi kist miyom da yok
Çok sevindim.sevgili arkadaşlarım bugün doktora gittim uygulamaya göre 7+2 ama ultrasona göre 6+4 çıktım Allah'a şükür bebeğim ve kalp atışı duyuldu doktorum lekelenme yaşamıştım bunun için haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi progeston iğne yazdı bir tane daha bide on gün kadar fitile devam et haftaya görüşelim dedi destekleriniz den dolayı çok teşekkür ederim tek duam hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Endişelenme çok normal bu haftalarda ağrılar vücudun gebeliğe alışmaya çalışıyorDaha çok yeni. 4+5. Akşam yine beta vereceğim bakalım.. Benim 2. hamileliğim aslında ama ilkinden hiç hatırlamıyorum böyle ağrılar, çok da zaman geçti. Her hamilelik farklı tabi ama.. Kese için haftaya gidicem bakalım. Saol canım.
Çok sevindim canım inşallah ben de senin gibi güzel haberler alırımsevgili arkadaşlarım bugün doktora gittim uygulamaya göre 7+2 ama ultrasona göre 6+4 çıktım Allah'a şükür bebeğim ve kalp atışı duyuldu doktorum lekelenme yaşamıştım bunun için haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi progeston iğne yazdı bir tane daha bide on gün kadar fitile devam et haftaya görüşelim dedi destekleriniz den dolayı çok teşekkür ederim tek duam hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Haklısın... Öyledir herhalde.. inşallah..Endişelenme çok normal bu haftalarda ağrılar vücudun gebeliğe alışmaya çalışıyor
Kaç hafta+gün oldu senin? Ben bu listenin sonuncusuyumBen de bu akşam tekrarlayacağım.. Hayırlı haberlerle inşallah
Gunaydınnnn kizlar bugün kan vercem heyecan dorukta altıda uyandım oturdum uyuyamıyorumdualarınızı bekliyorum Bir de her şeye ağlama özelliği yüklendi nasil yani şimdi benim karnımda bebek mi var diye düşünüp ağlıyorum hakkımızda hayırlısı
Günaydın kızlar sabah fitil yaptıktan yarım saat sonra wc girdiğimde peçeteye çok açık kahverengi leke geldi şu an 6+3 gözüküyorum 6+0 dan beri kasık ağrılarım olmaya başladı
Kızlar 11:45te kontrolüm var. Son 2 gündür hiç lekelenmem olmadı ama sanki belirtilerimde azalma hissediyorum. Her şey 2 saat sonra belli olacak artık. O kapıdan ya gülerek çıkacağım ya ağlayarak. Allah rızası için hepinizden dua bekliyorum
Benim de oğlumda 4+1'de 1880'di :) Evet çok da çoğul gebelikle alakalı değilmiş o durum.
Tamam canım saol :)
37 olsun bizim olsunAllah kolaylık versin ya zor olmaz mı hiç..? Biz birinin hormonlarıyla halden hale giriyoruz :) Onlar rahatça büyüsün, siz de rahat bir hamilelik ve doğum geçirin inşallah
kızlar benim başım felaket ya ben anlamadım. migrenim vardı zaten ama o ilaçları kullanamıyorum sadece parasetamol kullanılıyor hamilelikte. sizden birisi var mı nasıl baş ediyorsunuz. başıma bir çeki bağladım öyle geziyorum evde
sevgili arkadaşlarım bugün doktora gittim uygulamaya göre 7+2 ama ultrasona göre 6+4 çıktım Allah'a şükür bebeğim ve kalp atışı duyuldu doktorum lekelenme yaşamıştım bunun için haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi progeston iğne yazdı bir tane daha bide on gün kadar fitile devam et haftaya görüşelim dedi destekleriniz den dolayı çok teşekkür ederim tek duam hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Canım bende egzama var. Hamilelikte daha da bir artıyor. Genel olarak benim bepanthol filan ise yaramıyor. Su bazlı nemlendirici sürüyorum o geçiriyor. Ara ara ilik/soğuk suyla yika su bazlı yogun nemlendiri sür. Ben öyle yolunu buldum. Benim hamilelik öncesi de olduğu için doğumdan sonra azalarak hala devam etti tabi.Kızlar bir şey daha soracağım. Egzeması olan var mı? Beta yükselmeye başladığından beri kollarımda dirsek içlerimde, bacaklarımda da diz arkalarımda kırmızı kabartılar başladı. Baya çok.. Özellikle kol içimde çok var. Kaşınıyor ve acıyor. Dün gece kabardı iyice.. Önce isilik falan dedik ama netten baktım hamilelik egzaması (dermatit) diyor. Değişen hormonlarla alakalıymış. Eczacı arkadaşım bebanthol falan önerdi sürüyorum ama geçmiyor. Tuzlu su ile yıka dediler. O biraz iyi geldi galiba, sanırım hafif kurutuyor ama bu geçmeyecek mi acaba yaaGece yatarken kollarım açık kalsın diye uğraşıyorum, yani bükmemeye çalışıyorum valla ki artmasın sıcakta diye.. Cildiyeye gideyim bari, hamilelikte kullanılabilecek, daha kuvvetli bir krem var mıdır ki? Vücut hamileliğe alışınca geçer inşallah yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?