2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ya demek ki kişiden kişiye çok değişiyor panige gerek yok o zaman
Benim de oğlumda 4+1'de 1880'di :) Evet çok da çoğul gebelikle alakalı değilmiş o durum.

Folbiol gebelik öncesi kullanıyordum ben doktorum değiştirdi hemen. İsmi farklı birsey. Şuan sahildeyim eve geçince bakıp yazarım
Tamam canım saol :)

37 olsun bizim olsun Allah kolaylık versin ya zor olmaz mı hiç..? Biz birinin hormonlarıyla halden hale giriyoruz :) Onlar rahatça büyüsün, siz de rahat bir hamilelik ve doğum geçirin inşallah

Şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun.. İnşallah değilsindir Covid olmasa bile inşallah ilerlemez. Tam gebeliği öğrendiğim günlerde öksürük boğaz ağrısı vardı.. Gargara parol vs idare ettim. Şimdi daha iyiyim şükür ama gece hala öksürüyorum bazen. İlaç da sıkıntı olunca, bütün hastalıklar uzak olsun.. Ablana da çok geçmiş olsun.

kızlar benim başım felaket ya ben anlamadım. migrenim vardı zaten ama o ilaçları kullanamıyorum sadece parasetamol kullanılıyor hamilelikte. sizden birisi var mı nasıl baş ediyorsunuz. başıma bir çeki bağladım öyle geziyorum evde

Tam tersi benim de sanki adet olacakmış gibi hafif ağrım var.. Ben de ondan korkuyorum. Moralim bozuldu bugün biraz mutsuzum.. Ağrı olmaması daha güzel bence yaa.. İnşallah hepimiz için iyi olur.. Güzel haberleri bekliyorum

Evet. Bende de migren var. Çok geçmiş olsun yaa.. Çeken bilir.. Geçen hamileliğimde 3 ay çektim ama sonra bıçak gibi kesildi. Doğumdan sonra adet olana kadar hiç olmadı. Benimki hormonlarla alakalı. Adet başlarken ve biterken olur hep. Direk östrojenle falan alakalı yani..
3 gün önce çok fenaydım. Baş ağrısı için taşlar var biliyor musunuz? Migren taşı diye de geçiyor. Mentollü. Mucize değil ama yine de hiç yoktan iyi.. Parol içtim mecburen. O taştan sürüp, üzerine bir de soğuk kompres yapıp bekliyorum. Tabi karanlık olması daha iyi olur. Geçen hamileliğimde netten bakıp neler neler denedim ama nafile. Yine bu dediğim bir nebze daha iyi geliyor. Bir de yıllar içinde katlanmayı da öğrenmiş olabilirim tabi.. Güzel düşünün hep geçecek diye düşünün. 1 gün çok şiddetli, ertesi gün orta oldu. Sonraki gün geçti. Sonraki adet zamanı yine olabilir sanırım. Hormonlar değiştikçe bebek geliştikçe oluyor galiba. Sonra vücut hormonlara alışacak ve geçecek Allah'ın izniyle
Bir de Parolün serumu da varmış. Direk damara verildiği için daha hızlı etki edebilir. He tabi Parol migrene ne yapsın ama... İşte.. bir nebze de olsa işe yarasa kar diyor insan.. Çok geçmiş olsun tekrar.

İnşallah sağlıkla devam eder sağlıkla kavuşursunuz

Canım kaçıncı haftadasın? 6.haftaya kadar benim de çok kasık ağrım vardı embriyo tutunmaya çalışıyormuş. Şuan 8.haftadayım, 7.haftadan sonra ağrılarım azaldı tutunduktan sonra azalma oluyor. Ama sonra yine artacakmış galiba çünkü rahim genişliyor sürekli bu da ağrı yapıyormuş

sevgili arkadaşlarım bugün doktora gittim uygulamaya göre 7+2 ama ultrasona göre 6+4 çıktım Allah'a şükür bebeğim ve kalp atışı duyuldu doktorum lekelenme yaşamıştım bunun için haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi progeston iğne yazdı bir tane daha bide on gün kadar fitile devam et haftaya görüşelim dedi destekleriniz den dolayı çok teşekkür ederim tek duam hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah

Daha çok yeni. 4+5. Akşam yine beta vereceğim bakalım.. Benim 2. hamileliğim aslında ama ilkinden hiç hatırlamıyorum böyle ağrılar, çok da zaman geçti. Her hamilelik farklı tabi ama.. Kese için haftaya gidicem bakalım. Saol canım.

O geri olayına çok takilmayn altında sorun yoksa. Bana hep 2 hafta ilerde deniyordu 37+5de 2660gr doğdu
Evet ya içim rahatladı biraz daha. Rüyalarımda bile kese ölçümü yapar olmuştum
Yok canm ikimizde pozitifiz herhangi bi kist miyom da yok
Rahim içinde kanama alanı olmaması çok iyi o zaman canım muhtemelen bebek tutunurken bazen damarada denk getirebiliyormuş ondanda kanama olmuş olabilir

Çok sevindim. bazılarımız lekelenmeyle tamamlayacak bu süreci galiba alışsak ve kabullensek iyi olucak. Hayırlısı olsun inşallah

Endişelenme çok normal bu haftalarda ağrılar vücudun gebeliğe alışmaya çalışıyor

Çok sevindim canım inşallah ben de senin gibi güzel haberler alırım

Kızlar bir şey daha soracağım. Egzeması olan var mı? Beta yükselmeye başladığından beri kollarımda dirsek içlerimde, bacaklarımda da diz arkalarımda kırmızı kabartılar başladı. Baya çok.. Özellikle kol içimde çok var. Kaşınıyor ve acıyor. Dün gece kabardı iyice.. Önce isilik falan dedik ama netten baktım hamilelik egzaması (dermatit) diyor. Değişen hormonlarla alakalıymış. Eczacı arkadaşım bebanthol falan önerdi sürüyorum ama geçmiyor. Tuzlu su ile yıka dediler. O biraz iyi geldi galiba, sanırım hafif kurutuyor ama bu geçmeyecek mi acaba yaa Gece yatarken kollarım açık kalsın diye uğraşıyorum, yani bükmemeye çalışıyorum valla ki artmasın sıcakta diye.. Cildiyeye gideyim bari, hamilelikte kullanılabilecek, daha kuvvetli bir krem var mıdır ki? Vücut hamileliğe alışınca geçer inşallah yaa..

Günaydın bende ilk gebeligimde çok ağlardım reklamlarda bile ağlardım bunda çok arada ağlıyorum hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inşallah

Günaydın kızlar sabah fitil yaptıktan yarım saat sonra wc girdiğimde peçeteye çok açık kahverengi leke geldi şu an 6+3 gözüküyorum 6+0 dan beri kasık ağrılarım olmaya başladı

Ben 8+2den bildiriyorum aşırı kaşık agrım var bugün benim de normal herhalde kızımda hiç bunları düşünememiştim kusmaktan bunda bulantılar şimdilik daha hafif inşallah böyle devam etsin de pimpirik başladı bu sefer de bende

Ayyy senden de hayırlı haberler bekliyoruz ben bugün doktora giden test veren herkese dua ediyorum mesajınızı okuyunca Allah bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Vallahi sağlıklı olsunlar da idare ediyoruz bir şekilde ama korku oluyor bende mesela takıyorum kafama neden sırtım agridi neden kaşığın ağrıdı diye

Benim de çok başım ağrıyor sürekli uyumak istiyorum karanlık bir odada ama ben günde 3 progestan içtiğim için böyle sanıyordum herkes ondan olur dedi tüm doktorlar fitil olarak vermiş benimki iç diyor hem basım donuyor hem aşırı ağrıyor kafamı kaldıramıyorum bütün gün aşırı baş agrım da oluyor ana acaba hamilelikten de bas ağrısı oluyor mu hiç böyle düşünmedim onu doktoruma sorarım ben bunu

İnşallah sende sağ salim kucağına alırsın artık hemen hemen her gebede ufak veya büyük kanamalar oluyor doktorlar da normal diyorlar genelde inşallah Allah korusun hepimizin bebeklerini

Canım bende egzama var. Hamilelikte daha da bir artıyor. Genel olarak benim bepanthol filan ise yaramıyor. Su bazlı nemlendirici sürüyorum o geçiriyor. Ara ara ilik/soğuk suyla yika su bazlı yogun nemlendiri sür. Ben öyle yolunu buldum. Benim hamilelik öncesi de olduğu için doğumdan sonra azalarak hala devam etti tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…