- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Benim de oğlumda 4+1'de 1880'di :) Evet çok da çoğul gebelikle alakalı değilmiş o durum.Ya demek ki kişiden kişiye çok değişiyor panige gerek yok o zaman
Tamam canım saol :)Folbiol gebelik öncesi kullanıyordum ben doktorum değiştirdi hemen. İsmi farklı birsey. Şuan sahildeyim eve geçince bakıp yazarım
37 olsun bizim olsun Allah kolaylık versin ya zor olmaz mı hiç..? Biz birinin hormonlarıyla halden hale giriyoruz :) Onlar rahatça büyüsün, siz de rahat bir hamilelik ve doğum geçirin inşallahTeşekkür ederiz evet üçüzler
İnşallah ama şimdiden zorlamaya başladılar sırtım sürekli ağrıyor hayır ağır da değiller henüz ve kilo da almadım hiç yarim kilo bile almadım nasıl sırtım ağrır nasıl bu kadar yorgun olabilirim aklım almıyor valla doktorum da ikinci gebelik olduğu için şanslısın dedi sen bu çocukları 35 36 hafta civarında rahat taşırsın diye düşünüyorum ki bu oldukça yeterli fazlası zor çok ender 37 gören oluyor belki onlardan biri bile olabilirsin dedi. Kilo almadım ama karnım aşırı şişti bu da çocuklar rahat etsin diye verdiğim bir tepkiymis buna da normal dedi bakalım şimdi devlet hastanesinde randevum var onlar ne diyecek
Folik asit isini hiç bilmiyorum yalan yok kızıma hamileyken bir tane vardı içinde 90 adet vardı doktor onu al bitir yeter demişti onu almıştım o zaman folidocedan devam edeyim bende