• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kötü bişey olsa ağrı da olur muydu ağrım falan yok sabah direk doktoruma gidecem ulasabilecegim bı numarası yok canm şuan ayaklarımın altına yastık koyup dinleniyorum inşallah bir sorun yoktur
Ağrın yoksa korkma kuzum geçerbian önce inşallah uyu dinlen düşünmemeye çalış

Hemen gidin isterseniz doktora müdahale edilsin içinizi de rahat tutun Allahın izniyle birşey olmaz
İnşallah canm sağol sabah gidecem doktoruma acilde kadın doğum doktoru olan hastane yok hep doktor sıkıntısı yaşıyorum önceki görev yerimizde de böyleydi kısmetim bu galiba hayırlısı olsun

Bana doktorum Nipt plus adında bir braşür verdi 10 haftada gitmek istersen gidebilirsin dedi yarın Arıcam konuşucam bazı yerler 8 haftada da yapıyormuş ama genellikle 10 hafta olunca bu test yapılıyormuş
Bildiğim kadarıyla 8. Haftada dediğiniz gibi yapan yerler var ama 10.haftada dağa doğru verilere ulasiliyormus.

Silik bir çizgi daha görüyorum ama en sağlıklı olanı kan testi yarın sabah bi kantesti ver 48 saat sonra bşr daha ver 2 katına çıkıyorsa netleşir. İnşalalh güzel haberler alırsın canım hayırlısı olsun şimdiden diyelim 🙏💐tesekkur ederim canim bakalim 3 gun sonra test yapcam ...daha cok wrken oldugu icin

Silik bir çizgi daha görüyorum ama en sağlıklı olanı kan testi yarın sabah bi kantesti ver 48 saat sonra bşr daha ver 2 katına çıkıyorsa netleşir. İnşalalh güzel haberler alırsın canım hayırlısı olsun şimdiden diyelim 🙏💐
Teşekkür ediyorum bakalim 3 gun daha bekleyecegim

Kötü bişey olsa ağrı da olur muydu ağrım falan yok sabah direk doktoruma gidecem ulasabilecegim bı numarası yok canm şuan ayaklarımın altına yastık koyup dinleniyorum inşallah bir sorun yoktur
Canım benim doktorum hafif lekelenmeler genelde bizi korkutmaz. Aktif regl kanamaları gibi kanaman olursa korkmamız gerekir. Lekelenme olursa telaş yapma demişti. Allah korusun kötü tablolarda zaten yüksek oranda ağrı da kanamaya eşlik ediyor. Sen dinlenmeye devam et ve bence sakın stres yapma. 🤗

Kızlar günaydınn 😍💖 insallah ben de Mart annesi olacagım öyle gibi gözüküyor son adet tarihim 22 haziran dünkü kan sonucum 479 🙏🏻💖 yarın yine kan vericem umarım yükselmis olur🥰 yarından sonra listeye ben de girmek istiyorum insallah dualarınıza talibim. Hafif lekelenmem ve kasık ağrım var bu durumu yaşayan var mi? Progesteron kullanıyorum su an tek duam lekelenmenin kesilmesi 🙏🏻🙏🏻

Evet sağlıklı olduğunu bende düşünüyorum Progestan fitil kullanıyorum ben yatarken belki bana da o etki etmiştir. Konulardan tiksindim midemle zor baş edebiliyorum kabızım birde doktorum duphalac şurup kullan dedi kayısı yiyorum kaç gündür bir faydasını görmedim. Ne zaman geçecek bu günler ne zaman hamileliğin keyfini çıkartacağız acaba ç. Hep açım midem kazınıyor hep bulanıyor da sanki içinde bişeyler kaynıyoruz baş ağrısı yapıyor bu da bende kalkalmıyorum yataktan Allah yardımcımız olsun
aynı şeyler bende de vardı canım dr 12. haftayı bulabilir dedi bana mide bulantısı hapı verdi bayağı fayda etti bana uyku hep var iş yerinde sürekli uyukluyorum resmen :)) ağzımın içindeki acılık da devam ama midem bulantımı kesti sende danış istersen belki sana da verir çünkü mide bulantısı hayat kalitesini çok düşürüyor malesef :))

Back