2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bende aynısını yaptım test yaptım pozitifi gördükten sonra 1 kere kan testi bugün de kalp atışı için gittim 1 ay sonrasında kontrole gitcem inşallah
Ben daha kalp atışını duyamadım. Kan testinden sonra gittiğimde daha 4+0dı sadece keseyi gördü. 10 gün sonra gel kalp atimini duyarız dedi ama yazlikta olacağım için erteledik. 25 inden sonra kalp atimina gidicem.

Ben doktoruma d vitaminim hep eksik dedim. 8. Haftadan sonra başlayacağız vitaminlere dedi kızlar.
Kimi doktor sizin bahsettiğiniz gibi yapıyor kimi başlangıç sürecinde verilen takviyelerin içinde d vitamini olanları kullandırıyor. Benimde çok düşük. Doktora sordum önce takviyelerin içinde olanları kullan sonra genel kan taraması yapacağım o zaman çıkan değere göre ayrı olarak ta kullandırmaya başlayabilirim dedi.

Kapanan mi , benim haramilerin kapıları gibi açıldı, yemek gördüm mi açıl susam açıl modu resmen.... hep yiyeyim hep yiyeyim sonrada yatıp uyuyayım istiyorum

Benim çok az bulantım oluyor öyle günlük işlerimi etkilemiyor

Hastanade yapılacak tüm tahlilleri yaptırdım ben sanırım bir sorun gormedi. Taşınıp şehir degsitirdik aile hekimi isini bugün yarın halledip kendimi kaydetmem lazım orda da tahlil aşı vs yapiyolarmis sanırım. Yine ikinci tahlilde başlıcaz gibi takviyelere.

Kızlar happy mom diye bir uygulamadan bahsediyor arkadaşlarım playstore da bulamadim. Şu An için kullanan var mi? Adı mi değişti?
Önerebileceğiniz hamilelik takibi için güzel bir uygulama ismi verirseniz de çok sevinirim :)

Evet canım aile hekimliği de takip yapıyor ve gebelikte annenin tetenoz aşısını bebek doğunca da onun rutin aşılarını takip ediyor. Kalp atimini duymadan aile sağlık merkezi geblize işleme yapmiyorlarmiş. Bilgin olsun.

Ben önceki gebeligimde de bu gebeligimde de 2 uygulama kullandim. Banu çiftçi ve Hamilelik+ .
Hamilelik + in içeriği çok değiştirmişler baya yenilik gelmiş sevdim. Hatta doğumdan sonra da bebeği uyku beslenme aradıklarını o uygulama üzerine kaydedip ordan takip etmiştim 2020 de. Doğumdan sonra da Harika haftalar kitabını ve uygulamasını öneririm

Çok teşekkür ederim hemen bakiyorum :)

Selamlar
son adet baslangıç tarihi 1 Haziran
2.çocuk
başlangıç kilo:58

Ben de 2018 mart annesiyim :) gerçekten mart cok guzel bir ay, simdi 2.cocugum da mart a denk geldi cok mutluyum :)

5+5te kalp atışını duymuştum. Şimdi 7 haftalık oldum. Teşekkür ediyorum bilgilendirme için

Benimki biraz küçük mu kalmis
Benim 6+4 de 0.43 cm çıktı ya ondan dedim insAllah iyilerdir sağlıkla büyürler doktor bana bugün sende çok pkos var kendiliğinden nasıl hamile kaldın dedi şaşırdım daha önce demişlerdi hiç çok fazla dedi. Korktum bı daha bebeğim olmaz diye. Adetlerimde hep düzenlidir ama ağrılı olur. Tüylenme sorunum yok. Sadece çok kilo aldım evlendikten sonra ondan olabilir
Senin daha büyük canım, benim ki küçük daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…