2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım 3-5 gün fark olabiliyor. 1 haftaya kadar normal demisti bana doktorum. 1 haftadan sonrasına biraz daha dikkatli takıp ediyorlar.

Evet cnm beni sadece uyurken rahatım uyanır uyanmaz başlıyor tekrar yatana kadar kızım 11 yaşında onda da bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hamileliğin keyfini bile çıkartamıyoruz şuan inşallah geçecekte rahat edeceğiz cnm

Canım ben düşük yaptığımda pek fazla belirtilerim yoktu mesela en sonuncusunda mide bulantım bir günde tamamen kesildi öyle anladım doktora gittik lekelenmem başladı sonra. Yani seni arıyorum bulantın yok zaten anladın mı benim çok fazla vardı birden kesildi bir günde. En başından belirtilerin olmaması düşük olacak anlamına gelmiyor çünkü çok insan biliyorum hiç belirtisiz doğum yaptıklarını kendimde şahit oldum canım. O yğzeen stres yapma bitanem inşalalh rabbim bize bağışlayacak evlatlarımızı

Allah razı olsun canım içime su serptin daha önceki yaşadıklarımızı bir daha yaşatmasın Rabbim sağlıklı evlatlarımız olur inşallah

Evet yatınca iyi geliyor. Embriyoyu gördün mü ? Pazar gitmiştim kese oluşmaya başlamıştı haftaya gel demişti ben yarın yine bi kontrole gidiyorum bakalım
Yok canım görmedim. Daha doktora gitmedim ama doktorum değerimden dolayı gebelik var dedi. 6 ağustosa randevum var o zaman kalp atışını da duyarım bekleyebilirsem :) sabırsızım ama

Hosgeldin aramiza İlk sayfada listemiz var, bilgilerini paylasirmisin seni de ekleyelim
Hoşbulduk Yaş 31, sat 20 Haziran, İzmir, ilk bebek, 60 kg

Yaş 34 sat 11.06. 2022 şehir İstanbul 58 kilo ilk bebek hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi

bende de iştah açılması oldu öğlen ağzıma iki bi şey atsam taa akşama kadar tutardı beni şimdi mümkün değil. psikolojik mi diyorum gerçekten reel bir dürtü hissediyorum midemden. uyku da aynı. hemen bi mayışıp gözlerim kayıyor.

demir hapı neden kullanılmıyor işl dönemlerde ? özellikle yasak gibi bi konu mu var ?

Arkadaşımın doktor Demir mg vs alma 3 aylık dönemden sonra alacaksın demiş ama eksiklik yok da o yüzden mi alma dedi bilmiyorum yarın doktoruma soracağım bunu bende eksik çünkü işte evse sürekli yiyorum ve uyuyorum. Şekerli şeyler istiyorum

Canım bende aynısını yaptım test yaptım pozitifi gördükten sonra 1 kere kan testi bugün de kalp atışı için gittim 1 ay sonrasında kontrole gitcem inşallah

Hayir canım demir hapı kullanacağımız dönem olacak, doktor verecek zaten. Yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam 3-4 aylık arasında baslatiyorlar. Doğumdan sonraya kadar düzenli kullanmaya devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…