• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben daha kalp atışını duyamadım. Kan testinden sonra gittiğimde daha 4+0dı sadece keseyi gördü. 10 gün sonra gel kalp atimini duyarız dedi ama yazlikta olacağım için erteledik. 25 inden sonra kalp atimina gidicem.
İnşallah gümbür gümbür duyarsın 😍

Ay valla yalnız olmadığıma sevindim. Acaba çok mu boşladım bende mi sorun var diye düşünmeye başlıyordum. Çoğu arkadaşımız her gün veya iki günde bir kan tahlili yapıp değerlerini paylaşıyor ya kendimde bir gariplik mi var hissi uyandi 😃 bende unutuyordum ama küçük kızım hatırlatıyor. Ona soylemistim bak karnımda kardeşin var tekme atmamalisin canı acır demiştim. Bezini değiştirirken çok tekme atıyordu, artik atmıyor. Şimdi ara ara gelip gobegimi açıp bebi deyip kafasını koyuyor veya öpüyor okşuyor 😄
benim bu ilk gebeliğim. Çevredeki herkes arkadaşlarım dahil ellerinden gelse yere basmama izin vermeyecekler. Öyle pimpirikliler ama ben o kadar rahatım ki unutuyorum gebe olduğumu. Oturup kalkarken ya da ağır kaldırmaya dikkat etmek uzanıp gerinmemek gerekmiş ben de bütün falsolu hareketleri yapıyorum çünkü unutuyorum. Doktora gidince bile ben test yaptım pozitif çıktı ama gebe miyim hiç hissetmiyorum demiştim. Doktor ultrasonda bakınca gülerek evet hamilesin al bu da kese demişti. İki gündür falan midem bulanmaya başladı hafif hafif şimdi diyorum “ aaaa ben hamileyim gerçekten bi şeyler hissediyorum “ 😀😀

benim bu ilk gebeliğim. Çevredeki herkes arkadaşlarım dahil ellerinden gelse yere basmama izin vermeyecekler. Öyle pimpirikliler ama ben o kadar rahatım ki unutuyorum gebe olduğumu. Oturup kalkarken ya da ağır kaldırmaya dikkat etmek uzanıp gerinmemek gerekmiş ben de bütün falsolu hareketleri yapıyorum çünkü unutuyorum. Doktora gidince bile ben test yaptım pozitif çıktı ama gebe miyim hiç hissetmiyorum demiştim. Doktor ultrasonda bakınca gülerek evet hamilesin al bu da kese demişti. İki gündür falan midem bulanmaya başladı hafif hafif şimdi diyorum “ aaaa ben hamileyim gerçekten bi şeyler hissediyorum “ 😀😀
Sizde azda olsa bulantı başlamış bende o da yok... 🙄

Kızlar genel bir soru sorabilir miyim size? Ben geçen hafta doktora gitmiştim ufak bi lekenmem oldu diye. Doktor orada bakarken bana bebeğin kesesinin biraz küçük ve 5+3 günlük olduğunu söyledi. Öyle ben o esnada tam 7 haftalıktım. Ben bunu söylediğim de olabilir normal bi şey dedi. Gayet sıradan bir şeymiş gibi bu küçüklükten bahsetti. Sizce de normal mi bu ? Yarın kalp atışı randevum var bakalım o zaman ne diyecek 🙁

Kızlar genel bir soru sorabilir miyim size? Ben geçen hafta doktora gitmiştim ufak bi lekenmem oldu diye. Doktor orada bakarken bana bebeğin kesesinin biraz küçük ve 5+3 günlük olduğunu söyledi. Öyle ben o esnada tam 7 haftalıktım. Ben bunu söylediğim de olabilir normal bi şey dedi. Gayet sıradan bir şeymiş gibi bu küçüklükten bahsetti. Sizce de normal mi bu ? Yarın kalp atışı randevum var bakalım o zaman ne diyecek 🙁
Geç döllenme olabilir canım doktorunuza güvenin 🙂

Kız yapma etme eylemeyelim, yazliktayim ne alabileceğim nede yapabileceğim yer var. Canım çeker olmaz 🤗
Şu mesajı okuduğumdan beri canım nasıl çiğköfte istiyor. Acı sos nar ekşisi ve ayran 😋Herkes de benim gibi doymak bilmiyor ohhh Mart anneleri doğumdan sonra topluca diyetisyene

Of of kesinlikle ben de öyle oldum. Yarın ilk işim çiğköftenin sipariş etmek olacak benim de 🥺
Kız sabahı ne bekliycem canın çok istiyorsa 🤗 dürtçen taze babayı, canım çok şunu şunu çekti diycen hop hemen almaya gidecek 😆 hamiş olmanın en guzel yani yemek konusunda ertesi günü beklememek 😁 ben çok kocamı sıcak yatağından kaldırıp gönderdim 🙄

Mart aynı kapatan olarak aranızda en minnak biz olucaz teyzoşlar 🥰 artış 27den 92ye çıkmış 🙏 bugün 10da doktorda olucam kan sulandırıcı iğne ve takviye falan yazacak heralde. Allah'ım ben daha nerelerdeyim yaaa 🙈🤣
Hayırlı olsun her şey yolunda güzel ve sağlıkla ilerler inşallah ☺️

Back