Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1500 den sonra vajinal göründüğünü biliyorum ama geç döllenme olmuşsa küçük veya gözükmeyebilir o yüzden bazen doktorlar korkutuyor kese küçük vb gibi endiselenmePerşembe tahmini 1200-1300 olucak o zaman kese varsa gözükür muhtemelen teşekkür ederim
Bu programlar nasıl oluyor kızlar ben hiç bakmasın uygulamaya merak ettim sadeceBen önceki gebeligimde de bu gebeligimde de 2 uygulama kullandim. Banu çiftçi ve Hamilelik+ .
Hamilelik + in içeriği çok değiştirmişler baya yenilik gelmiş sevdim. Hatta doğumdan sonra da bebeği uyku beslenme aradıklarını o uygulama üzerine kaydedip ordan takip etmiştim 2020 de. Doğumdan sonra da Harika haftalar kitabını ve uygulamasını öneririm
Aşılama ve tüp bebek yaptırdım 2 defa ama ohss olmadım hiç çevremden de duymadım canım bilmiyorum o yüzden ne desem açıkçası yalan olur. Nasıl sağlıklı olacaksan öyle ilerlesin önemli olan sensin şuan kendi sağlığını düşünmemelisin önce seni riske atacaksa tabiki de kürtaj olmalısın. Rabbim mucizesini versin sana da inşallah canım çok geçmiş olsunKızlar bana yardımcı olurmusunuz aranızda ohss olan veya daha önce geçiren kimse oldumu ben aşılama ile gebe kaldı ve yumurtalıklarım çok fazla uyarı almış gün geçtikçe şişiyorum karacigerime su dolduğu için hastanede yatış yapıyorum takip altında olmam lazım doktor dediki en son redde senin hayatını tehtid etmeye başlarsa bebeği kürtaj yapmak zorunda kalırız dedi bende çok uğraştım bebek için korkuyorum kendim içinde korkmaya başladım beni rahatlatacak daha önce yaşamış duymuş biri yokmu.
Teşekkür ederim beta hcg seviyesi yükseldikçe büyüyormus 10 12 haftadan sonra düşüşe geçerse inşaallah rahatlayacam Allah'ın izniyleAşılama ve tüp bebek yaptırdım 2 defa ama ohss olmadım hiç çevremden de duymadım canım bilmiyorum o yüzden ne desem açıkçası yalan olur. Nasıl sağlıklı olacaksan öyle ilerlesin önemli olan sensin şuan kendi sağlığını düşünmemelisin önce seni riske atacaksa tabiki de kürtaj olmalısın. Rabbim mucizesini versin sana da inşallah canım çok geçmiş olsun
İnşallah cnm çok geçmiş olsunTeşekkür ederim beta hcg seviyesi yükseldikçe büyüyormus 10 12 haftadan sonra düşüşe geçerse inşaallah rahatlayacam Allah'ın izniyle
Bende de kist varmış 2.5 cm ama sorun olnaz dediBenim 6+4 de 0.43 cm çıktı ya ondan dedim insAllah iyilerdir sağlıkla büyürler doktor bana bugün sende çok pkos var kendiliğinden nasıl hamile kaldın dedi şaşırdım daha önce demişlerdi hiç çok fazla dedi. Korktum bı daha bebeğim olmaz diye. Adetlerimde hep düzenlidir ama ağrılı olur. Tüylenme sorunum yok. Sadece çok kilo aldım evlendikten sonra ondan olabilir
Biz adetin ilk gününe göre hesaplıyoruz canım, ama ultrason bebeğin gerçek boy vs gbi unsurlar ile hesaplıyor. Sonuçta adet baslar baslamaz hamile olmadık sen sıkma canınıKızlar genel bir soru sorabilir miyim size? Ben geçen hafta doktora gitmiştim ufak bi lekenmem oldu diye. Doktor orada bakarken bana bebeğin kesesinin biraz küçük ve 5+3 günlük olduğunu söyledi. Öyle ben o esnada tam 7 haftalıktım. Ben bunu söylediğim de olabilir normal bi şey dedi. Gayet sıradan bir şeymiş gibi bu küçüklükten bahsetti. Sizce de normal mi bu ? Yarın kalp atışı randevum var bakalım o zaman ne diyecek
Mart aynı kapatan olarak aranızda en minnak biz olucaz teyzoşlar artış 27den 92ye çıkmış bugün 10da doktorda olucam kan sulandırıcı iğne ve takviye falan yazacak heralde. Allah'ım ben daha nerelerdeyim yaaa
Ben gece aralıksız rüya görüyorum o yüzden de hiç dinlenmeden kalkıyorum. Korkma kan rüyayı bozar canım sağlıkla bebiş gelecek sana, ilk yorum en önemlisiKızlar gece rüyamda yüne regli oluyordum. Gebeydin bi bakıyorum regli olmuşum tamam işte bu da düştü diyorum sonra kendi kendime. Sürekli böyle rüyalar görüyorum işte bende rüya içinde rüya görüyorum çok fazla rüya görmeye başladım ben
Tamam teşekkür ederimBen 1500 den sonra vajinal göründüğünü biliyorum ama geç döllenme olmuşsa küçük veya gözükmeyebilir o yüzden bazen doktorlar korkutuyor kese küçük vb gibi endiselenme
Banu Çiftçi ve Hamilelik + haftalık olarak bebeğin gelişimini anlatıyor, bildirim vs felan geliyor işte bugün örnek veriyorum kulağım oluştu, elim oluştu vs gibi.Bu programlar nasıl oluyor kızlar ben hiç bakmasın uygulamaya merak ettim sadece
canım regl ağrıları normal ben 3,5 haftadan yaklaşık 5,5 haftaya kadar çektim bu sancıları stres yapma stres en kötüsü çünkü inşallah herşey yolundadır :)Kızlar bugün regl günüm normalde. Regl ağrım var sabahtan beri çok korkuyorum. Daha önce 2 kaynım var çünkü. Böyle regl ağrısı şiddetli denilecek kadar yaşayan oldu mu? Bugün 2. Kez kan verdim akşama çıkacak sonucu. Onu görene kadar deliricem
Şimdilik yolunda canım çok teşekkür ederim. Bunları okuyunca rahatlıyorum ilk artış iyiydi. Güzel devam eder inşallah, hepimiz sağlıkla huzurla geçirelim bu sürecicanım regl ağrıları normal ben 3,5 haftadan yaklaşık 5,5 haftaya kadar çektim bu sancıları stres yapma stres en kötüsü çünkü inşallah herşey yolundadır :)
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla bebeğiniz de siz de sağlıkla çıkarsınız hastaneden..Kızlar bana yardımcı olurmusunuz aranızda ohss olan veya daha önce geçiren kimse oldumu ben aşılama ile gebe kaldı ve yumurtalıklarım çok fazla uyarı almış gün geçtikçe şişiyorum karacigerime su dolduğu için hastanede yatış yapıyorum takip altında olmam lazım doktor dediki en son redde senin hayatını tehtid etmeye başlarsa bebeği kürtaj yapmak zorunda kalırız dedi bende çok uğraştım bebek için korkuyorum kendim içinde korkmaya başladım beni rahatlatacak daha önce yaşamış duymuş biri yokmu.
İnşallah sağlıklı bir bebeğimiz olur canım rabbim hepimize önce sağlık versinBiz adetin ilk gününe göre hesaplıyoruz canım, ama ultrason bebeğin gerçek boy vs gbi unsurlar ile hesaplıyor. Sonuçta adet baslar baslamaz hamile olmadık sen sıkma canını
Hoş geldiniz canım
Ben gece aralıksız rüya görüyorum o yüzden de hiç dinlenmeden kalkıyorum. Korkma kan rüyayı bozar canım sağlıkla bebiş gelecek sana, ilk yorum en önemlisi
Evet baktım şimdi güzelmiş belki bende takip ederim şu riskli süreç geçmeden çok fazla bakmak, okumak istemiyorum açıkçası. Belki güzel ilerlerse 1 ay sonra bakarım canım. Ben hala hep bi bıçak altındayım gibi hissediyorum kendimi.Banu Çiftçi ve Hamilelik + haftalık olarak bebeğin gelişimini anlatıyor, bildirim vs felan geliyor işte bugün örnek veriyorum kulağım oluştu, elim oluştu vs gibi.
Hamilelik + da ek olarak bebek doğduktan sonra emme, uyku sürelerini girdiğinizde günde ne kadar emmiş kac saat arayla emmiş kaç saat uymuş günlük haftalık olarak görebiliyorsunuz faydalı oluyor çünkü yeni doğan zamanında 2 saatte bir beslenmesi gerekiyor. Gece gündüz kısa aralıklarla uyu uyan yapınca algınız karışıyor takip edemiyorsunuz.uygulama faydalı olmustu bana. İçinde farklı bölümler var mesela tekme sayar ya da işte doğum zamanı kasılma takip edici gibi.
Harika haftalar da kitabı var, tavsiye ederim baya ayrıntılı. Bebek doğduktan sonra 84 haftaya kadar haftalık gelişimini ayrıntılı anlatıyor. İpuçları oyun önerileri vs veriyor. Bebekler bazi dönemler atak haftalarında oluyor ve cok huysuz sınırlı uyku düşmanı oluyorlar. O dönemleri güzelce anlatıyor sizde bilince neden ağladığını daha sakin oluyorsunuz. Uygulaması da var fakat ücretli. Ben ikisini de edindim kitaptan okuyup telefondan da takip ediyordum. Üç uygulamadan da görüntü paylaşayım örnek olsun.
Hayrılsı olsun cnm bende çok genç sayılmam 35 yaşındayım 2.çocuk ilk çocuğum 11 yaşında ama ben çok ara vermeden yapmaya karar vermiştim olmadı 7 senedir deniyoruz tüp benek aşılama vs derken hatta doktorla anlaşmıştık bu ay tüp bebeğe başlayacaktık tekrardan kısmet demekkiBu işler nasibimizde böylesi varmış. 7+3 teyim bakalım sıkıntı çıkacak mı bekliyorum o riskli süreç geçmeden rahat edemiyorum. Umarım bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşalalh cnm.Merhabalar
7 yıl önce buralarda 2015 Ekim annelerindeydim Çok güzel, hala devam eden, görüştüğüm arkadaşlarım dostlarım var o zamandan. 7 yaşını doldurmak üzere olan bir oğlum var
Son adet tarihim 20 Haziran :) Allah inşallah nasip ederse Mart 2023 annesi olucam. Uzun bir aradan sonra, çok heyecanlıyım.. b-Hcg 2 gün önce 168 çıkmıştı. bugün bir daha test yaptırıcam bakalım. İnşallah güzelce artmıştır. Beni de listeye ekler misiniz Bu arada sanırım yaşı en büyük ben olacağım. 2 ay sonra 40 yaşını dolduruyorum Çok düşündük ama son trenlerden birine binelim dedik bakalım :) Nasipte de varsa inşallah..
canım dr bana akşam yatmadan 2 tane al dedi bana faydası oldu ama çok uyku yaptı bende bu akşam 1 tane aldım bendePrilam Dr kullanan arkadaşlar, ilaci nasıl kullanıyorsunuz acaba? Dün ben inanilmaz kötüydüm, maalesef boğazımda kanama da oldu. Afedersiniz çıkarırken kan geliyordu artık. Doktora sordum prilam dr akşam iki tane al dedi. Bugün aynı şeyi yaşamamak için öğle aç karnına 1 tane aldım. Şimdilik iyi gibi. Açıkçası kusmak değil ama başka sıkıntılara sebep verecek diye tedirgin oldum.