• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Ben Kocaelinde üniversite hastanesine gittim normal poliklinikteki ultrasonları da çok iyiydi doktor tanıdığımızdı diye perinatoloji bölümünde baktı oradaki cihaz zaten detaylı ultrasonun cihazı olduğu için daha iyiydi. Ama kız bebekler genelde geç gösteriyormuş belki sizinde kızdır benimki erkekti bacaklarını değil yüzünü kapattı yine utanma duygusu var demekki 😅
Hıı anladım siz baya şanslıymışsınız o halde haha. Biz mecbur detaylıyı bekleyeceğizz 🥲

Bu konuda ben baya şanslıymışım 16. Haftamda cinsiyet için gittim ultrasonu açar açmaz direkt bacak arasını gösterdi doktorun bakması 5 saniyeyi geçmedi 😅 Ama perinatolojide bakıldı ultrason cihazıda iyiydi belki onun etkisi de olabilir
Gercekten sanslisin, ben 1 gunde 2 doktora gittim haftada 3 kere gittim ogreniyim diye ama yok 😁 hep kapali

Kızlar bir şey soracağım benim de ilk bebeğim ondan bilgim yok yardımcı olursanız çok sevimirim. Dünden beri sol tarafımda ağrı var ara ara orası sertleşiyor. Kayınvalidem bebek oraya toplanıyor olabilir dedi sizce normal mi bu
Evet doğru demiş kayınvalideniz, benim de aynı şekilde şu an, normal bir durum.

Gercekten sanslisin, ben 1 gunde 2 doktora gittim haftada 3 kere gittim ogreniyim diye ama yok 😁 hep kapali
Benimki çok hareketliydi o yüzden de görmüş olabilir doktor çikolata mı yedin geldin dedi yememiştim kahvaltıda en son kurabiye yemiştim sizde deneyin gittiğinizde 😂

Sıkıya gelemiyorlar sülalece hepsi öyle.. Hasta olduğum halde benden bekliyor çoğu şeyi.. Gece bile ben çocukla uykusuz kalıyorum dönüp uyuyor sesimizi bile duymuyor. Dün lütfetti güya çocuğu gezdirecek. Çocuğu eve götürmüş çocuk uyumuş oda uzanmış. 2 saat uyudum diye yeter diyor. Daha neler varda boşa çene yormuş oluyorum 😀
Çoğu erkek aynı. Zora gelmiyorlar. Hemen sıkılıp sinirleniyorlar. Sizi anlıyorum. Geçmiş olsun. Şifa diliyorum.

Mecbur cıkıyorum canım . İşim gereği hergün farklı şehirdeyim .izmirde yaşıyorum ama çanakkale antalya istanbul geziyorum. 32 den sonra beni çok zorlar bu sebeple ayrılacagım . Şirketim esnek sonrasında izni uzatırız dedi mecburiyet biraz benim ki😔
Şiödi anladım:( o zaman evet erken ayrılırsan daha iyi hiç risk alıp yollarda kalma . Sağlıkle gelsin inşallah🙏🏻

Arkadaşlar şuan bir şey farkettim ben beyaz tenliyim öyle çok tüylü biri de değilim karnım baya tüylenmiş önceden böyle değildi acaba sürdüğümüz yağlardan mı yoksaa hamilelikte olan bir şey mi

Kızlar 20. Haftaya giriyorum ama dünden beri hissetmiyorum bebeği ya stres oldum tatlı meyve falan yiyip uzanıyorum dürtüyorum yok ne yapabilirim başka doktora gitsem mi ne kadar daha beklesem bilemedim evham yaptım
Ben 19+1 im daha bi kez hile hissetmedim😁 muhtemelen doktora gidersen doktorda şuan hissetmemen normal diyecektir ama içine sinmiyorsa git bir bak

Arkadaşlar şuan bir şey farkettim ben beyaz tenliyim öyle çok tüylü biri de değilim karnım baya tüylenmiş önceden böyle değildi acaba sürdüğümüz yağlardan mı yoksaa hamilelikte olan bir şey mi
Buyume hormonlari salgiladigimiz icin olabilir, ben hamilelik oncesi evde lazer yapmistim %80 yoktu killarim.suan eskisinden daha cok ve simsiyahhhh geri cikti 😀

Kızlar ben az önce ınstagramda gezerken hamile bir bayana denk geldim 12.haftada bir video cekmis masallah karnı kocaman olmuş ben 17 ye giricem hala karnım varla yok arası birşey yani sertleşmedi bile karnım yumuşacık bazen yemeklerden sonra sertleşiyor ama sabah uyanınca gayet yumuşak yani bendemi sorun var acaba 😂😂😂

Buyume hormonlari salgiladigimiz icin olabilir, ben hamilelik oncesi evde lazer yapmistim %80 yoktu killarim.suan eskisinden daha cok ve simsiyahhhh geri cikti 😀
Kötü yaa benimde evde lazer cihazım var ama tereddüt ediyorum hiç kullanmıyorum şimdi

Kızlar ben az önce ınstagramda gezerken hamile bir bayana denk geldim 12.haftada bir video cekmis masallah karnı kocaman olmuş ben 17 ye giricem hala karnım varla yok arası birşey yani sertleşmedi bile karnım yumuşacık bazen yemeklerden sonra sertleşiyor ama sabah uyanınca gayet yumuşak yani bendemi sorun var acaba 😂😂😂
Benimde çok yok karnım ve ben bunu güzel bir şey olarak görüyorum bebeğin gelişimi normal ve kilo almıyorsanız güzel bir şey bence . Çünkü karın yani her zaman bebekten dolayı büyümüyor kilodanda büyüyor 😅

19+1 de hala karnım sabahları yok denecek kadar az 💓

Şiştiği için tüyler daha net görünüyor olabilir. Şuan hormon dengesinin bozulması erken gibi yine de emin değilim😅 ben normalfe tüylü biriyim ama lazerle hallolmuştu. Şuan için şükür coşan bir şeu olmadı hala aynı

Şiştiği için tüyler daha net görünüyor olabilir. Şuan hormon dengesinin bozulması erken gibi yine de emin değilim😅 ben normalfe tüylü biriyim ama lazerle hallolmuştu. Şuan için şükür coşan bir şeu olmadı hala aynı
Olabilir karnımı önceden incelemiyordum hiç😅

Back