Aşıları vs tamsa sorun olmaz herhalde birde bakımıyla eşiniz ilgileniyormus. Doktorunuza söyleyin bu durumu mutlaka sizi yönlendirir.ya şimdi bu amnion sıvısından da toxoplazmaya bakıyorlar ya
benim evde 3 kedim var. tuvaletleriyle hiç uğraşmam bile eşim halleder
ama yine de toxoplazmadan çok tırsıyorum
Aramızda 5 gün var, evet bende de oluyor ara ara canım.Kızlar ben 7+2 oldum mide bulantılarım baş ağrısı dönmesi kasıklarda ara ara hafif ağrı. Ama mide bulantıları beni mahvediyor yine de danaymaya çalışıyorum. Akıntım çok fazla oldu 2 gündür bugün afedersiniz ama çamaşırımdan pijamama geçmişti öyle ıslandı ben kanamam başladı sandım çok güzel panikledim lavaboya gittim hemen akıntıymış çok şükür. Normal mi böyle su gibi akması beyazımsı bazen birazda şeffaf. Sizde de oluyor mu özellikle benimle aynı haftalarda olan arkadaşlarım
Canım ben de senin gibiyim valla. İdrar testim silik çıktı kan testi ile gebe olduğumu öğrendim. Bekledim Bir hafta sonra doktora gittim keseyi gördüm. Yarın da kalp atışını dinleyeceğiz. Bazen karnımda bir bebek olduğunu bile unutuyorum.Canım ben ilk bebekten tecrubeliyim süreceo yüzden sanırım bu kadar rahatım yani. Baksana herkes idrar testinden sonra 2 gün arayla kan testi yapıp değer yükseldi mi diye kontrol etti ben hicccc.... idrar testi yaptım pozitif gittim 1kez kan testi yaptım o kadar sonra doktora gittim keseyi gördü, haftaya gel dedi kalp atımı için gelemem yazlikta olucam dedim ay sonunda donucem o zaman uğrarım dedim. Ben mi biraz rahatım anlayamadım...
Adet günüm 5 temmuzdu canım ilk kanı adetten 2 gün önce verdimAdetinz Kaç gün geçmişti ilk tahlili yaptığınizda?
Ay valla yalnız olmadığıma sevindim. Acaba çok mu boşladım bende mi sorun var diye düşünmeye başlıyordum. Çoğu arkadaşımız her gün veya iki günde bir kan tahlili yapıp değerlerini paylaşıyor ya kendimde bir gariplik mi var hissi uyandiCanım ben de senin gibiyim valla. İdrar testim silik çıktı kan testi ile gebe olduğumu öğrendim. Bekledim Bir hafta sonra doktora gittim keseyi gördüm. Yarın da kalp atışını dinleyeceğiz. Bazen karnımda bir bebek olduğunu bile unutuyorum.akışına bırakınca her şey daha yolunda ilerliyor sanki
ahh ahhAşıları vs tamsa sorun olmaz herhalde birde bakımıyla eşiniz ilgileniyormus. Doktorunuza söyleyin bu durumu mutlaka sizi yönlendirir.
Kız 1 tane neyse de 3 tane ne yahuben kedi kedi bakabilecek bünyeye sahip değilim ya... hic anlaşamam kedilerle.
Kizimda kullandim ben berbat geciyodu beb gece yatmadan 2 tane alip (doktor tavsiyesi ile) günü idare edcsk sekilde bitiryordum.Prilam Dr kullanan arkadaşlar, ilaci nasıl kullanıyorsunuz acaba? Dün ben inanilmaz kötüydüm, maalesef boğazımda kanama da oldu. Afedersiniz çıkarırken kan geliyordu artık. Doktora sordum prilam dr akşam iki tane al dedi. Bugün aynı şeyi yaşamamak için öğle aç karnına 1 tane aldım. Şimdilik iyi gibi. Açıkçası kusmak değil ama başka sıkıntılara sebep verecek diye tedirgin oldum.
Yaş 31, SAT 7haziran, Burdur, ilk çocuk, 74kgAramiza yeni katılan sevgili Mart anneleri
İlk sayfada listemiz mevcut belki dikkatinizi çekmiştir. Yaşınızı, son adet tarihi başlangıcı, şehir, kaçıncı çocuk ve başlangıç kilo bilgilerimizi tek tabloda topluyoruz. Sizde bilgilerinizi paylaşırsanız listemizi tamamlayalım.
@olmadibe @Kalpim @minok @Sitaremay @Blue21 F Flykd W wish2401 @nivenn @altnkz @Rabbi Hebli Mines Salihin @fatmameltem @kadinca1234ozguss @MaviFlorra @askk3 @biyomelina @khilall214
Ben de aynı böyle yaptım. Hepsini özelde yaptırsak bin liradan fazla tutuyorduEvet ben aile hekimine gittim beklemeden 15 dkda kan verdim sadece rubella toxo ve cmv leri yapmıyorlarmış onları da özelden yaptıracağım canım. Aile hekimlerinin yapabildiklerini yaptırın dünya kadar ödeme alıyorlar. Yazık günah 15/20 dkda yaptırıyorlar testleri bence aile hekimleri yakın olanlar yaptırsın tavsiye ederim kızlar.
Merhaba canım, 5+6 doktorum vajinal baktı karından gorunmez şimdi dedi keseyi, bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür . Valla benim elim ayağım titriyordu zaman geçmedi resmen. Senin ne kadarlık canımAycoregi1 merhaba Sanırım bugün doktora gitmişsin kaç artı kaçtasın ve kese, bebek ne zaman ve ne şekilde bakınca görüldü söyler misin? Ben de perşembe günü için şimdiden heyecan yapıyorum da
Evet çok güzeller. Benim hayatım boyunca hep köpeğim oldu. Şimdi de bi tane var ama diyabet hastası her gün şeker ölçümü, insülin iğne falan yapıyorum. Yine de asla yüksünmüyorum, hayatımın neşesi oahh ahh
ama çok güzeller ben çocuk düşünmemiştim hiç hep kedilerleydim valla
Ayy çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelirMerhaba canım, 5+6 doktorum vajinal baktı karından gorunmez şimdi dedi keseyi, bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür . Valla benim elim ayağım titriyordu zaman geçmedi resmen. Senin ne kadarlık canım
Yaaaaaaaaaa şimdi gördüm hayırlı olsun canımKizimda kullandim ben berbat geciyodu beb gece yatmadan 2 tane alip (doktor tavsiyesi ile) günü idare edcsk sekilde bitiryordum.
Daha çok küçük, goremezsen üzülme. Haftaya gorursun olmazsaAyy çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelirBende perşembe günü 5+6 olucam vajinal bakıcam dedi doktor ama benim geç döllenme muhtemelen. Dün betam 621di o yüzden yine bir şey gözükmezse diye korkuyorum
Canmm çok teşekkür ederimYaaaaaaaaaa şimdi gördüm hayırlı olsun canımSağlıkla kucağına al
İşte bende küçük olduğu için görülmez diye düşünüyorum ama doktorum perşembe günü bakmam lazım görmem lazım vs dedi korkuttu beni. İnşallah en azından oluşmaya başladığını vs görürDaha çok küçük, goremezsen üzülme. Haftaya gorursun olmazsa
Benimde 7+2 aynıyız seninle bugün bende de batma oldu sol tarafta ve beraberinde akıntı ben de tedirgin oldum ama kanama yok normal ağrılar herhalde büyüyor bebek o yüzdendir sıkma canını yat dinlen bulantı bende de oluyor ama fazla değilKızlar ben 7+2 oldum mide bulantılarım baş ağrısı dönmesi kasıklarda ara ara hafif ağrı. Ama mide bulantıları beni mahvediyor yine de danaymaya çalışıyorum. Akıntım çok fazla oldu 2 gündür bugün afedersiniz ama çamaşırımdan pijamama geçmişti öyle ıslandı ben kanamam başladı sandım çok güzel panikledim lavaboya gittim hemen akıntıymış çok şükür. Normal mi böyle su gibi akması beyazımsı bazen birazda şeffaf. Sizde de oluyor mu özellikle benimle aynı haftalarda olan arkadaşlarım
Benim arada oluyor iki tarafta da karışık canımHem de etiketle beni merak ettim ben de kanlarima baktiricam yarın tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?