2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ya şimdi bu amnion sıvısından da toxoplazmaya bakıyorlar ya
benim evde 3 kedim var. tuvaletleriyle hiç uğraşmam bile eşim halleder
ama yine de toxoplazmadan çok tırsıyorum
Aşıları vs tamsa sorun olmaz herhalde birde bakımıyla eşiniz ilgileniyormus. Doktorunuza söyleyin bu durumu mutlaka sizi yönlendirir.
Kız 1 tane neyse de 3 tane ne yahu ben kedi kedi bakabilecek bünyeye sahip değilim ya... hic anlaşamam kedilerle.

Aramızda 5 gün var, evet bende de oluyor ara ara canım.

Canım ben de senin gibiyim valla. İdrar testim silik çıktı kan testi ile gebe olduğumu öğrendim. Bekledim Bir hafta sonra doktora gittim keseyi gördüm. Yarın da kalp atışını dinleyeceğiz. Bazen karnımda bir bebek olduğunu bile unutuyorum. akışına bırakınca her şey daha yolunda ilerliyor sanki

Ay valla yalnız olmadığıma sevindim. Acaba çok mu boşladım bende mi sorun var diye düşünmeye başlıyordum. Çoğu arkadaşımız her gün veya iki günde bir kan tahlili yapıp değerlerini paylaşıyor ya kendimde bir gariplik mi var hissi uyandi bende unutuyordum ama küçük kızım hatırlatıyor. Ona soylemistim bak karnımda kardeşin var tekme atmamalisin canı acır demiştim. Bezini değiştirirken çok tekme atıyordu, artik atmıyor. Şimdi ara ara gelip gobegimi açıp bebi deyip kafasını koyuyor veya öpüyor okşuyor

ahh ahh
ama çok güzeller ben çocuk düşünmemiştim hiç hep kedilerleydim valla

Kizimda kullandim ben berbat geciyodu beb gece yatmadan 2 tane alip (doktor tavsiyesi ile) günü idare edcsk sekilde bitiryordum.

Yaş 31, SAT 7haziran, Burdur, ilk çocuk, 74kg

Umarım 1 ağustosta bebeğimi de görürüm ve mart anneliğim devam eder. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz

Aycoregi1 merhaba Sanırım bugün doktora gitmişsin kaç artı kaçtasın ve kese, bebek ne zaman ve ne şekilde bakınca görüldü söyler misin? Ben de perşembe günü için şimdiden heyecan yapıyorum da

Ben de aynı böyle yaptım. Hepsini özelde yaptırsak bin liradan fazla tutuyordu

Merhaba canım, 5+6 doktorum vajinal baktı karından gorunmez şimdi dedi keseyi, bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür . Valla benim elim ayağım titriyordu zaman geçmedi resmen. Senin ne kadarlık canım

ahh ahh
ama çok güzeller ben çocuk düşünmemiştim hiç hep kedilerleydim valla
Evet çok güzeller. Benim hayatım boyunca hep köpeğim oldu. Şimdi de bi tane var ama diyabet hastası her gün şeker ölçümü, insülin iğne falan yapıyorum. Yine de asla yüksünmüyorum, hayatımın neşesi o

Ayy çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir Bende perşembe günü 5+6 olucam vajinal bakıcam dedi doktor ama benim geç döllenme muhtemelen. Dün betam 621di o yüzden yine bir şey gözükmezse diye korkuyorum

Kızlaar merhaba ben geçen hafta ilk kontrolüme gittim doktor 5+5 dedi keseyi ve bebişi karından usg ile gördü çok şükür ama kalp atışını duymak için erken çok minik dedi. Yarın tekrar kontrole gidicem yarın 6+5 oluyor duyulur mu kalp atışı sizce

Daha çok küçük, goremezsen üzülme. Haftaya gorursun olmazsa

Daha çok küçük, goremezsen üzülme. Haftaya gorursun olmazsa
İşte bende küçük olduğu için görülmez diye düşünüyorum ama doktorum perşembe günü bakmam lazım görmem lazım vs dedi korkuttu beni. İnşallah en azından oluşmaya başladığını vs görür

Benimde 7+2 aynıyız seninle bugün bende de batma oldu sol tarafta ve beraberinde akıntı ben de tedirgin oldum ama kanama yok normal ağrılar herhalde büyüyor bebek o yüzdendir sıkma canını yat dinlen bulantı bende de oluyor ama fazla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…