2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım sata göre 6+1 im her yerde hesaplanınca şuan yarın 6+2 ile muayene olucam
Aa k.bakma canım senin gebelik günlüğünde öyle yazıyor ondan dedim. 6+4 gibi çıkıyor diye biliyorum kalp atışını umarım yarın da çıkar yaa çok heyecanlı ama az kalmış duymana

Aa k.bakma canım senin gebelik günlüğünde öyle yazıyor ondan dedim. 6+4 gibi çıkıyor diye biliyorum kalp atışını umarım yarın da çıkar yaa çok heyecanlı ama az kalmış duymana
İnşallaaah doktor 5+4 e bebeği görmem lazımdı kesen 6ya uyumlu kalp atısı yok falan dedi günlerdir uyuyamıyorum yarın insallah guzel sonuclar alırım

İnşallaaah doktor 5+4 e bebeği görmem lazımdı kesen 6ya uyumlu kalp atısı yok falan dedi günlerdir uyuyamıyorum yarın insallah guzel sonuclar alırım
Alırsın bebeğim umarım gönlünü ferah tut sen
Ben de sana bişi sorcam
Normalde sende tek kasıkta mi ağrı oluyordu böyle oksurdugumde filan oluyor benim ama iki tarafli

Kızlar bugün regl günüm normalde. Regl ağrım var sabahtan beri çok korkuyorum. Daha önce 2 kaynım var çünkü. Böyle regl ağrısı şiddetli denilecek kadar yaşayan oldu mu? Bugün 2. Kez kan verdim akşama çıkacak sonucu. Onu görene kadar deliricem

Acile gidiverseydin ya 1-1.5 saate çıkardı

Benim adetim 4 gün geçtiğinde 157 çıkmıştı. geç yumurtlamissinizdir yada geç dollenmedir canınızı sıkmayın.

Bu
Aynen fazla çalıştırıyorlar onun için de hakkımı arıycam kuzum ilerde

Ben de aynı korku içindeyim. Adetim 4 gün gecikti dün kan verdim 192 çıktı gidip yine mi versem az geldi

Sakatat ben her hamileliğimde yerim yasak olduğunu duymamıştım çiğ iyi pisirilmezsa yasak diye biliyordum
Sakatatta toksit madde bulunduğu için yasak demisti canım eski doktorum. Bu da bir doktorun blogundan bulduğum bölüm.

Eklentiler

• Screenshot_20220719-131908_Chrome.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 36
Aşkolar acıbademin sitesinden buldum. Doğruluğundan emin olmamakla birlikte soru işaretlerinize cevap bulabilirsiniz belki

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-19-13-25-05-28_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    188,4 KB · Görüntüleme: 38
Benim.kizimda ağrım çok fazlaydı hep adet olacakmisim gibi sırtım rahmim hep agriliydi üç ay boyunca

Üff harbi çok iyiymiş
Emzirmek önemli
Tam tersi de olabiliyor canm bakınız ben, 56 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim doğumdan sonra 70 lere düştüm sonra ha babam yedim yedim süt olsun diye 80 leri geçtim kızım 1 yaşında çoklu gıda alerjisi teşhisi alınca anne kız kati diyete başladık ta 57-58 lerim tekrar gördüm.

Ben de aynı korku içindeyim. Adetim 4 gün gecikti dün kan verdim 192 çıktı gidip yine mi versem az geldi
Bence gayet normal değerin benim daha düşüktü şuan yükseldi. Normalde 2 gün arayla takip yapılıyor. 2 gün en az yüzde 60 artması gerekir. Yani senin değerine göre 2 gün sonra değeri 300 ve üstü olmalı. Şuanlık korkulacak bir şey yok tadını çıkart. Yarın gidip baktırırsın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…