Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET BAŞLANGICI ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO CİNSIYET İSİM GERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ @SEV_tap 30 4 Haziran İzmir 1 80 @qizemli 31 25 Mayıs İstanbul 2 94 @sunpineapple 25 31 Mayıs Yurt Dışı 1 95 @Konepone 28 27 Mayıs İstanbul 1 69 @Cotto 33 7 Haziran Antalya 1 55 @Leedong 35 30 Mayıs İstanbul 2 54 Rheaa 32 5 Haziran Edirne 2 59 @feslegenhanim @Lastmoon06 33 28 Mayıs Ankara 2 56 @skt587 @beyzosh 27 20 Mayıs İstanbul 1 60 @Birtutamdiyet @Betus1905 30 28 Mayıs Bursa 1 55 @Pembegokyuzu 32 28 Mayıs İstanbul 1 57 @Irmaxxx @mayaaaa 33 25 Mayıs Ankara 3 57 @Melikeben 29 23 Mayıs İzmir 1 62 @ebemmmmnry 27 Mayıs @meinfika @khilall214 Rande 37 25 Mayıs Bursa 3 66 @mysteryhrn 28 24 Mayıs Iğdır 1 47 @Maviesil2837 30 2 Haziran İstanbul 1 46 @biyomelina @askk3 @marshmallow 30 26 Mayıs Kocaeli 2 57 @Sunrseee 29 31 Mayıs İstanbul 1 57 @Cmz 34 29 Mayıs Tekirdağ 1 @Helenk 35 1 Haziran İstanbul @MaviFlorra 30 7 Haziran Fransa 81 @Gezenlady 27 7 Haziran Osmaniye 1 65 @sss35 29 30 Mayıs İzmir 2 72 @Uykucupandaa 23 3 Haziran Konya 1 75 @Cezosshaaa 38 27 Mayıs Adana 2 57 @ikizlerkadini96 26 10 Haziran İstanbul 1 55 @ozguss 19 Mayıs @Evimmis 35 1 Haziran İstanbul 2 52 Aycoregi1 31 8 Haziran İstanbul 2 59 @kadinca1234 7 Haziran @lavantaa 32 29 Mayıs Londra 1 53 @MYE 29 1 Haziran Ankara 1 82 @Vmd_rubby 31 4 Haziran Antalya 59 @ZzHHrR 33 4 Haziran İstanbul 2 90 @Fh2512 24 1 Haziran İstanbul 1 45 @salsa84 30 Mayıs Muğla 3 98 @Merve1410 27 8 Haziran Eskişehir 68 @fatmameltem @mavi-hayal 36 10 Haziran Trabzon 2 53.5 @Tuba111 38 8 Haziran İstanbul 1 80 @Azelya21 24 8 Haziran Adana 1 82 @Rabbi Hebli Mines Salihin @Umayumayy 29 7 Haziran Antalya 1 67 @altnkz @Nazelifim 32 8 Haziran Erzincan 2 65 @zeytinduasi 28 13 Haziran İstanbul 1 61 @Dark Morningstar 32 6 Haziran Kayseri 1 54 @Louder 28 15 Haziran 1 Diyetmidedibiri 30 18 Haziran Manisa 1 57 @oblomowka1 34 15 Haziran Düzce 2 80 @nivenn @wish2401 26 9 Haziran Bursa 1 57 @Flykd 7 Haziran @Blue21 10 Haziran @Sitaremay @beyazkelebeksiyahlale 30 12 Haziran Ankara 1 53 @Nefesim157 39 16 Haziran İzmir 1 66 R Random3 36 24 Haziran Mersin 2 70 @minok @Kalpim @HEYECANLIYIM 32 30 Mayıs Ankara 2 64 @olmadibe @maviespumante 36 14 Haziran Balıkesir 60 @Bulut5870 27 2 Haziran İstanbul 1 61 @melo29 @Daydream_ @Limonmiski @lavenderbrown
Karından mı baktı canımbende de 5+4 de yolk u gördü bebeği görmedi Çarşamba gidicem bakalım…
Devlet hastanesinde gebelik için tarama testleri vs yapılıyor mu bilginiz var mı ?
Aile hekimliği hepsini yapmıyor bizim burda canım mecbur gittiğim hastanede yaptiricam bende , aç olmam gerekliymis yarın sabah gidicemYapılıyor ama aile hekimleri de yapıyor bir kısmını bildiğim kadarıyla canım
@LeedongAycoregi1 kızlar Dr salak düzgün bakmadı 5 sn tuttu tek ultrasonu kalp atışı yok renkli ultrasona gir dedi Allah büyük ya gittim kimse yoktu Dr babacan biriydi gel kızım ben bakarım dedi 6+6 günlük kalp atışında duydum çok şükür bı anlık başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama çok şükür duydum sonunda
Küçük göremem diye vajinal baktı canım doktor, kalp atışını da duydumHadi bakalım inşallah güzel sonuçlar almışsındır canım benim
Ya deme demeTam tersi de olabiliyor canmbakınız ben, 56 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim doğumdan sonra 70 lere düştüm sonra ha babam yedim yedim süt olsun diye 80 leri geçtim kızım 1 yaşında çoklu gıda alerjisi teşhisi alınca anne kız kati diyete başladık ta 57-58 lerim tekrar gördüm.
Ben 🖐 bat günü geldiğinde karın ağrısından duramadım, böyle nasıl diyim hani o ay içinde ayaklarından üşütürsün de regl dönemi sökülmeyince çok alt kaşık ağrısı olur ya ha işte öyle...böyle bir ateş basmalı bir titremesi ağrıdan bahsediyroum hatta bat gününden 2 gün önce başlayıp 4 gun sonrasına kadar devam etti. Bende usuttum herhalde deyip hep regl ağrısı sanmıştım. Battan 5 gün sonra baktım regl megl yok gebelik testi yapıp pozitif görmüştüm.Kızlar bugün regl günüm normalde. Regl ağrım var sabahtan beri çok korkuyorum. Daha önce 2 kaynım var çünkü. Böyle regl ağrısı şiddetli denilecek kadar yaşayan oldu mu? Bugün 2. Kez kan verdim akşama çıkacak sonucu. Onu görene kadar deliricem
Benim 5+6 karından goremem diye direkt vajinal baktı canım, bence görünmemesi gayet normalİnşallaaah doktor 5+4 e bebeği görmem lazımdı kesen 6ya uyumlu kalp atısı yok falan dedi günlerdir uyuyamıyorum yarın insallah guzel sonuclar alırım
İlk zamanlar oluyor canim sonra hafta büyüdükçe azalıyorKızlar bugün regl günüm normalde. Regl ağrım var sabahtan beri çok korkuyorum. Daha önce 2 kaynım var çünkü. Böyle regl ağrısı şiddetli denilecek kadar yaşayan oldu mu? Bugün 2. Kez kan verdim akşama çıkacak sonucu. Onu görene kadar deliricem
Eskiler avucunu yala derler o durumda. Ama benim olmadi kocama hep buldurdumYa deme deme
Platese de başlicam ağustosta
Valla her canımın cektigini yemicem öyleyse
Şu canım çekti bulamadık iz çıktı * gibi şeyler yaşayan var mı
Canım benim bazen bir sağdan geliyor ağrı bir soldan geliyor. Doktor tek kese görmüştü. Daha kalp atimina gitmedik yazliktayim şuan. Ne zaman dönersem o zaman gideceğimKizlar şimdi tek taraflı mi kasık ağrısı oluyor yoksa bizim ailede 1 tanecik ikiz var çok da isterim benim 2 taraflı oluyor ağrım
Tabiki de eklerim, bilgilerinizi paylaşır mısınız?Merhabalar
benide ekleyebilir misiniz rica etsem ?
2 günde bir takip devam edeceği için her seferinde özele para vermek istemiyorum. Sağlık ocağı evimin önünde rahat oluyor. Sabretmeye alışmam lazımAcile gidiverseydin ya 1-1.5 saate çıkardı
ben bunları hiç bilmiyordum ki yedim ben de böğürtlenEskiler avucunu yala derler o durumda. Ama benim olmadi kocama hep buldurdumsağ olsun internet denen icattan. Ocak ayinda kiraz ve erik aşerince çözümü öyle bulmuştuk benim bir ekstrem oydu onun dışındaki asermeler genelde evde yapılabilecek olan seylerdi hepsini de yapıp yedim doğrusu. Oturup tepsi tepsi yemedim tabikide kizimin böyle şekilli bir doğum lekesi yok, sadece sol bacağında küçük beyaz bir noktası var. Orda renk pigmenti oluşmamış
mesela şey derler birinin bahçesinden izinsiz bir şey alıp yedikten sonra elini vücudunun neresine sürersen orda leke olurmuş bebeğin. Mesela ona çok dikkat ederim. Asla izinsiz bir şeye dokunmam da yemem de...
Benim gibi ilk zamanlarda mı? Bugün regl günüm ya o yüzden tedirgin oldumBenim.kizimda ağrım çok fazlaydı hep adet olacakmisim gibi sırtım rahmim hep agriliydi üç ay boyunca
ahahahhaCanım benim bazen bir sağdan geliyor ağrı bir soldan geliyor. Doktor tek kese görmüştü. Daha kalp atimina gitmedik yazliktayim şuan. Ne zaman dönersem o zaman gideceğimbende ikiz istiyorum da keşke olsa işte... ama tek kese var belki diyorum Nasrettin hocanın kazanı misali yavrulamıştır bizim kese
Bugünü atlatırsam korkum da azalacak aslında. Hem regl günüm hem de kan sonucu bekliyorum. Çok sağolBenim 5+6 karından goremem diye direkt vajinal baktı canım, bence görünmemesi gayet normal
İlk zamanlar oluyor canim sonra hafta büyüdükçe azalıyor
kız bi de ne zaman gidicen seninki ne kadarlık bana bunların bilgisini vermen lazımahahahha
keşke valla ya ben de istiyorum benim daha kalp atışına 2 hafta var umarım. gidince bana haber ver kız
Bende acı tecrübeyle ogrendimben bunları hiç bilmiyordum ki yedim ben de böğürtlen
daha annemin de haberi filan yok o bilseydi söylerdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?