2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar almışsındır canım benim
Küçük göremem diye vajinal baktı canım doktor, kalp atışını da duydum çok şükür

Ya deme deme
Platese de başlicam ağustosta
Valla her canımın cektigini yemicem öyleyse
Şu canım çekti bulamadık iz çıktı * gibi şeyler yaşayan var mı

Ben 🖐 bat günü geldiğinde karın ağrısından duramadım, böyle nasıl diyim hani o ay içinde ayaklarından üşütürsün de regl dönemi sökülmeyince çok alt kaşık ağrısı olur ya ha işte öyle...böyle bir ateş basmalı bir titremesi ağrıdan bahsediyroum hatta bat gününden 2 gün önce başlayıp 4 gun sonrasına kadar devam etti. Bende usuttum herhalde deyip hep regl ağrısı sanmıştım. Battan 5 gün sonra baktım regl megl yok gebelik testi yapıp pozitif görmüştüm.

İnşallaaah doktor 5+4 e bebeği görmem lazımdı kesen 6ya uyumlu kalp atısı yok falan dedi günlerdir uyuyamıyorum yarın insallah guzel sonuclar alırım
Benim 5+6 karından goremem diye direkt vajinal baktı canım, bence görünmemesi gayet normal

İlk zamanlar oluyor canim sonra hafta büyüdükçe azalıyor

Kizlar şimdi tek taraflı mi kasık ağrısı oluyor yoksa bizim ailede 1 tanecik ikiz var çok da isterim benim 2 taraflı oluyor ağrım

Ya deme deme
Platese de başlicam ağustosta
Valla her canımın cektigini yemicem öyleyse
Şu canım çekti bulamadık iz çıktı * gibi şeyler yaşayan var mı
Eskiler avucunu yala derler o durumda. Ama benim olmadi kocama hep buldurdum sağ olsun internet denen icattan. Ocak ayinda kiraz ve erik aşerince çözümü öyle bulmuştuk benim bir ekstrem oydu onun dışındaki asermeler genelde evde yapılabilecek olan seylerdi hepsini de yapıp yedim doğrusu. Oturup tepsi tepsi yemedim tabikide kizimin böyle şekilli bir doğum lekesi yok, sadece sol bacağında küçük beyaz bir noktası var. Orda renk pigmenti oluşmamış
mesela şey derler birinin bahçesinden izinsiz bir şey alıp yedikten sonra elini vücudunun neresine sürersen orda leke olurmuş bebeğin. Mesela ona çok dikkat ederim. Asla izinsiz bir şeye dokunmam da yemem de...

Kizlar şimdi tek taraflı mi kasık ağrısı oluyor yoksa bizim ailede 1 tanecik ikiz var çok da isterim benim 2 taraflı oluyor ağrım
Canım benim bazen bir sağdan geliyor ağrı bir soldan geliyor. Doktor tek kese görmüştü. Daha kalp atimina gitmedik yazliktayim şuan. Ne zaman dönersem o zaman gideceğim bende ikiz istiyorum da keşke olsa işte... ama tek kese var belki diyorum Nasrettin hocanın kazanı misali yavrulamıştır bizim kese

ben bunları hiç bilmiyordum ki yedim ben de böğürtlen
daha annemin de haberi filan yok o bilseydi söylerdi bana

ahahahha
keşke valla ya ben de istiyorum benim daha kalp atışına 2 hafta var umarım. gidince bana haber ver kız

Prilam Dr kullanan arkadaşlar, ilaci nasıl kullanıyorsunuz acaba? Dün ben inanilmaz kötüydüm, maalesef boğazımda kanama da oldu. Afedersiniz çıkarırken kan geliyordu artık. Doktora sordum prilam dr akşam iki tane al dedi. Bugün aynı şeyi yaşamamak için öğle aç karnına 1 tane aldım. Şimdilik iyi gibi. Açıkçası kusmak değil ama başka sıkıntılara sebep verecek diye tedirgin oldum.

Benim 5+6 karından goremem diye direkt vajinal baktı canım, bence görünmemesi gayet normal

İlk zamanlar oluyor canim sonra hafta büyüdükçe azalıyor
Bugünü atlatırsam korkum da azalacak aslında. Hem regl günüm hem de kan sonucu bekliyorum. Çok sağol

ahahahha
keşke valla ya ben de istiyorum benim daha kalp atışına 2 hafta var umarım. gidince bana haber ver kız
kız bi de ne zaman gidicen seninki ne kadarlık bana bunların bilgisini vermen lazım
bak işte yeni uğraşacak şeyler
gerçekten de inanılmaz bir süreç ya

ben bunları hiç bilmiyordum ki yedim ben de böğürtlen
daha annemin de haberi filan yok o bilseydi söylerdi bana
Bende acı tecrübeyle ogrendim annemle geziyordum site içinde teyzenin birinin evinin önünde çilek vardı, kadın evde yok. Koparmaya niyetlendim annem elime öyle bir vurdu ki... sakın dedi. Kimsenin bahçesinden izinsiz bir şey yiyemezsin sen gebesin dedi.
Sonra aklıma geldi benim üniversitede çok yakın arkadaşımın yüzünde doğum lekesi var. Annesi gezerken yolda siyah dut ağacı görmüş birinin bahçesinin kenarında, sormadan kopartıp yemiş hava da çok sıcaktı, yedikten sonra elimi alıp yüzümü sildim , kızının sol gözünün içinden tut burun üstünden sol kulağa kadar siyah doğum lekesi var. Ben ilk kez göz içinde doğum lekesi gördüm onda. Resmen beyaz bölgenin bir kısmı siyah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…