2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim o kadar mutlu oluyorum ki güzel şeyleri duyunca İnan hepsini kendim yaşamışım gibi seviniyorum üzülmek istemiyorum çünkü artık. Her mutlu haber bana umut veriyor.

Biliyorsunuz dış gebelik geçirdim. Genetik olduğunu düşünmüyorum çünkü 7 sülalemde yok desem yalan olmaz
Ya sana bişi diyim mi dış gebelik bambaşka bir şey. Enfeksiyon olur herhangi bir şey olabilir. Ki zaten süreci tüplerde tamamlayıp oralarda tutunuyor. Bence de genetik yatkinliktan çok uzak

Hayır düşük değil Ben 18 ile öğrendim bir hafta sonra 2500 e çıktı. Kontrol ettir ara ara düzenli artış olmalı

Kalp atışı usg de net duyulduktan sonra imza karşılığı az çalışabilir

7.5 saat mi çalışmamız lazım gebelik süresince ? biz cumartesi günü de tam çalışıyoruz normalde sabah 9 akşam 5 zorunlu nöbetlerle 36 saat

Evet canm Dr hemen kalp atışı yok olsaydı şimdiye olurdu diyince dünyam başıma yıkıldı ama bebeğimin kalp atım sesini duyunca hepsini unuttum ama hala korkum var ya kalbi durursa diye galiba bı uzmandan destek alcam doğuma kadar şimdi asıl stresim başladı kafamı oyalayacak birşeyler yapmam lazim

Kalp atışı usg de net duyulduktan sonra imza karşılığı az çalışabilir
Ben imza bile atmadım sadece söyledim bana tamam dediler hiç kimsede sıkıntı çıkartmadı. Nöbete kendileri bırakmadı çünkü sorumluluk almak istemiyorlarlardı. Çalıştırmaları yasak aksini yapsalardı ben de şikayet etsem denetleme vs. Birsürü prosedürden geçmek zorunda kalacaklardı ve şikayet edilirlerse de cezası vardı. O yüzden herkes uyuyor prosedürlere büyük işyerlerinde de özel sektörlerde de genelde uyuyorlar kurallara ama küçük işletmeler bunu pek umırsamıuor sanırım. İnsanların da ihtiyacı olduğundan dolayı sesleri çıkmıyor ne yazıkki canım. Rabbim çalışanların yardımcısı olsun sorunsuz sıkıntısız atlatırlar inşalah

Bilmiyorum ben devletteyim. Sadece covid sürecinde kalp atışını duyunca direk ücretli izne çıkarmışlardı gebeleri. Ama normal süreçte çalışmaya devam ediliyor. Ki bizde bile var yani çalışan sadece covid yoğun bakımda çalıştırmiyorlar. Onun dışında sen istediğin kadar çalışabilirsin

Onu hepimiz yaşıyoruz özellikle bizler geçmiiinde düşük yaşayanlar sürekli ama bunun ne bana ne de bebeğime faydası var. Sağlıklıysa zaten bana tutunacaktır. Sadece sağlıklı olması için dua ediyorum.

7.5 saat mi çalışmamız lazım gebelik süresince ? biz cumartesi günü de tam çalışıyoruz normalde sabah 9 akşam 5 zorunlu nöbetlerle 36 saat
Birde çalışma saatini hesapla canım haftada 45 saatten fazla çalıştırılman yasak. Bununda çiğneyemezler keza cezası var o yüzden şikayet haliinde böyle bişi yapamazlar canım senin haftalık mesain 45 saati geçmeyecek

Yaşım 22 eskişehir sat 6 haziran kilom 56 ilk çocuk Rheaa

Yaş 27, sat 19 Mayıs, Konya, ilk çocuk, kilo 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…