- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Korkma canım ben 16.kilo aldım oğlumda 56 ile hamile kaldım 72 de doğuma girdim. Emzirirken 54lere kadar düştümSonrasında iştahın mi kesiliyor acaba onu anlamadım. Ben çok korkuyorum çok kilo almaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım ben 16.kilo aldım oğlumda 56 ile hamile kaldım 72 de doğuma girdim. Emzirirken 54lere kadar düştümSonrasında iştahın mi kesiliyor acaba onu anlamadım. Ben çok korkuyorum çok kilo almaktan
Biliyorsunuz dış gebelik geçirdim. Genetik olduğunu düşünmüyorum çünkü 7 sülalemde yok desem yalan olmazKızlar merak ettigim bir şey var, affınıza sığınarak herhangi bir bilgim olmadığı için soruyorum.
Düşük, boş gebelik, diş gebelik gibi durumlar genetik mi? Yani bu kotu tecrübeyi yaşayanların ailelerinde 1.-2.-3. kuşakta da benzer olumsuzluklar yaşayanlar var mı?
Kaç haftalıksın canım sonra gözükür belki ben tam 5+0 da gitmiştim kalp atışı gözükmedi 5+4 te de gittim gözükmedi en son 6+5 te gitmiştim perşembe o zaman gözüktü hemde üstten gözüktü. Stres yapmaKızlar ben bugün kontrole geldim Dr kese var ama kalp atışı yok dedi
Evet bebeğimÖzelde misin tatlım
Ssğol canım benim hepimize inşallahAh kuzum ah, Rabbim sana ve bebeğine sabır ve şifa versin
Değerin artması önemli tatlımKızlar bişey sorucam ben dün hamile olduğumu öğrendim. Resimdeki kadar net bişekilde adetim 3 gün gecikmişti akşamına da kan vermeye gittim sonuç 209.57 çıktı ya az mı değil mi bilemiyorum yarın tekrar kan vericem ama içim içimi yiyor Eki Görüntüle 3099308
Bende o yüzden hep çalışmak istedim eşim bu sefer önüme geçti ilk bi kaç ay bocaladım biraz ama sonra başka şeylerle uğraştım dışarıdan iş yaptım haftanın bir günü çıkıyordum sonra zaman ayırmadığım arkadaşlarıma zaman ayırdım hep. Kızım var 11 yaşında doğduğundan beridir çalışıyorum onunla ilk defa bu kadar güzel vakit geçiriyorum bi şekilde alıştım şimdi. Hala çalışmak istiyorum ama şuan İnan o kadar rahatım ki hiç strese girmek istemiyorum canım hastane ortamını sende çok iyi bilirsin çok fazla stresli yoğun sürekli ayakta koşturarak çalışıyoruz. Allah sabır versin arkadaşım lütfen arkadaşlarından rica et sana sık sık yardımcı olsunlar.Ya kıyamam kuzum. Bilmiyorum ben yoğun bakım hemsiresiyim umarım güzel geçer valla ben şu yaşıma kadar hiç evde durmadım bak nöbetten çıktım uyku problemim var zaten uyuyamıyorum. Ben evde de duramıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor gibi hissettiriyor hep. Hastane işi daha cazip geliyor bana acikcasi
Ben bugun 5+6 doktorda bekliyoruz inşallah hayırlı sonuçlar alırımKaç haftalıksın canım sonra gözükür belki ben tam 5+0 da gitmiştim kalp atışı gözükmedi 5+4 te de gittim gözükmedi en son 6+5 te gitmiştim perşembe o zaman gözüktü hemde üstten gözüktü. Stres yapma
Üff harbi çok iyiymişKorkma canım ben 16.kilo aldım oğlumda 56 ile hamile kaldım 72 de doğuma girdim. Emzirirken 54lere kadar düştüm
Üff harbi çok iyiymişKorkma canım ben 16.kilo aldım oğlumda 56 ile hamile kaldım 72 de doğuma girdim. Emzirirken 54lere kadar düştüm
Bebeğim değerin düzenli bir şekilde 2 güne 1 artmış olması onemliKızlar bişey sorucam ben dün hamile olduğumu öğrendim. Resimdeki kadar net bişekilde adetim 3 gün gecikmişti akşamına da kan vermeye gittim sonuç 209.57 çıktı ya az mı değil mi bilemiyorum yarın tekrar kan vericem ama içim içimi yiyor Eki Görüntüle 3099308
Evet biliyorum ama battanDeğerin artması önemli tatlım
evet onu biliyorum ama ilke göre ne bilyim 3 gün adet gecikmesine göre az değil demi onu mersk ediyorum çünkü hamile kaldığım zamanı nerdeyse biliyorum gibi üzerinden 15 gün geçti tamÜff harbi çok iyiymiş
Emzirmek önemli
Bebeğim değerin düzenli bir şekilde 2 güne 1 artmış olması onemli
Değer süper canımEvet biliyorum ama battan
evet onu biliyorum ama ilke göre ne bilyim 3 gün adet gecikmesine göre az değil demi onu mersk ediyorum çünkü hamile kaldığım zamanı nerdeyse biliyorum gibi üzerinden 15 gün geçti tam
Darısı başına canımÜff harbi çok iyiymiş
Emzirmek önemli
Kesinlikle netleştikten sonra yönetime söyle prosedürlere uymak zorundalar sabah 9 da gidip akşam 16:30 da paydos etmen lazım ve seni nöbete bırakamazlar. Bunların cezası var malimüşavitleri vardır ben bu konuda asla ödün vermedim vermemde benimkisi tamamen kişinin egosuydu şahsi meselesiydi sürekli benimle uğraşmasıydı iş konusunda gayet rahattım arkadaşlarım destek oluyordu bana. Ama dediğim gibi stresim çok fazlaydı.Bende sağlıkçı yım ve yasak olmasına rağmen 36 saat çalıştırılıyorum tek başıma laboratuvar bölümünde hiç dinlenme ara yok eşşek gibi çalıştırıyorlar bende ihtiyactan dolayı sesimi çıkaramıyorum dün o kadar yoğundu ki yorgunluktan karnıma ağrılar girdi sonrasında yine yeniden kahverengi lekelenme yaşadım ve moralim o kadar bozulduki bırakıp gitsen ekmek derdi çalışsan bu haldesin hem yorgunluk hem sitres ne mental sağlık kaldı nede fiziksel bakalım Allahım ne yok gösterecek durumum kesinleşseydi yönetime haber verip bu şartların düzeltilmesini talep edicektim her ne kadar zorda olsa düşük tehlikem olmasına rağmen dediğim gibi yaşayıp görcem ama yıprandım bu ara bunu biliyorum
Yok iştahım kesilmedi devam ettim ama çok koşturdum gecem gündüzüm yoktu resmen spor oldu bana ben doğduğu zaman tek kaldım babam hastaydı kanser tedavisi görüyordu kardeşlerim çalışıyordu annem babama bakıyordu mecbur kaynatanlar uzaktaydı ben zaten rahat edemezdim yanında kendim istemedim. Hep kendim ilgleninvw hem onun stresi hem babamın stresi hemde uykusuzluk iştahımı kesmedi ama sağlıklı ve düzenli de beslenmedim. Kızımda gece hep ağlıyordu gazdan. 2 ayda 30 kg ı geri verdim ben. Daha da fazlasını verdim hatta. Üstüne protein tozu kullandım yemek sonrası kilo almak için.Sonrasında iştahın mi kesiliyor acaba onu anlamadım. Ben çok korkuyorum çok kilo almaktan
Benim 18 i olmam gerekiyordu yani dün 200 çıktı başkalarının nasıl olduğu önemli değil öyle düşün 14 ünde 27 çıkmıştı ve ona göre güzel bir artış sergiledi. Normal Aralık'ta olması önemli olan Dr una güvenmeni tavsiye ederimEvet biliyorum ama battan
evet onu biliyorum ama ilke göre ne bilyim 3 gün adet gecikmesine göre az değil demi onu mersk ediyorum çünkü hamile kaldığım zamanı nerdeyse biliyorum gibi üzerinden 15 gün geçti tam
Doktora daha randevu alamadım bileBenim 18 i olmam gerekiyordu yani dün 200 çıktı başkalarının nasıl olduğu önemli değil öyle düşün 14 ünde 27 çıkmıştı ve ona göre güzel bir artış sergiledi. Normal Aralık'ta olması önemli olan Dr una güvenmeni tavsiye ederim
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar almışsındır canım benimBen bugun 5+6 doktorda bekliyoruz inşallah hayırlı sonuçlar alırım