2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım içini rahatlatır mi bilmem ama eski bir arkadaşımın 2 hamileliğinde de rahim ağzına dikiş atıldı. 2 tane tam zamanında doğan bebeği var . Üzülme haftaya kontrole git, ona göre şekil alırsınız doktorunla
Teşekkür ederim, rahim ağzına dikiş atmanında riski var diye okumuştum, iinşallah bizlerde sıkıntısız sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 🤲🏻

Kızlar dermatologa gittim bugun kurdesen (ürtiker )dedi.gecen Cuma enfeksiyon hastalıklarına gittiğimde crp 16ydi şimdi bugun kurdeşen sonrası 60 a yükselmiş ayrıca alerji degerim LGE de 200 yüksek cıkmıs , romatiod faktör testinede dermatolog oda normal .idrar tahlilim gecen cuma temizdi ama dermatolog idrar kültürüde bakalım dedi idrar kültürüde istedi. Kas agrılarım sabahı kusmamda oldu arada üşüyormda cok sukur ateş yok , bide bogazımda gıcık var okadar . Kadın doğum doktoruma yazdım degeri görünce oda dermatog doktorun en iyi tedaviyi verecektir , pazartesi PCT testi normal cıkmıstı cok korkuyorum . Dermatologuda aradım oda endişe etme bebeğin etkileneceği kötü bir durum yok suan antibiyotik kullanmanı gerektirecek bir durumda yok dedi yarın bi idrar kültürün cıksın bi bakalım dedi . Bahsetmiştim öncesinde büyükabdesti yaparken acı hissedıyordum batma cam kesiği gibi sonra kabızlıgım başladı 3 gündür 1 defa cıktım tuvalete kafamda bir sürü soru enfeksiyonun kurdesini tetiklemiş gibi duruyor ama ne enfeksiyonu bilmiyorum korkuyorum bebegime zarar vermesinden 😢😢😢😢olmadı yarın dahiliyeyede görünecegigeçmiş
Çok geçmiş olsun canım bebeğin etkileneceği bşr durum olmaz merak etme ben düşük riskinin olduğu zaman da hastalandım 40 derece ateşle geçirdim 3 gün hastanede. Korktum çok bebeğe kesin bişi olacak diye çok şükür olmadı. Sendee sağlıkla atlatacaksın inşallah canım 🙏🌸

Bende hastanelik olmuştum kabızlıktan ama 4 ayına daha girmemiştim oldu baya. 7 gün çıkamamıştım lavman yapmışlardı o bel fayda etmedi çatlaklar oluştu makatta daha sonra ondan sonra eskidi gibi olması 2/3 günde bir çıktım ama o kdar çok ıkınmadım. Doğsaydı o zaman o ıkınmama düşerdi bile çocuk çok fenaydım çünkü. Allah korudu. Bakalım belkş de yapımız böyledir canım benim
Yapı gereğide olabilir canım bilebiliyoruz bu benim 4. Gebeliğim ilk ikisi birinci düşük ikici ölü doğum oldu. Üçüncüsü kızımı sağlıkla sıkıntısız dünya ya geldi, sadece bu gebeliğimde karşılaştım böyle😔😔 Rabbim ol derse olur şüphesiz dua ediyorum sürekli inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza 🤲🏻

Yok canım yapmadım rutin işler. Elime bez bile almıyorum. Evde tadilat varken bile kız kardeşime gittim geldğimde kadın çağırdım hemen o yaptı herşeyi. İnan yaptığım yemek bi çorba pilav veya makarna yanına etttir köftedir tavuktur kolay yapılacak şeyler yapıyroım çok ayakta durmamak için keza durmuyorum da bu pazar alışveriş yaptık ayakta kaldım biraz o da toplasan 2 saattir onunla alakası olacağını da sanmıyorum canım.çünkü kendimi yoracak hiç
Bişi yapmıyorum araba bile kullanmıyorum eşim istemiyor. Bakalım ne olacak canım.
Canım yapısaldır o zaman senin bence ya zaten iş yapmanın da çok etkisi olmaz he şu saatten sonra yapma tabi belki otur kalk eğil o açılmayı tetikler ama buna sebep olan en başta belki senin rahim yapın belki bebeğin pozisyonu tamamen. Ben çok tezcanlıyım damacana kaldırmasından mutfak tezgahlarına çıkmaya kadar her türlü akrobasiyi yapmışımdır bugüne kadar sonra pişman oluyorum ama huy işte 🙄 Allah korusun olsa bana da olurdu bugüne kadar bişeyler. İçini ferah tut sakin sakin yat dinlen haftaya sıkıntı kalmayacak inşallah 🙏

Canım yapısaldır o zaman senin bence ya zaten iş yapmanın da çok etkisi olmaz he şu saatten sonra yapma tabi belki otur kalk eğil o açılmayı tetikler ama buna sebep olan en başta belki senin rahim yapın belki bebeğin pozisyonu tamamen. Ben çok tezcanlıyım damacana kaldırmasından mutfak tezgahlarına çıkmaya kadar her türlü akrobasiyi yapmışımdır bugüne kadar sonra pişman oluyorum ama huy işte 🙄 Allah korusun olsa bana da olurdu bugüne kadar bişeyler. İçini ferah tut sakin sakin yat dinlen haftaya sıkıntı kalmayacak inşallah 🙏
🙋 Burda biri daha var... Cikmadigim yer kalmiyor, kosuyorum da... Allah korusun hala gebe oldugumu unuttugum oluyor bu tez canlilik yuzunden :KK43:

🙋 Burda biri daha var... Cikmadigim yer kalmiyor, kosuyorum da... Allah korusun hala gebe oldugumu unuttugum oluyor bu tez canlilik yuzunden :KK43:
Valla ben de öyleyim temizliğe başlayınca hele kendimi kaybediyorum 🙄 birine söyleyene kadar kendim yapmak daha kolayıma geliyor. Geçen su söyledik 2 damacana biri sebilde biri mutfakta duruyor eşim balkona çıkarmamış ben de aldım balkona çıkardım sonra kavga kıyamet 😂 neden bana söylemiyosun da bilmem ne e yeri belli çıkarsaydın 🙄

Valla ben de öyleyim temizliğe başlayınca hele kendimi kaybediyorum 🙄 birine söyleyene kadar kendim yapmak daha kolayıma geliyor. Geçen su söyledik 2 damacana biri sebilde biri mutfakta duruyor eşim balkona çıkarmamış ben de aldım balkona çıkardım sonra kavga kıyamet 😂 neden bana söylemiyosun da bilmem ne e yeri belli çıkarsaydın 🙄
Ben de oyleyim. Taşinma sirasinda kimseden yardim istemedim.Koca evi tek basima topaldim. Ustelik gelene kirli falan olmasin diye evi de temizledim mutfak dolaplarini ciktim sildim ev de buyuktu. Ama her bunye de ayni olmuyor benim yapip hassas sonra zaten benden cikti hastanelik oldum😁

Teşekkür ederim canım 🥰🥰

Giderken tatlı yemiştim hareket etsin diye, doktor şu an etmese bizim için daha iyi dedi😅 gidecek arkadaşların aklında olsun. 20 dk sürdü ve bir sürü fotoğraf verdi 😄
Çok sağol canım aklımızda olsun 10 gün sonra gidicem ben de tatlı felan yemeyim o zaman 😍

Ben de oyleyim. Taşinma sirasinda kimseden yardim istemedim.Koca evi tek basima topaldim. Ustelik gelene kirli falan olmasin diye evi de temizledim mutfak dolaplarini ciktim sildim ev de buyuktu. Ama her bunye de ayni olmuyor benim yapip hassas sonra zaten benden cikti hastanelik oldum😁
Kız benim de belim sakat işte haftasonu mutfak dolaplarını sildim nerdeyse belim tutulacaktı ama akıllanıyor muyum asla 😂 aklıma koyduğumu illa yapıcam, eve temizlikçi bile çağıramıyorum eşim çağır diyo yok ev çok pis şimdi çağıramam önce bi toparlamam lazım diyorum sen kafayı yemişsin diyo 🤣

Kızlar şimdi çıktım doktordan Altan baktı rahimde içerden hafif açıklık var dedi bebeğin başıda Rahime baskı yapıyor evet aşağıda bebek dedi. Ama rahim yapında böyle olabilir bazen doğuma kdar böyle gidenler var haftaya gel mutlaka kontrol edelim dedi. Magnezyum ve kalsiyum verdi. O açıklığı kontrol edeceğiz dedi o yüzden haftaya çağırdı. Dinleneceksin çalışmayacaksın dedi.. Rahim filmini de yolluyorum şimdi. Bilmiyorum böyle bişey yaşayan oldu mu. Stres yaptım ister istemez. Doktorum stres yapma dedi. Ama erken doğum riski bunlar. Daha da çok erken Yeni girdim 6.ayıma.. sürekli aşağıda bebek. İnşallah yapısıyla alakalıdır. Ne diyim bekleyeceğiz işte 1 hafta.
Dikkat et canım bol bol istirahat etmeye çalış. Geçmiş olsun canım 🌸

Ben perinatoloğun yanından çıkınca aradım doktorumu, tahlillerime de e nabızdan baktı. 4 hafta sonrası için sözleştik ve bu kadar. Telefonla halledebiliyorsanız bazen daha iyi oluyor.

Geçmiş olsun, rahim uzunluğunuz iyiymiş aslında. Bir sorun olmayacak inşallah 🌷
Tahlilleri öle yapıyoruz bizde canım 1 ay sonra tekrar
aynen beni de doktorum detaylıdan 3 hafta sonrasına çağırdı
marshmallow marshmallow size detaylı sonrası rapor verdiler mi, eğer doktorunuz illa hemen görmek istiyorsa belki raporun görüntüsünü atarsınız. hastaneden hastaneye değişiyor bu bekleme süreleri, bazı yerlerde gercekten cok yogunluk oluyor ve ameliyat durumlarında haber vermiyorlar. herşey yolundaysa üzmeyin kendinizi boş yere, daha sonra gidersiniz yine uygun zamanda
Şükürler olsun herşey yolunda canım yüzünü göstermedi bakmadık yüzüne o yuzden başka bir tarihe randevu verdi🙏artık 4 hafta sonrada normal muane

Nipt testi sonucunuz g3ldimi benimde 72 de 1 çıktı. Diper değerlerde yüksek. Nipt testini nerede yaptırdınız acaba
Merhabalar evet temiz çıktı hamd olsun cok sukur genlab diye firmaya yaptirdim cinsiyet de belli oluyor siz yaptırdınız mi İNSAALLAH temiz cikar

Aa öyle mi, nasıldı acaba memnun kaldiniz mı
Daha önce böyle bir dr a gitmediğimden kimseyle karşılaştıramıyorum tabi, ben Lale hanımın tatlılığına alışık olduğumdan biraz garip gelmiş olabilir zaten çok heyecanlı oluyor insan☺️ Başlarda anlattı biraz sonra kendi kendine incelemeye ölçmeye devam etti dikkati dağılmasın diye hiçbir şey konuşmadık sonra sorunuz var mı diye sordu, sonrada virüs tekrar yayılıyor lütfen çok dikkat et dedi ve çıktık😃 Sizinde çok güzel geçsin inşallah hayırlı haberlerle gelin🌸

Canim uzulmeyin, Ben de saglik sektorunde calisiyorum. Bazen cidden aksilik ust uste geliyor. Ciddi bi sey olmasa bekletmezler. Aslinda detaylida doktor bakti, tekrar cagirmasina gerek var miydi sizi bilemedim.... Benim doktorum, her sey yolunda ise 3 hafta sonra bana gel dedi...
Bu canım perinatoloji ve normal kontrolu bir tarihte tuttuk o yüzden hepsi üst üstte geldi

Kız benim de belim sakat işte haftasonu mutfak dolaplarını sildim nerdeyse belim tutulacaktı ama akıllanıyor muyum asla 😂 aklıma koyduğumu illa yapıcam, eve temizlikçi bile çağıramıyorum eşim çağır diyo yok ev çok pis şimdi çağıramam önce bi toparlamam lazım diyorum sen kafayı yemişsin diyo 🤣
Ahaha vallahi ayni benim kafa😂😂

Kız güldürdün beni 😂😂 bende baby nest alayım diyorum bimden faydalanıyım diyorum tabi kalırsa o kaostan 😂 nası bitiriyorlar kapıda mı bekliyorlar anlamış değilim 😄😄
Tabi canim kuyruk oluyor😀 Kapi acilinca aniden daliyorlar iceri kapiş kapiş gidiyor. Ben bir defasinda baktim erkekler falan da hep kuyruktalardi😂

X