2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    269
Merhaba,vaskulit hastalığınız geçti mi tedavisi var mı , lütfen yardımcı olur musunuz ,sanırım bendede varmış çok korkuyorum

Merhaba kızlar nasılsınız, bebişler nasıl? Ben kızıma ilk adım ayakkabısı almak istiyorum ama internet üzerinden alacağım. Ayak numarasını öğrenmenin bir yolu var mı sizler nasıl karar verdiniz?

Merhaba biz iyiyiz biraz hastalık atlattık ama geçti şükür ilk adım ayakkabısı öneremiyorum ama ayak numarasını beden tablosu falan oluyor ya satıcıların onlardan öğrenmek mümkün olabilir

Kızlar bizim başımızdan hastalık eksik olmuyor napacağımı şaşırdım. Geçen ay iki gün hastanede yattık ondan önceki ay gene hasta olmuştu. Şimdi yine hastalandı. Hiç durmuyor çığlık çığlığa ağlıyor vallaha kafayı yiyeceğim artık.

Çok geçmiş olsun bu ay ortalıkta fena bir salgın var bize de eşim getirmişti hastalığı. İnşallah tez vakitte şifa bulsun miniğin de daha fazla çekmeyin şu illeti

Çok geçmiş olsun bu ay ortalıkta fena bir salgın var bize de eşim getirmişti hastalığı. İnşallah tez vakitte şifa bulsun miniğin de daha fazla çekmeyin şu illeti
Çok teşekkür ederim amin inşallah. Doktoruna soracağım verebileceğim bitkisel bi şurup damla vs var mı diye. Yoksa her ay hastalık yakamızı bırakmıyor hafifte atlatamıyoruz.

Çinko önerebilir belki hem hastalık döneminde hem normal dönemde kullanın diye.
Bugün gittik hiçbir şey vermedi. Yaşından önce veremem falan dedi ki yaşına şunun şurasında 20 gün kaldı yani.

Hasta olanlara geçmiş olsun, ikinci bebeği bekleyenlerin gözleri aydın benim oglumda hastaydı toparlaniyor ama bu ara gece uykuları sıkıntılı. Diş çıkaracak sanırım gündüzleri de biraz huysuz.
Mama ile besleniyor oğlum. Mama ile devam edenler geceleri kaç saatte besliyor. 180 ya da 210 ml hazırlıyorum. 3 4 saate kendi kalkıyor. Bazen 5 saate çıkıyor. Arada uyanınca ben de şu verip sallıyorum tekrar dalıyor. Sizde durumlar nedir

Ben 150 CC hazırlıyorum. Sabaha kadar ara ara veriyorum. Bazen 2 bazen 3 biberon yiyor bu şekilde.

Bir de doğum günleri zamanları miniklerin. Nasıl kutluyorsunuz
Az kaldı 20 gün. Ben bir parti evinden süsler alacağım. Balon, balon zinciri vs evi kendim süsleyeceğim. Pasta zaten Allahın emri ama onu pastaneden yaptıracağım. Yanınada bi kaç çeşit ikram hazırlarım.

Bir de doğum günleri zamanları miniklerin. Nasıl kutluyorsunuz
Bizim doğum günü 13 kasımda ben de aile arasında az süslemeli bir doğum günü planlıyorum. Yalnız pasta kısmında biraz kararsızım şimdiye kadar ekstra şekerli bir şey yedirmedim pastayı da yediremem ona özel ufak bi pasta yapmam gerekecek sanırım bize de normal yaş pasta alırım

Bu doğum günü meselesi benim kafamı çok karıştırıyor benim ailem hep şehir dışında ama hepsi de doğum günü yaparsan geliriz diyorlar o kadar kişi çağır hazırlan beni çok düşündürüyor düğün mü yapıcaz sanki ne gerek var
Aslında burada birkaç aile arkadaşlarımızı çağırıp küçük bir kutlama yapacaktım ama şimdi öyle yapıp aileyi çağırmazsam küserler bu yüzden hiç birşey yapamıycam
Ailecek yemeğe gideriz bebek anlamıyor ki zaten

Kızlar bizim bu dişler gelmek bilmedi. Ama beyazlığı daha da arttı artık. Ne zaman yarar bunlar damağı ya?

Eklentiler

• IMG_0977.jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…