Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gittim dediğiniz gibi parol serum yaptılar sanki biraz vücut ağrılarımı geçirdi bayramın ilk günü yatak döşek yattım resmen hamilelikte hastalık çok fenaa ya
Gittim dediğiniz gibi parol serum yaptılar sanki biraz vücut ağrılarımı geçirdi bayramın ilk günü yatak döşek yattım resmen hamilelikte hastalık çok fenaa ya
Çocuk yardımı kesinleşmiş tek çocuk için bir kerelik 5 bin 2.ye 5 yaşına kadar 1500 3. Ve sonrası için aylık 5 binmiş. Keşke izin durumları da değişse. Ücretsiz izin süresi artsa özel sektörde şükür edeceğim
Çocuk yardımı kesinleşmiş tek çocuk için bir kerelik 5 bin 2.ye 5 yaşına kadar 1500 3. Ve sonrası için aylık 5 binmiş. Keşke izin durumları da değişse. Ücretsiz izin süresi artsa özel sektörde şükür edeceğim
Teşekkür ederim kafamı kaldıramıyorum zaten dinleniyorum bol bol dikkat edin kızlar bu dönemlerde bağışıklık düşük olduğu için gribi dahi çok ağır atlatıyor insan ilacda kullanamayinca çok zorluyor
Kızlar mide yanması başlayann varmı 3 gündür fena yyanıyor hemilelikten yeme içmemi çözemedim ne önerirdiniz süt içiyorum. Anlık ferahlatıyor sonra yeniden başlıyor bide toto kemigi agrıyan varmı fena sızlıyor
Kızlarr biz 14 haftalık olduk ama benim beslenmem çok kötü hiç iştahım yok canım bi şey yemek istemiyor çoğu zaman kahvaltım bile öğleden sonraya kalıyor bulantı kusma yok ama çok iştahsızım. Beslenmeniz nasıl? Neler öneririsiniz?
Kızlar mide yanması başlayann varmı 3 gündür fena yyanıyor hemilelikten yeme içmemi çözemedim ne önerirdiniz süt içiyorum. Anlık ferahlatıyor sonra yeniden başlıyor bide toto kemigi agrıyan varmı fena sızlıyor