- 1 Nisan 2022
- 13.350
- 15.971
- 248
Çok zor korku hep oluyor malesefkiGecmıs olsunevt o korku cıkmaz bılırım bende gecen sene tam bu zamanlar düşük yaptım 9 haftalıktı zor gercekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor korku hep oluyor malesefkiGecmıs olsunevt o korku cıkmaz bılırım bende gecen sene tam bu zamanlar düşük yaptım 9 haftalıktı zor gercekten
Yaa bayıldım Allah giydirmeyi de nasip etsin canim prensese çok yakışacakKızlar minik kızıma yelek ördüm nasıl olmuş![]()
Sağol canım inşallah nasip olurYaa bayıldım Allah giydirmeyi de nasip etsin canim prensese çok yakışacak![]()
Çok mantıklı gerçekten. Geçen yıl Nisan'da doğum yapmıştım ikili de sorun çıkmadı herşey güzeldi bu seferde öyle olur zannettim inşallah temiz gelir de rahatlarız bizdeSırf bu sebepten doktorum hiç 2’li bile yaptırmadı bana, yaş 30 üstü olduğunda tamamen matematiksel oran yüksek çıkıyo dedi. Kendini strese sokmana değmez 2’li 3’lü 4’lü uğraşmana dahi gerek yok direkt fetal dna’yı yap geç kafan rahat olsun demişti. Öyle de yaptık. Sonucumuz temiz geldi çok şüküriçiniz rahat olsun stres yapmayın siz de, yapın testi geçin. Cinsiyeti de kesin öğreniyosunuz işin romantik kısmı da o oluyo zaten
![]()
Sırf bu sebepten doktorum hiç 2’li bile yaptırmadı bana, yaş 30 üstü olduğunda tamamen matematiksel oran yüksek çıkıyo dedi. Kendini strese sokmana değmez 2’li 3’lü 4’lü uğraşmana dahi gerek yok direkt fetal dna’yı yap geç kafan rahat olsun demişti. Öyle de yaptık. Sonucumuz temiz geldi çok şüküriçiniz rahat olsun stres yapmayın siz de, yapın testi geçin. Cinsiyeti de kesin öğreniyosunuz işin romantik kısmı da o oluyo zaten
![]()
Canım Normal değil ancak tehlikeli de olmayabilir. Ne yedin onu düşün? Nohut soda f, fazla kaçamak vs bol et?? Yediklerinden kasılıyor olabilir onu sancı sanabilirsin.. bol suç iç dinlen bekle uzun süre yemek yeme bence geçmezse tabiki doktora gidersinAnneler 2. Gebelik ve üstü olanlar 17. Haftamdayım ve öğleden beri kasılmam var rahmim kasılıyor sancı hafif ilk gebelikten bunun kasılma olduğunu biliyorum bu haftalarda normal mi ?
Fiyatlar şehirden şehire bile değişiyor. Ben Türkiye’de Genoks firmasında 15bine yaptırdım. 10.haftadan sonra hemen verebilirsiniz dediler, 10+4 te vermiştim. Fakat bazılarında fetal dna oranı daha geç kana karışabiliyormuş sanırım. 11-12. Hafta daha güvenli olabilir.Merhaba.
Fetal dna için ne kadar ücret ödediniz acaba?
Bir de 12.haftada mı yapılıyordu? Hangi haftanızda yaptırdınız?
Nasip olursa 2.gebeliğimde ben de yaptıracağım. Fikir almak istiyorum![]()
Sana da iyi bayramlar canım.Kizlarrr şimdiden iyi bayramlar herkese![]()
Daha güzel geçsin bayramin.Sana da iyi bayramlar canım.Ben hiç enerjik değilim bugünlerde ama sana bol enerjili musmutlu bir bayram diliyorum
![]()
Bende çin takvimi ve yüzük testi yapmıştım doğru çıktı ilk çocuğum erkek onda da doğru çıkmıştı. Ama happy momda falanda okuduklarımdan sonra şuan en güçlü teoriler arasında sağ sola yerleşmeye göre cinsiyet var bence. Benim oğlum sağdaydı bu kız olacak ve soldaKızlarr cinsiyet hurafelerini deneyen olduğunu![]()
Benim ilkinde de şimdi de erken başladı kasılmalarım yorgunluk susuzluk gibi şeyler diyorlar da tamamen rahimle alakalı. Dinlenmek gerekiyor bol bol.Anneler 2. Gebelik ve üstü olanlar 17. Haftamdayım ve öğleden beri kasılmam var rahmim kasılıyor sancı hafif ilk gebelikten bunun kasılma olduğunu biliyorum bu haftalarda normal mi ?
Merhaba,Merhaba.
Fetal dna için ne kadar ücret ödediniz acaba?
Bir de 12.haftada mı yapılıyordu? Hangi haftanızda yaptırdınız?
Nasip olursa 2.gebeliğimde ben de yaptıracağım. Fikir almak istiyorum![]()
Oğlum olacak inşallah, soldaBende çin takvimi ve yüzük testi yapmıştım doğru çıktı ilk çocuğum erkek onda da doğru çıkmıştı. Ama happy momda falanda okuduklarımdan sonra şuan en güçlü teoriler arasında sağ sola yerleşmeye göre cinsiyet var bence. Benim oğlum sağdaydı bu kız olacak ve solda
Bende öyle hasta olmuştum ,yataktan kalkamıyordum ve feci hapşırıyordum. Hastaneye gittim parol serumu yapıp gönderdiler.Kızlar hayırlı bayramlar. Bişey sorcam çok hastayım bogazlarim şiş yanıyor burnum tıkalı bacaklarım vücudumn heryeri ağrıyor bu hastalığın bebeğe zararı olur mu acile gitmelimiyim