Ben ssvd bekledim ilk yavrum 41+0 da suyumun direk bosalmasiyla doğumum başladı 15 saate yakın nst de 160 170leri vuran düzenli sancilarla bekledim çok inat ettim normal olsun diye ama hiç acilmam olmadı Dr un mudahelesi ile 2 3 cm e kadar açıldı ardından sezeryana döndü. 2. De dedim hadi ssvd deneyim.. doktorum istiyorsan deneyelim dedi biz yine güzel güzel doğum zamanını beklerken 39+5 a geldi ve artık mahvolmuştum aşırı ağır gelmişti 3 yaşında oğlum hep kucağımda alttan baskı var vajinama ağırlığı beni yormustu. ve Dr uma sordum ben bu işi becerebilir miyim diye

o an Dr senin motivasyonunu kırmak istemedigim için belki olur dusuncesiyle sesimi çıkarmadım ama bebeğin kafası büyük ve kilosu fazla dogmadigi hergunde artmaya devam edecek henuz sancı belirtinde yok ben sana suni sancı veremem riske atamam vs dedi ben direk dedim yarın yatisimi ver al o zaman bebeği

artık gerçekten gücüm kalmamisti çünkü.. ve gerçekten oğlumun kafası çok büyüktü ve kilosuda 3800du boyu aşırı fazla olmadığı icinde tostoparlak birseydi

ssvd yi bende çok istemiştim ama nasip olmadı Allah'ım isteyenlere sağlıklı şekilde nasip etsin canı gonulden dilerim