Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Evet canım 7ci tüp bebek transferimdi 😍 rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdi . İlayda kuzenimde var ama anlamı tam olarak ney bilmiyorum sevde,sude,sare,erva, Umay . Özellikle Umay’ı çok beğeniyordum ama onuda kuzenim kızına koydu . Şimdi aynısını koymakta olmaz
Maşallah cnm 🥰 Evet haklısın aynı isim koymak olmayabilir belki.Sare de güzel.

Merhaba Ayy talha ismini gorunce hemen yaziyim dedim eşimle bizde o isme karar verdik inşallah dogunca koyucaz ismini ama tahami talhami hangisi tam olarak kuran da geciyor intenette net bilgi bulamadim sizin bilginiz varmi♥️🌸
Talha ismi benim de çok içime sinmisti🥰Cennetle müjdelenen sahabelerden biriymis ve İslami ilk kabul edenlerdenmiş.Anlami cennet ağacı demekmiş ,anlamını daha yeni öğreniyorum bende 😀 Taha da güzel🌹

Bayraminiz mübarek olsun arkadaslar ❤️

Ya aslinda eşimin babasi rahmetli oldu
İsmide ismail eşimin henuz haberi yok ama kendim dusundum ismail taha koysam hoş gelir mi kulağa yoksa baska isimmi bulmaliyim sizce🙂
Ismaili kullanmaz buyuk ihtimal tahayi tek kullanirsinz olabilir bence. Biz de eymeni kullanmiyorz tahayi kullaniyir herkes.

İyi bayramlar herkese 🌸 benim 4 gündür geçmeyen bel ağrım var ama belimin yanları ağrıyor ve dize kadar iniyor dizlerim de çok fena ne yaptıysak geçiremedik kaşık ağrısı da bir yandan mahvolmuş durumdayım grip oldum 2 günde geçti şu bel ağrısı 4 gündür beni süründürüyor 🥹🥹 hamile yastığı aldım az önce dayanamıyorum artık. gece farketmeden yüzüstü yatıyorum muhtemelen belki bir çare olur kullanıp memnun kalan var mı 😭

Ya aslinda eşimin babasi rahmetli oldu
İsmide ismail eşimin henuz haberi yok ama kendim dusundum ismail taha koysam hoş gelir mi kulağa yoksa baska isimmi bulmaliyim sizce🙂
valla canım ben avukatım miras ve tapu davalarında özellikle dedesinin/nenesinin ismini taşıyan biri varsa davalarda o kadar sıkıntı çekiyoruz ki mesleki açıdan 🥲 anne baba adı farklı olsa dahi bir sürü prosedür işletiliyor ikisinin farklı kişi olduğuna ikna olunmak için (Allah düşürmesin tabiki 🤲🏻 ) bekarken sırf bu yüzden bir çocuğum olursa kesinlikle dede-nene ismi koymam diyordum her duruşma sonrası (umarım büyük konuşmamışımdır 🤣) bizim cinsiyetimiz belli değil ama benim içimden erkek olursa Göktürk kız olursa Umay geçiyor 🌸 babamızla da uzlaşırsak ( kendisiyle tek uzaklaştığımız konu Türk ismi olsun konusu 🤣🤣) Taha çok fonetik bir isim adıyla yaşasın inşallah 🤲🏻

valla canım ben avukatım miras ve tapu davalarında özellikle dedesinin/nenesinin ismini taşıyan biri varsa davalarda o kadar sıkıntı çekiyoruz ki mesleki açıdan 🥲 anne baba adı farklı olsa dahi bir sürü prosedür işletiliyor ikisinin farklı kişi olduğuna ikna olunmak için (Allah düşürmesin tabiki 🤲🏻 ) bekarken sırf bu yüzden bir çocuğum olursa kesinlikle dede-nene ismi koymam diyordum her duruşma sonrası (umarım büyük konuşmamışımdır 🤣) bizim cinsiyetimiz belli değil ama benim içimden erkek olursa Göktürk kız olursa Umay geçiyor 🌸 babamızla da uzlaşırsak ( kendisiyle tek uzaklaştığımız konu Türk ismi olsun konusu 🤣🤣) Taha çok fonetik bir isim adıyla yaşasın inşallah 🤲🏻
Ayy o zaman eşime bu fikri hiç söylemeyim ismail de pek koymak istedigim isim degil ama sevinsin diye kendimce dusundm en iyisi hic teklif etmeyim tek isimli olsun 🙂ilerde sknti yaşamasin🙂

Merhaba Ayy talha ismini gorunce hemen yaziyim dedim eşimle bizde o isme karar verdik inşallah dogunca koyucaz ismini ama tahami talhami hangisi tam olarak kuran da geciyor intenette net bilgi bulamadim sizin bilginiz varmi♥️🌸
Merhaba hayırlı bayramlar. Talha ismi sahabe adı. Cennet ağacı demekmiş şimdi baktım anlamına. Detaylı bakarsınız sanırım :) Ta- ha ise طٰهٰۜ Kuranı kerimde geçer ve hem de sure adıdır. Hurufu mukatta (ya-sin/ elif-lam-mim) olarak yani manası tam olarak verilmemiş harflerden oluşan ayettir.

Maşallah cnm 🥰 Evet haklısın aynı isim koymak olmayabilir belki.Sare de güzel.

Talha ismi benim de çok içime sinmisti🥰Cennetle müjdelenen sahabelerden biriymis ve İslami ilk kabul edenlerdenmiş.Anlami cennet ağacı demekmiş ,anlamını daha yeni öğreniyorum bende 😀 Taha da güzel🌹

Bayraminiz mübarek olsun arkadaslar ❤️
Talha dusunmustuk ama agir geldi soylemesi. O yuzden tahaya karar verdik

13+5 bende canim benimde istahim cok açık ondan sordum😁hiç doymuyorum ben🤣
İyice doyumsuz olduk 😂 bide gören herkes neden böyle zayıfladın diyor delircem 😂bilmiyorlar ki bebiş şimdiden 5 kilo aldırdı.

Back
X