Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kızlar 8 haftalık da karın çıkmaz dimi ya 😀 göbeğimin sol tarafı daha kabarık duruyor 😀

Akıntı bende de hep oluyor progestan da kullandığım için maşallah hiç bitmedi takılmıyorum kasıklarım da bazen batıyor sağdan sola dönerken epey batıyor ama bunlar normal dayanılmayacak bir ağrı olmadığı sürece normaldir diye düşünüyorum ☺️
Bende kullanıyorum progestan bugün biraz çok olunca korktum ama normal diyo herkes

Kızlar kabızlık başladı ne yapmam lazım ya:(
Sabah ılık su , kuru kayısı dene canım. En son doktora gittiğimde bana 3.gün olduğunu duyunca probiyotik ve 3 güne çıkarsam kullanmam için bir şurup verdi. Yani dikkat et kuzum benim yara oldu şuanda çok kötü durumdayım yani

Sabah ılık su , kuru kayısı dene canım. En son doktora gittiğimde bana 3.gün olduğunu duyunca probiyotik ve 3 güne çıkarsam kullanmam için bir şurup verdi. Yani dikkat et kuzum benim yara oldu şuanda çok kötü durumdayım yani
Benimde 4. Gün karnım patlıcak artık ya çıkamıyorum

Kizlar dun sonunda hem esimin ailesine hem de benim genis aileme mujdeli haberi verdik😍herkes sok oldu asla bilmiyorlardi bayram sonrasi transfer olucam diye o kadar sartlamis ki herkes kendini, 8 haftayi geride biraktigimizi ogrenince ekstra sok oldular🙈 herkes bize tam bayram hediyesi oldu dedi cok mutlu oldular aglayanlar ziplayanlar ajsjajaj. 2cmlik minicik bir bebegin herkeste yarattigi sevincin buyuklugune sok olduk biz de esimle🩷 sonra gun boyu o ona o ona soylemis bir anda 100 kisi ogrendi sanirim sakasiz. Telefonlar susmadi 🤣 bu sefer de evhamlandim nazar deger mi bir sey olur mu diye 🥹 bilmiyorum cok garip duygular hissediyorum, yillarca bunun hayalini kurmustum, hala gercek degil gibi geliyor bazen 🥹☺️ allah hepimizi sagsalim evlatlarimiza kavustursun gunu geldiginde insallah🌸 oyle bir ic dokmek istedim sizlere🥰
Kuzum benim içini ferah tut 🙏🏻 kötü niyeti olanlar bile kendi niyetlerinde boğulsunlar sevincine gölge düşürme kötü bir şey olacaksa insanlar öğrenmeden de olur 🥰 sevincine gölge düşürme anneliğini hissede hissede yaşa .. bana da ilk sevdirdiğim an kimseye söylemeyin kötü bir şey olursa çok üzülürler dediler ben de dönüp ben üzülmüşüm insanlar üzülse çok mu dedim 😂 nazar değer dediler önce bana sonra çocuğuma değer dedim yoksa her sevinç kursağında kalacaktı 🥰

Bir şurup verdi kuzum ama kullanmak ister misin emin olmadım doktoruna danış istersen ishal yapıyor ama tüm bağırsağı temizliyor 🙂
Ne acaba ya kefir içtim şimdi ama işe yarar mı sanmıyorum ilaçlık oldum galiba :(

Back
X