- 3 Nisan 2023
- 1.217
- 1.043
- 53
- 38
Ayy tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallahSonucum 600 küsür çıktı. Hâlâ şoklardayım inanamıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallahSonucum 600 küsür çıktı. Hâlâ şoklardayım inanamıyorum![]()
Duphalac surup al canim varsa evde, çekme hic kabizligiKızlar kabızlık başladı ne yapmam lazım ya![]()
Benim de öyle duruyor sol bi tık daha şişKızlar 8 haftalık da karın çıkmaz dimi yagöbeğimin sol tarafı daha kabarık duruyor
![]()
Ayy evde yok yarın eczaneden alayımDuphalac surup al canim varsa evde, çekme hic kabizligi![]()
Beyaz veya sarı bazen çok bazen azNasıl bir akıntı canım
bana kayisi ve murdum eriyi kurusu iyi geldi ama oyle 1 2 gun yemekle olmuyor her gun duzenli gunde 2 , 3 defa yiyordum 2 ,3tane fazlasini midem almiyor elmada iyi geldiKızlar kabızlık başladı ne yapmam lazım ya![]()
Bende kullanıyorum progestan bugün biraz çok olunca korktum ama normal diyo herkesAkıntı bende de hep oluyor progestan da kullandığım için maşallah hiç bitmedi takılmıyorum kasıklarım da bazen batıyor sağdan sola dönerken epey batıyor ama bunlar normal dayanılmayacak bir ağrı olmadığı sürece normaldir diye düşünüyorum![]()
yok benimki etekten değil göbektenAy benimki oyle degildi ya hos bir etekti bence boyle saten ustu bir kat da ayrica tül vardi ahdjdjdjd
Yemeklerimde mutlaka çorba tüket yoğurt süt kefir tüket kahvaltıda ceviz avokado biraz da lifli beslen işe yarıyor bendeKızlar kabızlık başladı ne yapmam lazım ya![]()
Normaldir canım sen yine de kontrol et takip et anormal bir durum olursa doktoruna haber verirsin ama şuan için endişelenmene gerek yok benceBende kullanıyorum progestan bugün biraz çok olunca korktum ama normal diyo herkes
Çıkmaz canım ama şişliği bol olur hepimiz şişkinlikten dertliyizKızlar 8 haftalık da karın çıkmaz dimi yagöbeğimin sol tarafı daha kabarık duruyor
![]()
Sabah ılık su , kuru kayısı dene canım. En son doktora gittiğimde bana 3.gün olduğunu duyunca probiyotik ve 3 güne çıkarsam kullanmam için bir şurup verdi. Yani dikkat et kuzum benim yara oldu şuanda çok kötü durumdayım yaniKızlar kabızlık başladı ne yapmam lazım ya![]()
Ben de bir iki beden büyük kargo pantolon giymekte çözüm buldum. Ama olduğumdan daha şişman gözüktüm herkes kilo almışsın diyor oysa ki aynı kilodayımlastikli etekle bir türlü barışamadım ya, her giydiğimde aynada bir gözlemeci teyze görüyorum![]()
Benimde 4. Gün karnım patlıcak artık ya çıkamıyorumSabah ılık su , kuru kayısı dene canım. En son doktora gittiğimde bana 3.gün olduğunu duyunca probiyotik ve 3 güne çıkarsam kullanmam için bir şurup verdi. Yani dikkat et kuzum benim yara oldu şuanda çok kötü durumdayım yani
Kuzum benim içini ferah tutKizlar dun sonunda hem esimin ailesine hem de benim genis aileme mujdeli haberi verdikherkes sok oldu asla bilmiyorlardi bayram sonrasi transfer olucam diye o kadar sartlamis ki herkes kendini, 8 haftayi geride biraktigimizi ogrenince ekstra sok oldular
herkes bize tam bayram hediyesi oldu dedi cok mutlu oldular aglayanlar ziplayanlar ajsjajaj. 2cmlik minicik bir bebegin herkeste yarattigi sevincin buyuklugune sok olduk biz de esimle
sonra gun boyu o ona o ona soylemis bir anda 100 kisi ogrendi sanirim sakasiz. Telefonlar susmadi
bu sefer de evhamlandim nazar deger mi bir sey olur mu diye
bilmiyorum cok garip duygular hissediyorum, yillarca bunun hayalini kurmustum, hala gercek degil gibi geliyor bazen
allah hepimizi sagsalim evlatlarimiza kavustursun gunu geldiginde insallah
oyle bir ic dokmek istedim sizlere
![]()
Bir şurup verdi kuzum ama kullanmak ister misin emin olmadım doktoruna danış istersen ishal yapıyor ama tüm bağırsağı temizliyorBenimde 4. Gün karnım patlıcak artık ya çıkamıyorum
Ne acaba ya kefir içtim şimdi ama işe yarar mı sanmıyorum ilaçlık oldum galibaBir şurup verdi kuzum ama kullanmak ister misin emin olmadım doktoruna danış istersen ishal yapıyor ama tüm bağırsağı temizliyor![]()