Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kuzum benim içini ferah tut 🙏🏻 kötü niyeti olanlar bile kendi niyetlerinde boğulsunlar sevincine gölge düşürme kötü bir şey olacaksa insanlar öğrenmeden de olur 🥰 sevincine gölge düşürme anneliğini hissede hissede yaşa .. bana da ilk sevdirdiğim an kimseye söylemeyin kötü bir şey olursa çok üzülürler dediler ben de dönüp ben üzülmüşüm insanlar üzülse çok mu dedim 😂 nazar değer dediler önce bana sonra çocuğuma değer dedim yoksa her sevinç kursağında kalacaktı 🥰
Dogru soyluyorsun canim, her anin tadina varmak lazim bu gunlerimiz geri gelmeyecek🥰 bilmiyorum ki belki ilk ve tek gebeligim bu olacak o yuzden kendime zehir etmisim meger o gunleri demek istemem ☺️ allah hepimizi kotu gozlerden kotu kalplerden sakinsin ayagimiza tas degdirmesin❣️

Kizlar dun sonunda hem esimin ailesine hem de benim genis aileme mujdeli haberi verdik😍herkes sok oldu asla bilmiyorlardi bayram sonrasi transfer olucam diye o kadar sartlamis ki herkes kendini, 8 haftayi geride biraktigimizi ogrenince ekstra sok oldular🙈 herkes bize tam bayram hediyesi oldu dedi cok mutlu oldular aglayanlar ziplayanlar ajsjajaj. 2cmlik minicik bir bebegin herkeste yarattigi sevincin buyuklugune sok olduk biz de esimle🩷 sonra gun boyu o ona o ona soylemis bir anda 100 kisi ogrendi sanirim sakasiz. Telefonlar susmadi 🤣 bu sefer de evhamlandim nazar deger mi bir sey olur mu diye 🥹 bilmiyorum cok garip duygular hissediyorum, yillarca bunun hayalini kurmustum, hala gercek degil gibi geliyor bazen 🥹☺️ allah hepimizi sagsalim evlatlarimiza kavustursun gunu geldiginde insallah🌸 oyle bir ic dokmek istedim sizlere🥰
Yaaaa duygulanarak okudum yazını🥹🧿
Rabbim nazardan saklasınnn merak etme bebeğini sağlıkla kucaklayacaksın canım benim 🌺✨ sevinci paylaşınca daha da güzelleşiyor sanki

Yaaaa duygulanarak okudum yazını🥹🧿
Rabbim nazardan saklasınnn merak etme bebeğini sağlıkla kucaklayacaksın canım benim 🌺✨ sevinci paylaşınca daha da güzelleşiyor sanki
yaaa evet kesinlikle ustumden bir yuk kalkti sanki soyleyince🩷🥲 allah hepimizi ve bebislerimizi sakinsin kotuluklerden canim, hep guzel gunler gostersin insallah 🌸 gozu olana da daha guzelini versin ki nazar etmesin ajdjdjdjd

Ya benim göğüs ağrım azaldıkça azaldı şuan neredeyse yok denecek kadar az. Korkuyorum bunalıyorum hersey yolunda mıdır gözüme uyku girmedi ya. Evham yapmıycam artık dedikçe deliriyorum

Ya benim göğüs ağrım azaldıkça azaldı şuan neredeyse yok denecek kadar az. Korkuyorum bunalıyorum hersey yolunda mıdır gözüme uyku girmedi ya. Evham yapmıycam artık dedikçe deliriyorum
Yapma yapma benim de dün yok gibi bir şeydi bugün tüm ihtişamıyla geri geldi hormon dalgalanmalarıyla alakalıymış ya da vücut uyum sağlamaya başlıyormuş kime sorduğumu söylememe gerek var mı 😂😂(chatgbt)

Yapma yapma benim de dün yok gibi bir şeydi bugün tüm ihtişamıyla geri geldi hormon dalgalanmalarıyla alakalıymış ya da vücut uyum sağlamaya başlıyormuş kime sorduğumu söylememe gerek var mı 😂😂(chatgbt)
Üç gündür gözlemliyorum gittikçe yumuşamaya başladı ilginç

Benim hiç göğüs ağrım olmadı peki ben ne yapayım 😀😀😀 her dakika belirtin olmayacak bebeğim sakin 😀😀

Benim hiç göğüs ağrım olmadı peki ben ne yapayım 😀😀😀 her dakika belirtin olmayacak bebeğim sakin 😀😀
Allahtan uyandığımdan beri öğürüyorum da en azından o bi tık içimi rahatlatıyor hahahahshhshahah
ya bilmiyorum göğüs ağrısından yatakta dönemezken bi anda kaybolunca çok canım sıkıldı valla gece uyanıp uyanıp üzüldüm

Günaydınlar 2.gebeliğim ilkinde 9ay küstüm her saniye bunda çok nadiren bulantım geliyo 1 kere çıkardım inşallah olmaz ama acaba cinsiyeti mi farklı daha erken mi bilemedim sat 9şubatlilar ne alemde kusuyormusunuz bulantı var mı🤦🏼‍♀️🤣

Günaydınlar 2.gebeliğim ilkinde 9ay küstüm her saniye bunda çok nadiren bulantım geliyo 1 kere çıkardım inşallah olmaz ama acaba cinsiyeti mi farklı daha erken mi bilemedim sat 9şubatlilar ne alemde kusuyormusunuz bulantı var mı🤦🏼‍♀️🤣
Bende ilk gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu, bel ağrısı dışında. En başından beri müthiş bel ağrım vardj oğlumda. Ama bunda midem inanılmaz bulanıyor, ilaç içiyorum ama kesmiyor genelde🥲 bende acaba cinsiyeti farklı mı diye düşüniyorum ister istemez shdnd

Allahtan uyandığımdan beri öğürüyorum da en azından o bi tık içimi rahatlatıyor hahahahshhshahah
ya bilmiyorum göğüs ağrısından yatakta dönemezken bi anda kaybolunca çok canım sıkıldı valla gece uyanıp uyanıp üzüldüm
Öğürmeye sevinmeyende ne bileyim agsndjdjd göğüs ağrısı her gün aynı ölçüde olmaz hatta bi noktadan sonra hafifler geçer canım buna takılma hiç

Haftalar ilerledikçe belirtilerde azalma olur normal diyorlar canım 2.trimester rahat geçecekmiş onun için azalıyordur günden güne tutmaz zaten sen rahat olmaya çalış ☺️

Herkesin farklı ilerliyor galiba. Benimde göğsüm çok acıyor bazen ucu sızlıyor ama bende de bulantı yok gibi bişey. Sabah ilk uyandığımda çok hafif bulanıyor o kadar.

Back
X