Derin bir ohh o zamanGünaydın kızlar. Detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti her şey yolunda elhamdülillah darısı sizlerin başına![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derin bir ohh o zamanGünaydın kızlar. Detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti her şey yolunda elhamdülillah darısı sizlerin başına![]()
Oy maaşallahGünaydın kızlar. Detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti her şey yolunda elhamdülillah darısı sizlerin başına![]()
Ah amiiin canım benim cok şükür gercekten derin bir nefes aldıkDerin bir ohh o zamanGözün aydın, bugün sabahtan beri aklımdaydın
Temiz sonuçların darısı henüz detaylı ultrason yaptırmamış olan bütün arkadaşlarımıza olsun inşallah
![]()
hadi bakalım güzel haberlerle inşallahOy maaşallah19 nisanda benimki de sabırsızlıkla bekliyorummmm
![]()
Merhaba ben düşünüyorum şartlar uygun olursaKızlar aranızda hiç ssvd yapmayı düşünen var mı?
Merhabalar benimde göbek deliği çevresinde ve rahimde bi ağrı olup geçiyo anlık böyle gün içinde tekrarladığı da oluyor. Doktorum önceki sezaryen yerimle ilgili olduğunu söyledi banaMerhaba 21+5’teyim. Ara ara kısa süreli kasıklarımda, göbek deliğimde ve çevresinde, hatta klitoris bölgesinde girip çıkan kramplarım oluyor yaşayan var mı
Merhabalar benimde göbek deliği çevresinde ve rahimde bi ağrı olup geçiyo anlık böyle gün içinde tekrarladığı da oluyor. Doktorum önceki sezaryen yerimle ilgili olduğunu söyledi bana
Tabi o da olabilir benim iki gebeliğim arasında bile öyle fark var ki şöyle söyleyeyim ilk gebeliğimde 7. aya kadar hamile olduğumu pek belli olmuyordu bol giyince ama şuan karnım 7 aylık gibi. Çok daha bi farklı büyüdü şu 5 haftalık süreçte. Eğer sizin de karnınız büyükse ağrı ondan da olabilirEvet benim de çoğunlukla anlık ama benim ilk gebelik bu. Büyüme ağrısına yoruyorum umarım öyledir![]()
Çok sevindim gözün aydınGünaydın kızlar. Detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti her şey yolunda elhamdülillah darısı sizlerin başına![]()
İnşallah gönlünüzdeki gibi olurMerhaba ben düşünüyorum şartlar uygun olursa
Teşekkür ederimÇok sevindim gözün aydın![]()
Önce ki doğumumda küçük bi şehirdeydim ne doktor ne ben cesaret edemedik bel fıtıklarımdan dolayı. Ama şimdi ssvd daha da yaygınlaştı tabi şartlar uygunsa denenmeli sezaryenin kolay olduğunu söyleyenler her var ama bünyeye göre değişir ben çok zorluk yaşadım sonrasında.İnşallah gönlünüzdeki gibi olur
Benim de hep aklımın bir köşesinde ama korkularımı yenemiyorumkısmet… sağlıkla gelsinler yeter ki
Benim de çok zor geçti ben 2 hafta kendime gelememiştim sezaryen sonrası. Tabii doğumum normal başlayıp sonra sezaryene dönmüştü belki o yüzden o kadar ağır geçti. Şimdi evde bir kuzum daha varken vajinal doğum yapıp hemen ayağa kalkma ihtimali çok cazip geliyor tabii. Doktorum da destekliyor ama bakalım artık biraz daha zaman yaklaşsın…Önce ki doğumumda küçük bi şehirdeydim ne doktor ne ben cesaret edemedik bel fıtıklarımdan dolayı. Ama şimdi ssvd daha da yaygınlaştı tabi şartlar uygunsa denenmeli sezaryenin kolay olduğunu söyleyenler her var ama bünyeye göre değişir ben çok zorluk yaşadım sonrasında.
Doğumdan bir hafta sonra geri hastaneye yatmıştım bende dediğiniz gibi tek cocuk olunca daha idare edilebilir ama hali hazırda evde bekleyen kuzular varken bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Kurallara bağlı değil de gelecek olan yolunu kendi belirlesin inşallah bu sefer güzel bi doğum hikayesi yaşarızBenim de çok zor geçti ben 2 hafta kendime gelememiştim sezaryen sonrası. Tabii doğumum normal başlayıp sonra sezaryene dönmüştü belki o yüzden o kadar ağır geçti. Şimdi evde bir kuzum daha varken vajinal doğum yapıp hemen ayağa kalkma ihtimali çok cazip geliyor tabii. Doktorum da destekliyor ama bakalım artık biraz daha zaman yaklaşsın…
İnşallahDoğumdan bir hafta sonra geri hastaneye yatmıştım bende dediğiniz gibi tek cocuk olunca daha idare edilebilir ama hali hazırda evde bekleyen kuzular varken bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Kurallara bağlı değil de gelecek olan yolunu kendi belirlesin inşallah bu sefer güzel bi doğum hikayesi yaşarız