Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Ölüyorum ölüyorum daha şimdi bitti işim allah bir şekilde yardım ediyor da yapıyoruz hamile hamile bu kadar işi 😂😂 inşallah canım
yaa bende suan okadar yorgunum ki sabahran berı hıc oturmadım desem yerıdır. Alısverıs evde temızlık bayram hazırlıgı yıyecekler derken dus aldım yattım sımdı ama belım kopuyo suan. Yarına gecer ınsalah ya suan bır pısmanlık gelmedi değil

yaa bende suan okadar yorgunum ki sabahran berı hıc oturmadım desem yerıdır. Alısverıs evde temızlık bayram hazırlıgı yıyecekler derken dus aldım yattım sımdı ama belım kopuyo suan. Yarına gecer ınsalah ya suan bır pısmanlık gelmedi değil
Kıyamam 😞 aşırı iyi anlıyorum seniiii bende öyleyim sabah bayram namazından hemen sonra kayınvalidemler kahvaltıya gelecek bir de sabahın köründe kalkıp kahvaltı hazırlıycam. Ben de temizlikten çok yoruldum zaten bir de sabahı düşünüyorum iyice pişmanlık geliyor 😫 inşallah sabaha geçer kuzum

Kıyamam 😞 aşırı iyi anlıyorum seniiii bende öyleyim sabah bayram namazından hemen sonra kayınvalidemler kahvaltıya gelecek bir de sabahın köründe kalkıp kahvaltı hazırlıycam. Ben de temizlikten çok yoruldum zaten bir de sabahı düşünüyorum iyice pişmanlık geliyor 😫 inşallah sabaha geçer kuzum
ayy aynıymışız benımde sabah kayınvalidemler gelicek suan bende sabahı dusunerek yatıyorum😀 Hayatı sorguluyorum suan.İkimizede kolay gelsin canım sabaha full enerji kalkalım🙏😍

ayy aynıymışız benımde sabah kayınvalidemler gelicek suan bende sabahı dusunerek yatıyorum😀 Hayatı sorguluyorum suan.İkimizede kolay gelsin canım sabaha full enerji kalkalım🙏😍
Hahahah aynı kaderi paylaşıyoruz desene 😂😂 allahımmmmm dayanma gücü ver mükemmel şekilde uyanalım inşallah 🤩😍 iyi geceler canım dinlen güzelce

Dinleme dinlene yapıyorum ben.Allahin izniyle birşey olmaz.

7 . tüp bebek de mi pozitif gördünüz ,Maşallah Allah kucağımıza almayı da nasip etsin ins.

İsim konusunda çok seciciyim ben hiçbir ismi begenemiyorum.Hatta oğlum doğduktan birkaç gün sonra koyduk ismini 😄Oğlumun ismi Talha .Erkek isimlerinden çok çok hoşuma giden isim yok ama kız isimlerinden en çok İlayda ismi hoşuma gidiyor,bu isim Kur'an da gecmiyor.Ama eşim Kur'an da da geçmesini istiyor.Bilemiyorum artık ne olacak.Once cinsiyeti öğreneyim😊
Evet canım 7ci tüp bebek transferimdi 😍 rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdi . İlayda kuzenimde var ama anlamı tam olarak ney bilmiyorum sevde,sude,sare,erva, Umay . Özellikle Umay’ı çok beğeniyordum ama onuda kuzenim kızına koydu . Şimdi aynısını koymakta olmaz

Vallaha önüme kim düşse kullanıyor lierac ama pahalı mı türkiyede bilmiyordum burada 15/16 Euro civarında ben dönüşümlü kullanırım diye düşündüm Weleda ile . Badem yağıda güzel katı doğal özlü kokonat kremsi olanlarda çok iyi diyorlar
Türkiye’de pahalı ya 1700 lira. Ben badem+zeytinyağı kullanacağım sonuçta amaç orayı nemlendirmek e o da yağla yapılır roket bilimi değil ya. O kadar para vermek mantıklı gelmedi kendi görüşüm

Ben doktorumla görüştüm istediğini sür çatlayacağı varsa çatlar diyor bence de öyle bi arkadaşım tonla para döktü deli gibi çatladı diğeri normal ürün kullandı çatlamadı. Ben zeytinyağı sürüyorum şu an bazen de badem yağı.
Benim arkadaşım da öyle dedi çatlayacağı varsa çatlayacak yazık günah o kadar paraya dedi. Doktorum lierac ve bir yağ markası önerdi bana ikisini birden alsam 2400 lira tutuyor gerçekten yazık yani. İyi yapıyorsun bence canım inşallah çatlak olmaz hiçbirimizde 😊

Benim arkadaşım da öyle dedi çatlayacağı varsa çatlayacak yazık günah o kadar paraya dedi. Doktorum lierac ve bir yağ markası önerdi bana ikisini birden alsam 2400 lira tutuyor gerçekten yazık yani. İyi yapıyorsun bence canım inşallah çatlak olmaz hiçbirimizde 😊
İnşallah canım benimmm bol bol su içip vücudu nemli tutarsak genetikte de yoksa yırttık 😍

Dinleme dinlene yapıyorum ben.Allahin izniyle birşey olmaz.

7 . tüp bebek de mi pozitif gördünüz ,Maşallah Allah kucağımıza almayı da nasip etsin ins.

İsim konusunda çok seciciyim ben hiçbir ismi begenemiyorum.Hatta oğlum doğduktan birkaç gün sonra koyduk ismini 😄Oğlumun ismi Talha .Erkek isimlerinden çok çok hoşuma giden isim yok ama kız isimlerinden en çok İlayda ismi hoşuma gidiyor,bu isim Kur'an da gecmiyor.Ama eşim Kur'an da da geçmesini istiyor.Bilemiyorum artık ne olacak.Once cinsiyeti öğreneyim😊
Merhaba Ayy talha ismini gorunce hemen yaziyim dedim eşimle bizde o isme karar verdik inşallah dogunca koyucaz ismini ama tahami talhami hangisi tam olarak kuran da geciyor intenette net bilgi bulamadim sizin bilginiz varmi♥️🌸

Taha ismi cok guzel. Hem soylemesi de rahat. Taha eymen bizmki. Taha yanina istio sanki. Kizima tek isim koyduk.
Ya aslinda eşimin babasi rahmetli oldu
İsmide ismail eşimin henuz haberi yok ama kendim dusundum ismail taha koysam hoş gelir mi kulağa yoksa baska isimmi bulmaliyim sizce🙂

Back
X