2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    269
Kızlar tek uykuya geçen var mı ya bizim sıpa iki gündür öğlen 3 saat uyuyor sonra 8’e kadar ayakta sonra da geceye geçiyor

Hepsinin sağlıklı çok güzel yılları olsun

Geçen sene dün sen doğum yapmıştın, bugün ben, iyi ki doğurmuşsun, iyi ki doğurmuşum,
Çok öpüyorum küçük beyi

İyi ki
Cumartesi günü yaptım, kalabalığa bayılan sosyal kelebek kızım, o gün çok aksiydi çok yoruldu çok sıkıldı,
Ben de pazar yaptım.annelik güzelleşti git gideben de seviyorum anne olmayı mahir oğlanı

Cümlemizin evladinin bahtı güzel ömrü uzun olsun inşallah hele şöyle bir devirde hayatları hep mutluluk dolu olsun kötüler ile yolları kesişmesin. Amin . Bizim oğlanın doğum gününe de 1 ay kaldı inanamıyorum nasil ne ara geçti

Kızlar selam. Dışarıda bebeklerinizle neler yapıyorsunuz? Yürüyüş ve park dışında yapılacak baska bir aktivite var mı önerebileceğiniz?

Bu arada bebişlerden yürüyen var mı?
Bunu sorduğumda gündüz kızım hiç girişimde bulunmamıştı. Yaklaşık bir saat önce yürüdü. Şok oldum çok duyguladım… tabii hala ellerini bırakıp kendi yürümüyor ben teşvik edersem ama sonuç olarak desteksiz beş altı adım atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…