2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    269
Daha önce de demiştin herhalde ikinciyi çabuk istediğini galiba Allah gönlüne göre de verdi kesin sonuca göre tebrik ederiz seni 😄
Ay evet demiştim istediğimi. Çok istiyordum bir bebiş daha. Ama Allah nasip ederse insan üretim tesisini bu doğumdan sonra kapatmayı düşünüyorum. İki çocuk güzeldir 😁

Ay evet demiştim istediğimi. Çok istiyordum bir bebiş daha. Ama Allah nasip ederse insan üretim tesisini bu doğumdan sonra kapatmayı düşünüyorum. İki çocuk güzeldir 😁
Biraz dinlen tabi 😄😄😄 benim daha gözüm korkuyor ikinciye aslında bir yandan da erkenden yapıp ikisini bir arada büyütmek mantıklı geliyor ama anam çok yorucu ya hele ben uykuyu sevmediğimi düşünüyordum ama şu anda 6 saatlik bir uyku için adam dövecek kıvama geldim 🤣🤣🤣🤣

Biraz dinlen tabi 😄😄😄 benim daha gözüm korkuyor ikinciye aslında bir yandan da erkenden yapıp ikisini bir arada büyütmek mantıklı geliyor ama anam çok yorucu ya hele ben uykuyu sevmediğimi düşünüyordum ama şu anda 6 saatlik bir uyku için adam dövecek kıvama geldim 🤣🤣🤣🤣
Kayınvalidemler çok yardımcı oluyor bebek büyütmede. Onlara bir şey olmadan bir an önce yapıp büyüteyim 😁😁

Ay inşallah doğrudur. Bir bebişim var bu ayın 9unda bir yaşında olacak. Aradaki yaş farkı 20 ay olacak. İlki sezeryan olmuştu ama olsun 😁😁 ilkinde cahildim günler geldi geçti. Şimdi sezeryan ve ilk üç ay korkusu var bir tek. Bakacaz bakalım.
Ay sen istiyordun da ikinciyi yanlış mı hatırlıyorum 🙈 gönlüne göre olsun 🌸

Sakıncası yoksa neden istemiyorsun ki. Bebek bakmak cok zor da ne bileyim ben hep ikinciyi istedim. Buraya da yazmıştım hatta
Hayırlısıyla kucağına al sağlıkla💐 Benim kızım çok zor bi bebekti ilk 4-5 ay. Bir de benim destek alabileceğim kimsem yok. Herkesin işi var. 5 dakika bile nefes alacak zamanım hiç olmadı kızımı bu aya kadar getirirken. Eşim de işi yüzünden inanılmaz yorgun geldiği için benim istediğim desteği tam sağlayamadı. Mama içen bir bebek olsaydı belki o zaman gece kalkıp yapardı ben uyurdum falan ama. Çok zordu bu 1 yıl benim için. Bir de aynaya baktığımda sarkmış göbeğim ve otoban gibi olan çatlaklarım iyice psikolojimi bozdu. Doğum sonrası toplam 30 kilo verdim ama kilo verdikçe daha da şişman görünüyorum. Hala daha spor yapmaya vaktim yok. Gerçi duş alırken bile hala beş dakikada alıyorum. O yüzden ikinciyi hiç istemiyorum. Eğitimi vs düşündükçe iyice bunalıyorum açıkçası.

Hayırlısıyla kucağına al sağlıkla💐 Benim kızım çok zor bi bebekti ilk 4-5 ay. Bir de benim destek alabileceğim kimsem yok. Herkesin işi var. 5 dakika bile nefes alacak zamanım hiç olmadı kızımı bu aya kadar getirirken. Eşim de işi yüzünden inanılmaz yorgun geldiği için benim istediğim desteği tam sağlayamadı. Mama içen bir bebek olsaydı belki o zaman gece kalkıp yapardı ben uyurdum falan ama. Çok zordu bu 1 yıl benim için. Bir de aynaya baktığımda sarkmış göbeğim ve otoban gibi olan çatlaklarım iyice psikolojimi bozdu. Doğum sonrası toplam 30 kilo verdim ama kilo verdikçe daha da şişman görünüyorum. Hala daha spor yapmaya vaktim yok. Gerçi duş alırken bile hala beş dakikada alıyorum. O yüzden ikinciyi hiç istemiyorum. Eğitimi vs düşündükçe iyice bunalıyorum açıkçası.
Aynı sorunlar bende de var. Benimki mama yiyen bir bebekti ama inan o mamayı yine sen hazirlardin. Kızım çocuk görünce çok heyacanlaniyor. Ona arkadaş istedim. Bilemiyorum ya. Yaş da 31 olacak Kasımda. Tekte kalmak istemediğimden enerjim bitmeden bir tane daha olsun dedim ben. Allah'ım inşallah layıkıyla bakmayı nasip eder bebişlerimi

Burda çok yoğun kar yağışı var. Dışarı cikmamak için yetkililer uyarıyor. O yüzden büyük ihtimalle haftaya kalir
Aaa öyle mi , neyse bişe olmaz benm bildiğim kaset testte yanilma yok 😌 hayırlısı diyelim inşallah 🥰 benimde ikinci geliyor hayırlısıyla Şubat ayında alacam kucagima ve ilk oğlum da ozmn 1 yaş 3 aylık olck 😌

İkinci bebişi bekleyen arkadaşları tebrik ediyor kolaylıklar diliyorum Allah isteyenin gönlüne göre versin, ben çok uzağım o düşünceye 🙈 Eskiden 2 tane olsun derdim ama erkek bebek dedikleri gibi zormuş kızlar şimdiden görebiliyorum bunu ikinci de erkek olur korkusuyla yapamam 😂

Gece emzirmesini bırakan var mı? Ben önümüzdeki ay işe başlayacağım zaten bir yaşına da girmiş olacak, gece emzirmesine son versin istiyorum umarım kolay olur. Bazı geceler su veriyorum uyanınca içip geri uyuyor ama bazen suyu bile itiyor bağırıyor emziriyorum ben de

Gece emzirmesini bırakan var mı? Ben önümüzdeki ay işe başlayacağım zaten bir yaşına da girmiş olacak, gece emzirmesine son versin istiyorum umarım kolay olur. Bazı geceler su veriyorum uyanınca içip geri uyuyor ama bazen suyu bile itiyor bağırıyor emziriyorum ben de
Valla ben bıraktıramadım hiç bırakacak gibi de durmuyor diş sancısı vurduğu zaman yapışıyor. İşe başlamak konusunda herhangi bir hazırlık yaptınız mı yani süt biriktirmek işte çocuğu bir şekilde yokluğunuza alıştırmak gibi? Benim işe başlamama üç ay var ama şimdiden bu konuları dert ediniyorum

Valla ben bıraktıramadım hiç bırakacak gibi de durmuyor diş sancısı vurduğu zaman yapışıyor. İşe başlamak konusunda herhangi bir hazırlık yaptınız mı yani süt biriktirmek işte çocuğu bir şekilde yokluğunuza alıştırmak gibi? Benim işe başlamama üç ay var ama şimdiden bu konuları dert ediniyorum
Süt stoğu yapmadım açıkçası yaşından sonra ek gıda ağırlıklı gider diye düşünüyorum, bi aksilik olmazsa annem bakacak, bu yazı sıklıkla onun yanında geçirdim oğlum onunlayken gayet iyi aslında, geçen gün sabah çıktım gece oğlum uyurken geldim eve, beslenmesi uykusu her zamanki düzende olmuş beni aramamış hiç, umarım ben işe başlayınca da böyle olur 🙏🏻

Maşallah maşallah senin doğuma da pek az kalmış. Cinsiyet ne peki
Daha henüz öğrenemedim net bir şekilde en son gittiğimde yanilablrm ama erkeğe benziyor dedi doktor inşallah yanilmştr 😂 kız çocuk istiyorum da daha ilk gebelgmden beri sağlıklı olsunlar da nasip

X