Aynen aynen 0.5 dedi bende damla hesabı yapamam oraya kadar çekip veririm.Damla hesabını bilemedim de damlalık 0,5 ml zaten. İki damla gibi oluyor. Ben mi yanlış yapıyorum? İşkillendim şimdi, doktor 1 ml dedi bana, damlalıktaki ölçü 0,5 ml. Raskoln un fotosunu attığından bahsediyoruz, değil mi?
Ay kafam karıştı, toparlayayım. 0,5 ml yazan çizgiye kadar çekip hepsini ağzına boca edince 0.5 ml oluyor işte, damla olarak saymadım ben
Sanırım bende Kasım annesi olucam
Hiç böyle bir şey olabilir mi? Ultrasonda 6 haftalıkta yeni duyulmaya başlanıyor.
Herkese merhaba, bende bugün evde gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim. Hemde 30 sn filan geçti ve çok net iki çizgi. Kızım mayısta 2 yaşına girecekti bizim için hiç beklenmedik bir şey olduSat sanırım 30 Ocak filan, Salı günü doktordan randevu aldım. Herkes sağlıkla alsın kucağına inşallah Emzirip hamile kalan anneler var mı nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum. Daha uyku sorununu emzirmeyi halledemeden yeniden başa dönmek çok zor geliyor. Umarım kolaylıkla sağlıkla atlatırız
Gecen yıl gruba ılk gelenler sizlermişsinizAdetimin 34. Gününde keseyi gördüm ama henüz boştu
11 martta duymuştum kalbiniGecen yıl gruba ılk gelenler sizlermişsinizAyy şaka maka 1 yıl oldu öğreneli şimdi kucagımızdalar
Ayyy duygulandımGecen yıl gruba ılk gelenler sizlermişsinizAyy şaka maka 1 yıl oldu öğreneli şimdi kucagımızdalar
Geçen yıl 9 Mart akşamı regl oldum zannetmiştim, daha doğrusu kimyasal yüksek ihtimalle demiştim. (Haftaiçi erken gebelik testi yapmıştım) 10 mart akşamı ise kan tahliliyle öğrenmiştimGecen yıl gruba ılk gelenler sizlermişsinizAyy şaka maka 1 yıl oldu öğreneli şimdi kucagımızdalar
Geçen kardiyolojide kalp atışını dinlettiklerinde gözlerim dolmuştu. Direkt o güne gitmiştim. Ahhh hayalini kurduklarımız şimdi kucaklarımızda. Çok şükür11 martta duymuştum kalbinidün gibi o an.
Hala aynı şekilde titriyor kalbim o anı düşündükçe.
5,5 haftalıktı ama kalbinin sesi pıt pıt geliyordu
Her ay gün gün saat saat hesaplıyordum . 10 şubatta son adet tarihim benim en gec 10 martta olmam lazımdı annem babam deprem bölgesinden kaçmış gelmişlerdi bendelerdi 11 martta onları yolcu ettim .11 martta duymuştum kalbinidün gibi o an.
Hala aynı şekilde titriyor kalbim o anı düşündükçe.
5,5 haftalıktı ama kalbinin sesi pıt pıt geliyordu
Her ay gün gün saat saat hesaplıyordum . 10 şubatta son adet tarihim benim en gec 10 martta olmam lazımdı annem babam deprem bölgesinden kaçmış gelmişlerdi bendelerdi 11 martta onları yolcu ettim .
Pazartesi eşimi kızımı okula yolladım dedim ki aman şu evi dip köşe bi yapayım hamileysem daha yapamam ama ilk defa test yapmadım o günde gectı ertesı gun sabah kızımı okula yolladım ben eczaneye. Eve geldim yaptım ana ikinci çiZgi
5 yıldır beklediğim mucizem yola çıkmış geliyor doktora gittim kan verdim sonucu aldım vs aksam eşim geldi sinir küpü iş yerinde işler kötü gitmiş dedim inci gelmeden sana bişey söylemem lazım tabi sinirli ya söyle diyor ama suratıma bile bakmıyor dedım baba oluyosun
Bütün sinir gitti aaa eve heyecan gelecek monotonlaşmıştık dedi
Çok duygulandımbende ne zamandır geçen seneyi yaşıyorum kendimce. Geçen sene bugün Sat idi, geçen sene bugün transferi vs vs. 14mart test günümdü.. 1200 çıkmıştı.. İkiz herhalde diye düşünmüştük.. İkize bedel bir cimcime geldi tek başına
Dünyanın en güzel mucizeleriGeçen yıl 9 Mart akşamı regl oldum zannetmiştim, daha doğrusu kimyasal yüksek ihtimalle demiştim. (Haftaiçi erken gebelik testi yapmıştım) 10 mart akşamı ise kan tahliliyle öğrenmiştimsonrasında da 10 gün boyu değerlerimden dolayı dış mı mol mü diye takip edip durmuştuk
Geçen kardiyolojide kalp atışını dinlettiklerinde gözlerim dolmuştu. Direkt o güne gitmiştim. Ahhh hayalini kurduklarımız şimdi kucaklarımızda. Çok şükür
Çok şaşırdım4.ay hem çok erken hem de sebze ile başlaması gerekiyor. Sadece kendi doktorum da değil bir çok doktor böyle söylüyor. Sebze yoğurt meyve ile gidiyor sıralama.
Bana anca pırasayı ağzına değdirmeme izin verdi düşün ki pırasa en alerjen olmayan sebzedir.
Kilo alımı çok normal. Yerinde olsam vermezdim veya içime sinmiyorsa başka bir doktora daha sorardım
4. Ay çok erken değil mibir de pirinç e hemen geçilmiyor ki önce sebzeleri tadılacak. Sonra yoğurt ve meyve. Artık tadım bitince de karnı biraz daha doysun diye bir kaşık pirinç atıyordum ben çorbasına. 8. Ay gibi de kuzu kıymaya geçmiştik. Sebze, basmati pirinç ve kuzu kıyma (bir ceviz büyüklüğü kadar) öyle öğün yapıyordum. Neden böyle acele etmiş ki doktor
Allahtan bende onu akıl edebildim de vermedimAynen aynen 0.5 dedi bende damla hesabı yapamam oraya kadar çekip veririm.yagmurcicegii bu arada bu saatte verme belki gaz yapar bir şey olur berbat bir gece geçirmeyelim Sabah başlarız bende öyle yapıcam
Anne olmak bebek büyütmek başlı başına emek isteyen ve hiç de kolay olmayan bir şey. Bir de bazı bebeklerin gaz ve reflü sancısı olunca anne için iyice zor olabiliyor ama annenin bebeği için her zaman en doğrusunu yaptığına eminim.Ah bilmiyorum ya.. sizlerin 4.ay geldi korkusuyla yaşadıklarını ben zaten 4 aydır yaşıyorumasla düzgünce bir emme süresi yaşayamadık gündüz hiç uyumadık gece sabah 5’leri 7’leri gördük uykuda asla uykuya 2 saatten önce geçmedik her emzirme ağlamayla emmemeyle hem gaz hem reflü bir memeye düşman zaten süt azaldı mı geldi mi gitti mi tüp bebek olduğu için aldığım bir dolu hormonlar geçmeyen lohusalık karman çorman olan beynime aklıma bir de kaşık mamasıydı ek gıdaydı o girdi..
Oy duygulandım şimdiGecen yıl gruba ılk gelenler sizlermişsinizAyy şaka maka 1 yıl oldu öğreneli şimdi kucagımızdalar
Gaz sancıları nasıl bebişin geçti miKızlar özellikle şu son iki üç gün atak bizi çok kötü vurdu.meme reddini sonuna kadar yaşıyoruz.Zaten uyumayan çocuk şimdi yatar pozisyona getirir getirmez bile katılarak ağlıyor.Diğer kızımda bir kaç gün sürüp geçmişti ama bununki geçecek gibi değil.Çocuğun içine çaki kaçmış resmen. Devamlı ağlıyor ne kucakta ne yerde hiç bir yerde durmuyor.Eski halini arattı resmen ki bilirsiniz eski hali de pek parlak değildi.
Hayır bi de o var. Sanki bu atakla beraber o da artışa geçti gibi. Niye böyle oluyor anlamadımGaz sancıları nasıl bebişin geçti mi