• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Bugünü atlattık 2lt serum bi tane nidilat ama rahım ağzım yumusamış açıklık aynı 1 parmak
En son serumdan sonra tekrar nst çekildi nst temız cıktı eve geldik şimdi 💃🏽
Gece pozu verdi bizim sıpa🐥
İnş bi daha hastaneye gıtmemız 37. Haftada olur🙏🏼🧿
Çok gecmis olsun cnm 2,3 hafta daha dayanın çok az kaldı

Bugünü atlattık 2lt serum bi tane nidilat ama rahım ağzım yumusamış açıklık aynı 1 parmak
Geçmiş olsun canım. Maşallah ona da gelemediği için mutsuz gibi yapmış suratını :) azıcık daha beklesin minnoş inş💜

Canım bende evliliğin ilk zamanları kayınvalidemle böyle laf dokundurma tarzı şeyler yaşadım sonra aldım karşıma bak ben böyle şeylere gelemem benimle net şekilde konuşabiliyorsan konuş söyle söylemek istediğini yada sakın bana laf dokundurmaya kalkma sevmem bizim huzurumuz kaçar oğlun da üzülür dedim tamam dedi ve şimdi aramız çok iyi ☺ en başından net olmak lazım eltim yapamadı mesela hala sorun yaşıyorlar

canım ben de isterim böyle güzel bir şekilde anlatmak konuşmak ama benim kv bir dk susmaz kimseyi konuşturmaz . Bu şekilde güzel laftan anlamaz . Ben eşime dedim o halletti 2. Tekrarlanırsa ben ararım kendim hallederim dedim . Ki ben susamam yok sonum elitlerim gibi olur

Benim de öyle ama doktor yeriyle ilgili dedi , kafa yumuşak ve kolay şekil alan daralan genişleyen bir yapıya sahip dolayısıyla geniş bir yer bulduğunda yayılıyor biraz, dar yerde sıkışıp küçülüyor. Kafasını güzel yere koymuştur öyle düşün :)
İnşallah öyledir içim rahatladı 😊

Bpd önde. Hc'de herhangi bir değer yazmamış. Oğlumda da bpd hep öndeydi. Ama başından beri öndeydi onda. Şimdi hep uyumlu gidip bir anda büyük çıkınca endişelendim
Bebek erkekse son aylarda bpd büyük çıkıyormuş sıklıkla. Doktorumun bana dediği sağlık durumunu değerlendirirken bpd 5 hafta kadar ileri ya da geri değilse önemli değil. Önemli olan HC. Hc de bir iki hafta ilerde olunca yapısal diyorlar. Şüphelenildiği zaman lateral ventriküllere bakılıyor. Su toplayıp genişlemişse problem var ama 10 mm altında ise kafa istediği kadar büyük olsun. En kötü ihtimalle normal doğuma engel oluyor, başka bir olayı yok

Çok geçmiş olsuun, azcık daha bekle annenin karnında yaramaz kızçe ☺️🫶🏻
Canım 7 ay oluyor. İlk sayfaya hafta ay karşılaştırmasını koymuştuk oradan da bakabilirsin 🌸

Ay inşallah dediğin gibi olurda 37 de gidersiniz bir daha , ah be çocuğum dur içeride 🤦🏼‍♀️ pozda da dudaklar büzülmüş sanki çıkacaktım ben niye tuttunuz diyor minik tavşan 😅
neyse en azından sancı falan çıkmadı da eve döndünüz 🙏🏻

Çok gecmis olsun cnm 2,3 hafta daha dayanın çok az kaldı
Çok geçmiş olsun canım inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişin tinygirl tinygirl
İnşallah kızlar bakalım çocuğun başı baya aşşağıda arada zonklama gibi vuruyo sankı çıkışa😅
Pazartesiyi beklerse inş kendi doktorumada gideceğim bakalım
Güzel enerjilerinizi bekliyorum✨✨🤰🏻

İnşallah kızlar bakalım çocuğun başı baya aşşağıda arada zonklama gibi vuruyo sankı çıkışa😅
Canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi inşallah hayırlı vakitte gelir bebiş az daha sabretsin minnak🥰

Kızlar bişey sorucam benim bayadir kukumda beyaz sivilce tarzı birşey var ama hamilelikten öncede vardı baktım gene var sivilce gibi ucu beyaz doktora gitsemmi acaba pazartesi bunun için naparlsrki

Çok geçmiş olsun canım, böyle böyle 37 yi bekleyecek bence senin bebiş 🥰
Hayırla ve sağlıkla zamanında gelsin inşaAllah 🤲

Şimdi uzanıyorum nidilatın etkisi geçince sancı gelmemesi için dua ediyorum😥
Dün benim doktorum da dedi, bi hastam vardı aynı senin gibi erkenden 26 haftada kasılmaları başlamıştı dedi. Geçen 37+6da doğurmuş ☺️ ben de olumlu enerjiler yolluyorum 2025i beklesin bebelerimiz diye🙏☺️

Selam kızlar 27 haftalık olan var mı ? Acaba doğumumuz ne zamana hangi aya denk geliyor Ocak mı şubat mı sürekli kafam karışıyor soranlara Ocak diyorum :)

Çok geçmiş olsun Sabırsız kelebek çıktı bunlar 5cm açıklıkla 3 hafta bekleyen bir arkadaşlar konuşmuştuk geçenlerde sizin ki daha da kısa hiçbir sorun olmaz inşallah 🙏🏻🌸

Back