İzotonik suda gerekli değil eğer içinde ilaç varsa gözleri kapamak gerekliymişÇok geçmiş olsunben hasta olduğunda ek bir de hava makinesinin içine izotonik su koyup vermiştim en kısık ayarda. 3 saatte bir yaptım uzaktan tutarak gözleri kapalıyken yapsan daha iyi olur ben o zaman bilmiyordum. Yani hastalığın sonlarına doğru öğrenmiştim
Çok teşekkür ederim tamam bende deneyeyimÇok geçmiş olsunben hasta olduğunda ek bir de hava makinesinin içine izotonik su koyup vermiştim en kısık ayarda. 3 saatte bir yaptım uzaktan tutarak gözleri kapalıyken yapsan daha iyi olur ben o zaman bilmiyordum. Yani hastalığın sonlarına doğru öğrenmiştim
Of korona zamanı hele hiç düşünemedimPaketli ya açıp yutuyor mu sürülüyor mu nasıl kullanılıyor ?
Ya çok kötü özellerde hiç yok acilde cocuk doktoru . Kızım ateşlenince en son bizde devletin aciline gitmiştik sonra o gün orada bır kızamık vakası olmuş bizi aradılar genel müdürlükten gelip kızamık asısı olmanız lazım dıyeO gün baya küfür etmiştim birde korona zamanı ateşten gidip birde aşı olmustk.
Gecmıs olsun canım bu arada bizdede öksürük var burnu tıkalı iken bende duş aldırıp burnunu temzılıyorum.
Bir deneyeyim bende, keseliyorum ama öyle sert keselememiştimBende de vardı. Hiç catlamadim, hiç yumusamadim, göbek de yok ama o lekelenmeler vardı. Duş alırken sert bir şekilde lifledim. 2 ay olunca geçmişti canım
İstanbul da sünnet için önerebiliceğiniz dr var mı acaba bildiğim 2 yerinde yorumları kafamı karıştırdı
Ben de aynı sen gibi kararsız kalıp en son çocuğun 18ini beklerdim heraldeBunu ben de merak ediyorumBerikko erdem (ümraniye) hastanesini önermişti, cerrahın adını unuttum. Bir yaşına kadar lokal yapıyorlarmış. Medicalpark (göztepe) genelde ilk 60 gün, medicana (kadiköy) da ilk 90 gün lokal, sonra genel anestezi yapıyormuş. Benim bilgiler bu kadar. Lokal yapan iyi bir hastane bulursam ben de yaptırmayı düşünüyorum, yoksa kalacak.
Muhtemelen doyuyor zaten kilo alımından da çişli bezlerinden kendini belli eder. Bizim çişli bezimiz de azdı zaten 360 gram almışız.Bu ikincilerde de görmediğimiz farklı zorlukları görüyoruz gerçektenbende hiç bu kadar uzun süren bir red görmedim. Ama benim göğüslerim mesela şuan acıyacak kadar dolu emziriyorum koşarak zıplayarak yürüyerek, havaya bir dikiyorum peynir çıkarıyor. Diyorum herhalde tok o yüzden emmiyor. Hiç anlamadım bu işten bir şey
Küçük paketlerde içersinde çok az miktarda toz halinde zaten. İstersen direk ağzına dökebilirsin tozu kendi yiyor onu yalaya yalayaPaketli ya açıp yutuyor mu sürülüyor mu nasıl kullanılıyor ?
Aa iyi bari gerçi ben o rsv döneminde kortizonluda kullanmak zorunda kalmıştımİzotonik suda gerekli değil eğer içinde ilaç varsa gözleri kapamak gerekliymiş
İki dk emip nasıl aldı onu da anlamadım ama burda yazmıştım ya çok gayretli emiyor kafası benek benek ter oluyor diyeMuhtemelen doyuyor zaten kilo alımından da çişli bezlerinden kendini belli eder. Bizim çişli bezimiz de azdı zaten 360 gram almışız.
Gelişimi nasıl bebeğin? Grupta ek gıdaya başlayan ilk bebiş olabilirAnneler aranızda kaşık maması pirinçli başlayan var mı. Biz 4.ay kontrolde doktor akşamları başlayalım dedi
E bende çok şaşkınım gelişimi normal yani kilosu 6kg geçen aydan bu aya 400gr almış e bence az ama bilemedim niye böyle dedi hatta yavaş yavaş başlayalım tadımlara dedi :/ Allah Allah..Gelişimi nasıl bebeğin? Grupta ek gıdaya başlayan ilk bebiş olabilirhatta soyasosu na doktoru acele etmeyin demişti gibi kalmış aklımda. Ek gıda için hem heyecanlı hem de nasıl olacak diye endişeliyim (bazı ilk annelik sorunları )
Çok şaşırdımAnneler aranızda kaşık maması pirinçli başlayan var mı. Biz 4.ay kontrolde doktor akşamları başlayalım dedi
Bana anca pırasayı ağzına değdirmeme izin verdi düşün ki pırasa en alerjen olmayan sebzedir.Gelişimi nasıl bebeğin? Grupta ek gıdaya başlayan ilk bebiş olabilirhatta soyasosu na doktoru acele etmeyin demişti gibi kalmış aklımda. Ek gıda için hem heyecanlı hem de nasıl olacak diye endişeliyim (bazı ilk annelik sorunları )
Kilo alımı çok normal. Yerinde olsam vermezdim veya içime sinmiyorsa başka bir doktora daha sorardımE bende çok şaşkınım gelişimi normal yani kilosu 6kg geçen aydan bu aya 400gr almış e bence az ama bilemedim niye böyle dedi hatta yavaş yavaş başlayalım tadımlara dedi :/ Allah Allah..
Kulak pamuğuna krem veya yağ sür iyice ovala içini, ben duşta hep üstten lifliyordum leke sanıyordum, meğerse kirmişSiyah çizgi dışında göbek deliği ve çevresinde sanki kir gibi koyu lekeler var. Asıl rahatsız eden o lekeler. Beyaz tenli olduğum için daha da sinir bozucu geliyor gözüme. Çatlak oluşmadı bende, dediğim gibi yumuşama da yok. Onların acısı böyle çıkıyor galiba
Benim de aynıydı. Çatlak yok beyaz tenliyim. Göbek deliği ve uzunca çizgi kirli gibiydi. Sonra ben kiri ovalar gibi ovaladim ölü deri gibi soyuldu rengi çıktı. Duşta ya da sonra oyalayın çıkar belki. Şimdi ameliyat izim var hiç krem kullanmadım. Kremle biraz daha geçer miSiyah çizgi dışında göbek deliği ve çevresinde sanki kir gibi koyu lekeler var. Asıl rahatsız eden o lekeler. Beyaz tenli olduğum için daha da sinir bozucu geliyor gözüme. Çatlak oluşmadı bende, dediğim gibi yumuşama da yok. Onların acısı böyle çıkıyor galiba
Bol bol su iç böylece su kaybını önlemiş olursun. Nane limon emzirmeyi olumsuz etkilemez. Midene iyi gelir hem. Patates haşlayıp yersen de ishal durumuna iyi gelir. Geçmiş olsunDün bir hata edip dışardan yemek söyledim bugün 3 kez kustum ve ishal oldum, ateşim de 38.1 çıkıyor üşüyünce ölçmek aklıma geldi. Nane limon içmiştim sabah bulantı için, sütü olumsuz etkiliyor diye biliyorum ama abartmadığım sürece bir şey olmaz diye düşündüm. Başka tavsiye edebileceğiniz bir şey var mi kızlar ? Acile gitsem ne yapabilirler ki halsizlik hissediyorum
Evet su içmem gerekiyor baş ağrısı yaptı susuzluk zatenBol bol su iç böylece su kaybını önlemiş olursun. Nane limon emzirmeyi olumsuz etkilemez. Midene iyi gelir hem. Patates haşlayıp yersen de ishal durumuna iyi gelir. Geçmiş olsun