2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
İzotonik suda gerekli değil eğer içinde ilaç varsa gözleri kapamak gerekliymiş

Çok teşekkür ederim tamam bende deneyeyim

Of korona zamanı hele hiç düşünemedim koskoca İzmir’de gece çocuk doktoru bulmak bi dert sizede çok geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatırız bizde

İstanbul da sünnet için önerebiliceğiniz dr var mı acaba bildiğim 2 yerinde yorumları kafamı karıştırdı

İstanbul da sünnet için önerebiliceğiniz dr var mı acaba bildiğim 2 yerinde yorumları kafamı karıştırdı

Bunu ben de merak ediyorum Berikko erdem (ümraniye) hastanesini önermişti, cerrahın adını unuttum. Bir yaşına kadar lokal yapıyorlarmış. Medicalpark (göztepe) genelde ilk 60 gün, medicana (kadiköy) da ilk 90 gün lokal, sonra genel anestezi yapıyormuş. Benim bilgiler bu kadar. Lokal yapan iyi bir hastane bulursam ben de yaptırmayı düşünüyorum, yoksa kalacak.

Ben de aynı sen gibi kararsız kalıp en son çocuğun 18ini beklerdim heralde

Muhtemelen doyuyor zaten kilo alımından da çişli bezlerinden kendini belli eder. Bizim çişli bezimiz de azdı zaten 360 gram almışız.
Paketli ya açıp yutuyor mu sürülüyor mu nasıl kullanılıyor ?
Küçük paketlerde içersinde çok az miktarda toz halinde zaten. İstersen direk ağzına dökebilirsin tozu kendi yiyor onu yalaya yalaya o halleri aşırı tatlı

İstersen şu parmağa takılan bebekler için olan şeffaf ağız temizleme fırçaları var. Onlara dokundurup damaklarında gezdirebilirsin. Emziği batırıp damaklarını kaşıyabilirsin. Kendi parmağın temizse parmağınla yapabilirsin.

İzotonik suda gerekli değil eğer içinde ilaç varsa gözleri kapamak gerekliymiş
Aa iyi bari gerçi ben o rsv döneminde kortizonluda kullanmak zorunda kalmıştım
Muhtemelen doyuyor zaten kilo alımından da çişli bezlerinden kendini belli eder. Bizim çişli bezimiz de azdı zaten 360 gram almışız.
İki dk emip nasıl aldı onu da anlamadım ama burda yazmıştım ya çok gayretli emiyor kafası benek benek ter oluyor diye hemen şu kadını emiyim de kurtulayım der gibi gayreti vardı çok şükür doyacak kadar emsinlerde inşallah sizin bu ay çok daha iyi olacak ben gece çok emzirmeye çalıştım bu süreçte. Uykuluyken anlamıyordu bir de gece sütü yağlı diyorlar bilmiyorum doğru mu ama işe o yaramış olabilir

Kızlar kv geldi bugün ben çağırdım aslında 5 gündür annem bitti çünkü bir de Almanya’da grev varmış uçaklar iptal oluyormuş eşim gelemicek gibi oldu ama çok şükür geliyor neyse beni görür görmez ay çok zayıflamışsın canım sen dedi ben görümceme söylemiştim böyle böyle bir yere gidiyorum işe yararsa sende gel diye. O da söylemiş herhalde bakınca anlaşılacak bir şey değil çünkü. Neyse ben kızı okuldan almaya gitcem korkma aç değil aç olsa da beni pek aramıyor dedim Badişi hatırlattı benim hafıza silmiş o günü. Bade 4 aylıkken benim kuzenimin kınası vardı arabada uyutup kınaya gidecektim. Eşim ve kv de arabayla turlayacaklardı plan böyleydi. O gün arabada uyuttum indim arabanın durmasıyla bu krize girmiş ve asla durmamış. O günden bana bağımlıydı işte ben 15 dk durmuştum kınada bin kez aramışlardı ve video atıyorlardı. Çocuğun katılma videosunu. Bir de covid dönemiydi eşim hastalıktan çok korkuyordu bebek arabasıyla da gitme dedi. Yani ne olacağı 4 aylık belliymiş aslında ben boşuna her gün ağlamıyormuşum

Anneler aranızda kaşık maması pirinçli başlayan var mı. Biz 4.ay kontrolde doktor akşamları başlayalım dedi
Gelişimi nasıl bebeğin? Grupta ek gıdaya başlayan ilk bebiş olabilir hatta soyasosu na doktoru acele etmeyin demişti gibi kalmış aklımda. Ek gıda için hem heyecanlı hem de nasıl olacak diye endişeliyim (bazı ilk annelik sorunları )

E bende çok şaşkınım gelişimi normal yani kilosu 6kg geçen aydan bu aya 400gr almış e bence az ama bilemedim niye böyle dedi hatta yavaş yavaş başlayalım tadımlara dedi :/ Allah Allah..

Anneler aranızda kaşık maması pirinçli başlayan var mı. Biz 4.ay kontrolde doktor akşamları başlayalım dedi
Çok şaşırdım 4.ay hem çok erken hem de sebze ile başlaması gerekiyor. Sadece kendi doktorum da değil bir çok doktor böyle söylüyor. Sebze yoğurt meyve ile gidiyor sıralama.

Bana anca pırasayı ağzına değdirmeme izin verdi düşün ki pırasa en alerjen olmayan sebzedir.
E bende çok şaşkınım gelişimi normal yani kilosu 6kg geçen aydan bu aya 400gr almış e bence az ama bilemedim niye böyle dedi hatta yavaş yavaş başlayalım tadımlara dedi :/ Allah Allah..
Kilo alımı çok normal. Yerinde olsam vermezdim veya içime sinmiyorsa başka bir doktora daha sorardım

Arkadaşlar kadınlar gününüz kutlu olsunn Bebişle biraz dolaştık bugün zor zahmet kendime iki parça bi şey alabildim. İkea’ya da uğradım ama izmirde antilop mama sandalyesi kalmamış. İnternette de yok Şöyle kolay temizlenen bi sandalye almalıyım daha evdeki kusmukları temizleyemiyorum kuruyor bi yerlerde sandalye kurtlanır bile

Kulak pamuğuna krem veya yağ sür iyice ovala içini, ben duşta hep üstten lifliyordum leke sanıyordum, meğerse kirmiş iyice ovalayınca temizlendi

Dün bir hata edip dışardan yemek söyledim bugün 3 kez kustum ve ishal oldum, ateşim de 38.1 çıkıyor üşüyünce ölçmek aklıma geldi. Nane limon içmiştim sabah bulantı için, sütü olumsuz etkiliyor diye biliyorum ama abartmadığım sürece bir şey olmaz diye düşündüm. Başka tavsiye edebileceğiniz bir şey var mi kızlar ? Acile gitsem ne yapabilirler ki halsizlik hissediyorum

Benim de aynıydı. Çatlak yok beyaz tenliyim. Göbek deliği ve uzunca çizgi kirli gibiydi. Sonra ben kiri ovalar gibi ovaladim ölü deri gibi soyuldu rengi çıktı. Duşta ya da sonra oyalayın çıkar belki. Şimdi ameliyat izim var hiç krem kullanmadım. Kremle biraz daha geçer mi

Bol bol su iç böylece su kaybını önlemiş olursun. Nane limon emzirmeyi olumsuz etkilemez. Midene iyi gelir hem. Patates haşlayıp yersen de ishal durumuna iyi gelir. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…